Melek Anneleri Birbirimize Yardımcı Olalım mı?

Iyimis o zaman 2nizin birden testleri olmuş bende ozelde bir arastirayum sagolasin canim pihtilasma cogu kadinda varmis zaten cok onemli bisey degilmis onceden cocuk oldugu icin

merhaba kızlar
öncelikle hepimize rabbim yardımcı olsun :) güç versin :)
ben ağustos ayında 31 haftalık erken doğum yaptım kızım 10 gün küvezde yaşadı ve kaybettik
şimdi tüp bebk tedavisine başladım inşallah rabbim yardım eder :) hepimizi yavrularımıza sağlıkla kavuşturur :)

Başın sagolsun canim allah sabur versin günler ne zor geçmiştir kimbilir insallah bu agustos ayina kadar alirsin mujdeli haberi acun biraz olsun hafifler.

Başın sagolsun canim allah sabur versin günler ne zor geçmiştir kimbilir insallah bu agustos ayina kadar alirsin mujdeli haberi acun biraz olsun hafifler.

canım inşallah hepimizin kucakları dolar ve acılarımız biraz olsun diner :) Allah yardımcımız olsun :)

Merhaba melek anneleri magrenta nasılsın canım ben bugun ilkkez kizimin mezarligina gittim agladim agladim evden su goturdum üzerine döktüm dogumdan sonra cesaret edip gidememistim bbuguneymis gitmek biraz olsun rahatladim kizimin yaninda bebek mezarligi vardi esime sordum varmiydi kizimi defnettiginizde dedim yok yeni galiba dedi
onada su döktüm rabbim annene sabir versin dedim
Etrafa baktim hep iki mezar arasi bebek mezari üzüldüm
tavsiyem kendinizi hazir hissettiginizde gidin melek anneleri temmuzun 9da bir sene olacak

Merhaba serenalar iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin 1 yilin dolacak zaman geciyor bir sekilde. Bende cok istiyorum esim goturmuyor kotu olurum diye zaten kotuyum allah sabir versin bizlere.

sağol canım Rabbim kimselere yasatmasın.

Evet yaptırdım doktorda gerek görmüyordu ama yinede kafamız rahat olsun dedi.

keske sezeryan yapmasaydın keske normal deneseydin. Benim annemde o çektiğim acılardan sonra sezeryana alın diye yalvardı ama doktorlar kabul etmedi. İlerideki doğumlarını etkiler dedi.

Hadi bunu sezeryan yaptık bir daha aynı şeyi yasarsa ne olacak o da mecburen sezeryan olcak dediler ve toplam 3 sezeryan hakkımız var dediler . Yani 1 cocuk yapma şansı kalacak geriye dediler. Bunları üzülesin diye demiyorum tatlım. Elbbette bir sebebi vardıki sende sezeryan yaptın. Sadece bilgin olsun istedim. Muhakkak yaptırmadıysan genetik testlerini yaptır sende.

Olsun benim sürem bitti ama ben 2-3 ay daha bekleyeceğim canım. Maddi acıdan biraz rahata kavusalım elimizpara görsün artık öyle yapacağız.

Benim doktorum direkt sezeryan dedi normal dogum uzun surer cok aci cekersin dedi zaten küçük bir kesi olacak dedi yani dedide dedi aci olayini duyan eşim sezeryan olsun dedi zaten o psikoloji ile ben bisey dusunemedim birkac gun daha zaman istedim karar verebilmek icin doktor onada izin vermedi benim bebegimde omfalosel vardi o yuzden normal dogum zor olurdu bizde ustelemedik dusuncek halim olsaydi belki baska bir karar verirdim kismet böyleymiş napalım. Benim surem dolunca ssvdyi destekleyen bir doktor bulup normal dogum yapmayi planlıyorum sezeryandan belli bir sure sonra normal dogum yapabiliyorsun insallah oyle olur ilkindedd dogal doğum istiyordum kismet olmadi genetik test olayini arastirmadayim baska bir hastaneye olmadi labaratuara gidicem aklimda kalmasin. Bende ozel sigortayi arastiriyorum yeni bebek öncesi yapilacak cok sey var ve birde maddi durumu duzeltmek lazim. Insallah hayirli haberlerini aliriz canım .

Başın sağolsun canım..Allah yardımcın olsun. Bende 13 haftalık bebeğimi kaybettim mart ayında.. İlk günler biraz zorluk çektim kabullenmekte, İnsanın içi çok acıyor.. Aklıma geldikçe hala fena oluyorum. Ama hayat bir şekilde devam ediyor, yine olacaktır, biz sağlığımızı kendimizi koruyalım elbet birdahakine Allahın izniyle yavrularımızı kucağımıza alacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim allah yasatmasin.bir daha.benimki de 24 haftalikti.beterin beteri var.ben hala agliyorum.başka çocuğum da var.ama hiçbiri birinin yerini doldurmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ozell hastane mi.hakkında hayirlisi.

Yok canım universite hastanesine gideceğim 1 tanesine gittim yapmadı birde digerine gideceğim bakalım.
Sağolasın canim seninde basin sagolsun bu acı gercekten cok zor ve bebek buyudukce acisida buyuyor sanırım ama evlat evlattir allah birdaha kimselere yasatmasın.
Canim allah yasatmasin.bir daha.benimki de 24 haftalikti.beterin beteri var.ben hala agliyorum.başka çocuğum da var.ama hiçbiri birinin yerini doldurmaz

Neyseki bir evladin varmış benim daha ilkti o da nasip değilmiş allahim birdaha yasatmasin bizlere cok zor.

Haklısın canım.. Benim hiç yok, 37 yaşımdayım, artık zaman aleyhime işliyor, ama umudum var.. Allah yine nasip eder diye inanıyorum.

Çok üzgünüm. Hem acı çeken minicik bedenler, hem kendim hem de sizler için. Ali Can bebeğimin suyu 23+3'de boşaldı. Hastanede 20 gün karnımda tutarak büyüttüm onu. Enfeksiyon başlayınca 26+2'de doğuma aldılar. Sandım ki Amerika'daki erken doğan şanslı bebekler gibi o da yaşayacak. Karnımda susuz kaldığı yetmiyormuş gibi bir de 8 gün bu dünyada çekti yavrum. Meleğimi ilk 3 günlükken gördüğümde gözyaşlarına boğuldum. Harika, minicik birşeydi. Babacığımın kopyası. 6 günlükken toparlamaya başlayınca solunum cihazından ayırmışlardı. 7 günlükken apne oluşunca tekrar cihaza bağlamışlar. Ne olduysa o zaman oldu işte. Bebeğimin tablosu bir anda bozuluverdi. Elektrolit bozukluğu oluştu. 8 günlükken kaybettik. İnsan bebeği küvezde her yanında kablolar varken yüzünü tam seçemiyor. Bebeğim vefat edip yıkanınca melek yüzü gözü ortaya çıkıverdi. Uzun saçlı, kaşlı, kirpikli çok güzel bir bebekti. Yumuşacık alnına 4 kez öpücük kondurarak ve gözyaşlarımı akıtarak vedalaştım onunla. Bir yeri incinir diye sımsıkı sarılamadım bile. Ömrümün sonuna kadar boğazımda bir yumru olarak kalacak. Onunla ilgili hiçbir detayı unutmamak için sürekli geçmişe gidip, her anı tekrar tekrar yaşıyorum. Hayatın amacı neydi? Herşey anlamını bir anda yitirivermişti. 45 gündür yabancı siteler dahil okumadığım yazı kalmadı. Diğer acı yaşayanların da dediği gibi bizi en çok üzen şey onlara hakettikleri hayatı verememiş olmamız, onların sesini hiç duyamayacak, büyüdükçe nasıl olacaklarını göremeyecek olmamız. Bebeğimin yanına dostlarımın ona aldıkları emzik, çorap, oyuncak, zıbın gibi bazı eşyaları, arkasına yazmış olduğum bir fotoğrafımı ve saçımı koydum kendisini yalnız hissetmesin diye. Tek bir dileğim var, dilerim bebeğim şu anda cennettedir ve ben ona zamanı geldiğinde kavuşurum. O bir kahramandı. Benimle birlikte 28 gün mücadele verdi. Affet beni bebeğim, bu kalp attığı sürece seni sevecek, özleyecek ve hiçbir zaman unutmayacak.

Reactions: 2k1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…