Iyimis o zaman 2nizin birden testleri olmuş bende ozelde bir arastirayum sagolasin canim pihtilasma cogu kadinda varmis zaten cok onemli bisey degilmis onceden cocuk oldugu icinTrombofili paneli.yani kan pihtilasma testi. De yapildi kromozomlar temiz ama pihtilasma sorunu cikti hamilelik olursa hergun iğne olacagim.bütün hormon testleri yapildi.seker ve kolesterole bakildi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Izmirdeyim canim sen nerdesin?Hangi sehirdesin
Başın sagolsun canim allah sabur versin günler ne zor geçmiştir kimbilir insallah bu agustos ayina kadar alirsin mujdeli haberi acun biraz olsun hafifler.merhaba kızlar
öncelikle hepimize rabbim yardımcı olsun :) güç versin :)
ben ağustos ayında 31 haftalık erken doğum yaptım kızım 10 gün küvezde yaşadı ve kaybettik
şimdi tüp bebk tedavisine başladım inşallah rabbim yardım eder :) hepimizi yavrularımıza sağlıkla kavuşturur :)
Başın sagolsun canim allah sabur versin günler ne zor geçmiştir kimbilir insallah bu agustos ayina kadar alirsin mujdeli haberi acun biraz olsun hafifler.
canım inşallah hepimizin kucakları dolar ve acılarımız biraz olsun diner :) Allah yardımcımız olsun :)
Merhaba serenalar iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin 1 yilin dolacak zaman geciyor bir sekilde. Bende cok istiyorum esim goturmuyor kotu olurum diye zaten kotuyum allah sabir versin bizlere.Merhaba melek anneleri magrenta nasılsın canım ben bugun ilkkez kizimin mezarligina gittim agladim agladim evden su goturdum üzerine döktüm dogumdan sonra cesaret edip gidememistim bbuguneymis gitmek biraz olsun rahatladim kizimin yaninda bebek mezarligi vardi esime sordum varmiydi kizimi defnettiginizde dedim yok yeni galiba dedi
onada su döktüm rabbim annene sabir versin dedim
Etrafa baktim hep iki mezar arasi bebek mezari üzüldüm
tavsiyem kendinizi hazir hissettiginizde gidin melek anneleri temmuzun 9da bir sene olacak
Başın sagolsun canim allah birdaha evlat acisi yasatmasin
ne guzel genetik testlerini yaptirmisin biz gittik ama yapmadilar gerekli gormediler dimdi icimde suphe ile tekrar gebelik yasamak zorunda kalicam senin surende doluyor ben sezeryan yuzunden 4 ay daha beklemeliyim cok zor.
sağol canım Rabbim kimselere yasatmasın.
Evet yaptırdım doktorda gerek görmüyordu ama yinede kafamız rahat olsun dedi.
keske sezeryan yapmasaydın keske normal deneseydin. Benim annemde o çektiğim acılardan sonra sezeryana alın diye yalvardı ama doktorlar kabul etmedi. İlerideki doğumlarını etkiler dedi.
Hadi bunu sezeryan yaptık bir daha aynı şeyi yasarsa ne olacak o da mecburen sezeryan olcak dediler ve toplam 3 sezeryan hakkımız var dediler . Yani 1 cocuk yapma şansı kalacak geriye dediler. Bunları üzülesin diye demiyorum tatlım. Elbbette bir sebebi vardıki sende sezeryan yaptın. Sadece bilgin olsun istedim. Muhakkak yaptırmadıysan genetik testlerini yaptır sende.
Olsun benim sürem bitti ama ben 2-3 ay daha bekleyeceğim canım. Maddi acıdan biraz rahata kavusalım elimizpara görsün artık öyle yapacağız.
Izmirdeyim canim sen nerdesin?
önemli değil canım :)) test icin bir hastaneye daha gidicem bakalim onlar ne diyecek?Simdi gördüm mesajini ben antalya dayim
önemli değil canım :)) test icin bir hastaneye daha gidicem bakalim onlar ne diyecek?
Başın sağolsun canım..Allah yardımcın olsun. Bende 13 haftalık bebeğimi kaybettim mart ayında.. İlk günler biraz zorluk çektim kabullenmekte, İnsanın içi çok acıyor.. Aklıma geldikçe hala fena oluyorum. Ama hayat bir şekilde devam ediyor, yine olacaktır, biz sağlığımızı kendimizi koruyalım elbet birdahakine Allahın izniyle yavrularımızı kucağımıza alacağız.
Yok canım universite hastanesine gideceğim 1 tanesine gittim yapmadı birde digerine gideceğim bakalım.Ozell hastane mi.hakkında hayirlisi.
Sağolasın canim seninde basin sagolsun bu acı gercekten cok zor ve bebek buyudukce acisida buyuyor sanırım ama evlat evlattir allah birdaha kimselere yasatmasın.Başın sağolsun canım..Allah yardımcın olsun. Bende 13 haftalık bebeğimi kaybettim mart ayında.. İlk günler biraz zorluk çektim kabullenmekte, İnsanın içi çok acıyor.. Aklıma geldikçe hala fena oluyorum. Ama hayat bir şekilde devam ediyor, yine olacaktır, biz sağlığımızı kendimizi koruyalım elbet birdahakine Allahın izniyle yavrularımızı kucağımıza alacağız.
Neyseki bir evladin varmış benim daha ilkti o da nasip değilmiş allahim birdaha yasatmasin bizlere cok zor.Canim allah yasatmasin.bir daha.benimki de 24 haftalikti.beterin beteri var.ben hala agliyorum.başka çocuğum da var.ama hiçbiri birinin yerini doldurmaz
Canim allah yasatmasin.bir daha.benimki de 24 haftalikti.beterin beteri var.ben hala agliyorum.başka çocuğum da var.ama hiçbiri birinin yerini doldurmaz
Haklısın canım.. Benim hiç yok, 37 yaşımdayım, artık zaman aleyhime işliyor, ama umudum var.. Allah yine nasip eder diye inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?