- Konu Sahibi gelincik37_34
DML,yelz,glnk hoşgeldiniz kızlar ve hepinizin başı sağolsun geçmiş olsun Allah sabır versin arkadaşlar.bizim durumumuzu bizlerden başka anlıcak kimse yokki herkes geçer üzülmeyin desede geçmiyo işte.kimse bilmiyo geçtiğini sadece öyle sanıyorlar.ama bizler üzülmeyelim ki minik meleklerimizde üzülmesinler bizler için sakında mutlu olduğunuz zamanlarda kendinizi suçlamayın ki yavrularımız bizi mutlu görüp de babalarıyla beraber onlarda mutlu olsunlar demi ama artık üzülmeyelim ki bebişlerimizde üzülmesin sağlıklı bir şekilde tekrardan kucaklarımıza alalım kardeşlerini.
merb.canım,sağol.
Ben topralnamıştım ta ki düne kadar..10 gün önce hasta omuştum doktora gittim ilaç verdi ama triotlerinde bi sorun var gözküo baktr lütfen dedi.bende başımdan geçen bu olayı anlatınca lütfen baktır hemen dedi.bende dün için randevu alıp gittim baya bi test istedi doktor,triotlerimle ilgili,demir testi ve şeker testi istedi.kansızlık var dedi ama diğer sonuçlarım yarın belli olucak şekerden şüpheleniyorum dedi.
akşam eşimle konuştuk doktor böyle diyor diye.eğer şeker hastalığın varsa ben bebek istemiyorum tekrar aynı acıları yaşamaktan korkuyorum dedi.gece bıyu ağladım ondan gizli gizli uyuyamadım.eşim benden çoooook daha fazla etkilendi bu durumdan ve çok korkuyor tekrarlanmasından.ama böyle hastalığın varsa bebek yapmayalım demesi beni çok üzdü.biliyorum aslında çok istiyor ama cesareti yok tekrar aynı şeyleri yaşamaya.
eğer bende doktorun dediği hastalıklar çıkarsa,hamileyken gittiğim doktoru boğarım.çünkü hamileliğim boyunca benden hiç test istemedi yaşın genç bişi yoktur dedi hep.9 ay boyunca sadece üçlü tarama yapıldı bana.eğer doktorumun ihmalinden dolayı,bendeki hastalıktan dolayı bebeğim gitti ise ben bu kez hiç toparlanamam.
çok korkuyorum.yarın sonuçlar için gidicem doktora,dua edin nolursenağlama