Melek anneleriyle konuşmaya ihtiyacım var:(

canım benim...
öyle zor ki yaşadıkların bende şkizlerimden kızımı kaybettim dünyalar güzeli yavrumu bende aldım kucağıma onu öptüm kokladım o mis kokusunu... Emdi yavrum deli gibi yapışıyodu göğsüme hala göğüslerim sızlar düşündükçe...

Sonra gitti meleğim sessizce hiç bişey yokken o gözyaşlarım o bağırışlarım hala kulaklarımda..oğlum kalmıştı yanımda evet ama dindirmiyo ki acımı geçmiyo hiç bir yaram..
Oğlum için ayakta kaldım çünkü çok küçüktü habersizdi meleğim diğer meleğimi kaybettiğimden..şimdi oğlum devam ediyo emmeye kızımda olsaydı eğer o da emerdi belki işten koşarak geldiğimde onuda görürdm karşmda bazen rüyalarıma giriyo büyümüş egem kadar olmuş yaşasaydı olacaktıda yavrum onu sadece bi dk görmek için canımı bile veririm ama yok artık kızım...

Ahh cnm ahh kmse anlamaz seni yaşamayan nerden bilecek evlat acısını benm geride oğlum kalmıştı rabbim birini aldı birini bırktı bana

iyiki melek anneleriyle konuşabiliyorum. Buraya rastlamadan önce her şeyi içime atıyordum.. şimdi sanki yazdıkça meleğimle dertleşiyorum.. Ve tabiki yazdıklarımı anlayan bana hak veren onlarca melek annesi olduğunu biliyorum..güzell rabbim sabrını versin canım sanada.. Herkes sanarki biz bebek hasreti çekiyoruz. Yeniden doğum yapınca yeni evlatlarımız olunca acı geçer.. Oysa öyle değil, bizler varlığını bildiğimiz, isimleri belli evlatlarımızı özlüyoruz. Biz bir bebeği değil yavrumuzu özlüyoruz..

kesinlikle öyle canım bizden başka kimse anlamıyor bizi..
Geçen gün yine ağlama krizlerimden birinde, iş yerindeki arkadaşlarımdan biri kızdı. Abartıyomuşum diye.. Hemen akşamına yeğeninin hasta olduğunu ateşinin yükseldiğini öğrendi annesinden, ki bahsettiğim bu bebek de benim kızımla akrandır. Doğumlarımızın beraber olması gerekiyodu benim kızım bekleyemedi..neyse.. Telefonda konuşmasına şahit oldum.. Yavrumm,kıyamam ona, o daha çok küçük, o daha çok minik.. O arada diyecektimki siz ateşine dayanamıyosunuz ben bebeğimi toprağa verdim...

ne zor herşey
içimden avazım çıktığı kadar bağırmak geliyor herşeye herkese
ama içimde sessiz çığlıklarım var
6 ayım bitti bugünlerde dr gitmeliyim ama korkularım var
ne yapıcam ben allahım hepimize yardım etsin

iyiki melek anneleriyle konuşabiliyorum. Buraya rastlamadan önce her şeyi içime atıyordum.. şimdi sanki yazdıkça meleğimle dertleşiyorum.. Ve tabiki yazdıklarımı anlayan bana hak veren onlarca melek annesi olduğunu biliyorum..güzell rabbim sabrını versin canım sanada.. Herkes sanarki biz bebek hasreti çekiyoruz. Yeniden doğum yapınca yeni evlatlarımız olunca acı geçer.. Oysa öyle değil, bizler varlığını bildiğimiz, isimleri belli evlatlarımızı özlüyoruz. Biz bir bebeği değil yavrumuzu özlüyoruz..

ne geçmesi cnm azcık dinse o da yok her gece her gece ağlamakla geçti şuana kadar oğluma her baktığımda kızım geliyo aklıma özellikle emerken..
ne acı bişey bu ben pek yazmayı tercih etmiyodum canım çünkü her seferinde gözümden yaşlar istemsizce akıveriyo..
iş yerindeyim pek uygun olmuyo..
rabbim sana en kısa zamanda en güzel hayırlı sağlıklı bir bebek versin cnm sende üzülmemeye çalış nolur beni gözyaşlarına boğdun burda

ne geçmesi cnm azcık dinse o da yok her gece her gece ağlamakla geçti şuana kadar oğluma her baktığımda kızım geliyo aklıma özellikle emerken..
Ne acı bişey bu ben pek yazmayı tercih etmiyodum canım çünkü her seferinde gözümden yaşlar istemsizce akıveriyo..
Iş yerindeyim pek uygun olmuyo..
Rabbim sana en kısa zamanda en güzel hayırlı sağlıklı bir bebek versin cnm sende üzülmemeye çalış nolur beni gözyaşlarına boğdun burda

bende iş yerindeyim bilgisayarın önüne saklanıyorum kimse ağladığımı görmesin diye..
Oğluna rabbim uzun,sağlıklı,sıhhatli.mutlu bir ömür nasip etsin,hayırlı evlat etsin inşallah...

ne zor herşey
içimden avazım çıktığı kadar bağırmak geliyor herşeye herkese
ama içimde sessiz çığlıklarım var
6 ayım bitti bugünlerde dr gitmeliyim ama korkularım var
ne yapıcam ben allahım hepimize yardım etsin

amiiin canım.. Pazar günü benimde tam 4 aylık olacaktı kızım yaşıyor olsaydı:))
9. Ayımda yeniden hamile kalmayı düşünüyorum bende tabii rabbim nasip ederse yeniden.. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.. Her şey gönlünce olsun inşallah..

amiiin canım.. Pazar günü benimde tam 4 aylık olacaktı kızım yaşıyor olsaydı:))
9. Ayımda yeniden hamile kalmayı düşünüyorum bende tabii rabbim nasip ederse yeniden.. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.. Her şey gönlünce olsun inşallah..

amin inş canım
bir yanım çok istiyor hamile kalmayı bir yanım olmaz diyor
çok korkuyorum
umudum dr gidince sağlık açısından hazırsın demesinde belki o zaman cesaret gelir

amin inş canım
bir yanım çok istiyor hamile kalmayı bir yanım olmaz diyor
çok korkuyorum
umudum dr gidince sağlık açısından hazırsın demesinde belki o zaman cesaret gelir

her şeyin hayırlısı canım.. Umarım hiç bir problem olmaz..cesaret gelir yüreğine.. çok iyi anlıyorum hissettiklerini , çook iyi...

normal doğum yapmıştım canım, suyum gelmişti. 5 6 saat sunu sancı verdiler..

benim sezeryandı.. Bana herbir doktor farklı bir şey söyledi. Kim en az 1 sene bekle dedi, kimi 3 ay dedi. En son gittiğim doktorda 6 ay dedi. Bizde eşimle haziranda karar kıldık. Tam 9 ay geçmiş oluyo doğumumun üzerinden umarım yeterli olur

benim sezeryandı.. Bana herbir doktor farklı bir şey söyledi. Kim en az 1 sene bekle dedi, kimi 3 ay dedi. En son gittiğim doktorda 6 ay dedi. Bizde eşimle haziranda karar kıldık. Tam 9 ay geçmiş oluyo doğumumun üzerinden umarım yeterli olur

sezeryan olunca değişiyor galiba canım ama yinede kim ne derse desin sen kendini hazır hissetmelisin... Ben düşünüyorum artık RABBİM nasip ederse inşALLAH.. /. ayımdayım zaten, kısmet tabi herşeyin hayırlısı.. regl im geçti ama idrar testimde bişi çıkmadı henüz, bende geç döllenme oluyor zaten, yinede RABBİM bilir..

sezeryan olunca değişiyor galiba canım ama yinede kim ne derse desin sen kendini hazır hissetmelisin... Ben düşünüyorum artık RABBİM nasip ederse inşALLAH.. /. ayımdayım zaten, kısmet tabi herşeyin hayırlısı.. regl im geçti ama idrar testimde bişi çıkmadı henüz, bende geç döllenme oluyor zaten, yinede RABBİM bilir..

nşallah rabbim en kısa zamanda yeniden anne olmanı nasip eder sen de burdan bizlere mutlu haberi verirsin canım

Back
X