melek annem....

apple24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
430
361
103
Benim o minicik iyi kalpli, annem LENFOMA.Evimizin herşeyi o hasta olmasa olmazmıydı hiç yakışmadı ona çünkü bu kadar mı sevilir bi insan evimiz hiç boş kalmıyor gelen gidenin haddi hesabı yok ama annem hiç gülmüyor. ve bugün kanserin hızlı ilerlediğini öğrendim. o yüzden tedaviye hemen başlanıcak benim annem kaldıramaz ki bunu... kıyamam ki ben ona elimden hiç bişey gelmiyor. doktorların ellerine ve dualara kaldık...isyan değil ama haykırış sadece..

Son düzenleme:

Ne zaman öğrendiniz bunu?
Of, ne diyeceğimi şaşırıyorum keşke elimizden bişey gelse..

Allah'ım şifa versin inşallah.

Canınızın bir parçası umarım bir an önce iyileşir siz moralinizi yuksek tutunki oda iyi hissetsin anneler yavrularının üzülmesine hiç dayanamazlar dualarım sizinle Rabbim bir an önce şifasını versin

cnm annene rabbim şifa verir inş bende annemi 2008 senesinin ekim ayında mide kanserinden kaybettik... şuan hissettiklerini çok iyi anlıyorum çünkü ben hala bunun psikolojisinden kurtulmuş değilim....zor bir süreç mutlu görünmelisin çünkü annen hastalığını biliyorsa içini korku kaplayacak sizin desteklerinizle moral bulacak... için kan ağlayarak mutlu olmak çok zor ama sakın annenin karşısında ağlamayın umutsuz konuşmayın... ve kemoterapi süreci annem çok zor geçirdi bu dönemi ilaçlar kimini hiç etkilemezken annemde yan etkileri çok olmuştu elleri ayakları kasılıyordu kusuyordu burnu sürekli kanıyordu yemek kokusu duymak istemiyordu...anneme sarılamamak onu doyasıya öpememek en mafedici olanıydı çünkü kemoterapi gördüğü için steril bir ortamda bakılması lazım grip vs geçmemesi lazım..

cnm özel msj hakkın olduğunda dertleşebiliriz... bu süreçte neler yaşayacağını çok iyi bilirim rabbim yardımcınız olsun.. Nerde bu illete yakalanmış insan varsa rabbim hepsine şifa versin inş...

yine duygulandim

Rabbim tum hasta insanlara şifaa versin icindede annenize.....

aklima annemin cenazesinde ki hic ama hic tanimadigim insanlarin aglamasi geldi..
evde akrabadan cok yabancilar vardi cogunu hic tanimiyordum
annem herkesle arkadas olurdu.

cocukla cocuk
buyukle buyuk olan insandi

arkasindan herkes guzel anilarla yad etti onu

rahat uyu annem seni cok ozledim
kokunu,pamuk ellerini
bana bagirip kizmani...herseyini cok ozledim

apple annene rabbim şifa versi.
annen yanindayken sıkı sıkı saril
kokusunu iyice içine cek

rabbim yoklugunu gostemeZ insallah..

allahım sıfa versın inşallah tez zamanda atlatırsınız..
moral cok önemlı,olumsuz ve umutsuz dusunceler sıze kötü sekılde döner..
lütfen güzel duşunun..güzel olsun hersey..

kızlar, utanmasam iş yerinde ağlayacağım. Allah'ım annelerinize rahmet eylesin. Sizin de dayanma gücünüzü arttırsın.

teşekkür ederim. ne yapıcağımı hiç bilmiyorum çünkü annem çok kafasına takıyor.

Canimm Allah yardimcin olsun , Allah kimseye anne ve babasinin acisini göstermesin bende hep derim Allahim beni annemden babamdan once oldurki onlarin acisini görmiyim

Rabbim.annecigune sifa versin cnm dualarim onunla
Insaal dualarimiz kabul ur bu zir gunlwri atlatirsiniz

Benim de kayinvalidemi kaybettigim.13 okdu hemde sapasaglamken 12 gun icinde
Daha 53 yasinda
Isterim ki yasamayasin bu aciyi ben kayinvalidemi annem bilmistim
Hala kendime gelemedim onu okadar cok ozledim ki
Konissam otursam sohpet etsem bana yine songulum dese kolum kanadim kirildi sanki
Oglum.hic tanimicak.bile
Olum..cok aci ve geri donusu olmayan birsey

rabbim annenize acil şifalar versin sizlerinde yardımcısı olsun

çok üzüldüm çok çok çok..
ne desem az,fayda vermez,rabbim anneni size bağışlasın arkadaşım.yoklugu ile terbiye etmesin sizi.tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah..güçlü olun lütfen,annenin ailesinin gücüne ihtiyacı var,ayakta kalın dik durun

geçmiş olsun canım....dualarım sizinle...Rabbim tez vakitte şifasını versin inş....

Ne kadar zor bir durum olduğunu bilirim, benim annemde kanser ve tedavi görüyor. Allah acil şifalar versin ve tabi ki sabırlar versin..

Rabbim acil şifalar versin inşallah ..
Böyle durumlarda ne denir bilmiyorum ama inanın içten üzüldüm. Rabbim "Şafi" adınla şifa versin inşallah
Dua edeceğim sizin için inşallah tez zamanda iyileşir.

allah şifasını versin canım en kısa zamanda... bunca zaman gördüğüm duyduğum okuduğum ve şahit olduğum birşey varsa o da bu lanet hastalıkta en önemli şeyin moral olduğu. şimdi sana daha zor bir iş düşüyor. sağlam durmalısın ayakta olmalısın ve annene her zmankınden çok destek olmalısın...
dualarımız annenlee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…