• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

melek annem....

Rabbim Annenize şifa versin.. Moral sizin herşeyiniz annene sen destek vereceksin moralinle..Yengemde kanserdi çok şükür atlattı sürekli morali yüksek olsun ve bol bol meyve tüketimi yapsın genelde kan yapıcı posalı meyveler yesin.Allah şifasını verir inşAllah dularım annenle canım

yemin ederim içim kıyıldı sanki kıyamam çok üzüldüm inan...kurban olduğum Allah'ım şifasını verir inşallah melek anneni sana, size, sevdiklerine bağışlasın,acısını göstermesin ne diyeyim dua etmekten başka yapılabilecek bişey olsa keşke...anneler candır,Allah acılarını göstermesin, Rabbim kurtarsın annenizi bu illetten tez zamanda inşallah...

dualarımız onunla.allah yardımcısı olsun.moralini yüksek tutmaya çalışın.inşallay iyileşecek.güzel haberlerinizi bekliycez.

herkes başından geçenleri yazmış,ilk sayfadan ötesini okuyamadım.
Allah gani gani rahmet etsin annelerinize.
sevgili konu sahibi,
size de Allahtan şifa diliyorum,Allah annenize sağlık versin inşallah.

ALLAH yardımcınız olsun annenize acil şifalar sizlerede onun yanında olabilmeniz için güç versin.İnşallah en kısa zamanda annenizin şifa haberlerini alırsınız.Amin

Benim o minicik iyi kalpli, evimizin herşeyi o hasta olmasa olmazmıydı hiç yakışmadı ona çünkü bu kadar mı sevilir bi insan evimiz hiç boş kalmıyor gelen gidenin haddi hesabı yok ama annem hiç gülmüyor. ve bugün kanserin hızlı ilerlediğini öğrendim. o yüzden tedaviye hemen başlanıcak benim annem kaldıramaz ki bunu... kıyamam ki ben ona elimden hiç bişey gelmiyor. doktorların ellerine ve dualara kaldık...isyan değil ama haykırış sadece..

Allah acil şifalar versin

Allah yardımcınız olsun cok uzuldum =( derdi veren allah dermanını da verir elbet ama yinede Rabbim kimseyi böyle büyük dertlerle sınamasn

Rabbim şifa versin canım ya çık zor gerçekten Allah yardımcınız olsun :(

Allah şifa versin inşallah kardeşim .

Etrafımda o kadar çok Allahın izniyle kanseri atlatan oldu ki . Anneciğin de atlatacak . Moralini ve anneciğinin moralini çok yüksek tut .
Dualarımız sizinle .

Siz moralinizi yüksek tutun ki anneniz de güçlü durabilsin. Bu hastalığın en iyi ilacı başta moral.

İnsanın içi ağlarken yüzünün gülmesi zordur bilirim fakat anneniz için bunu yapmalısınız.

Hiç birşey için ümidinizi kaybetmeyin. Rabbim acil şifalar versin.

Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. Sizi ayırmasın inşallah. Bu gece bol bol dua edecem annen için. Rabbim kabul etsin.

Canim cok cok gecmis olsun umarim annenizde sizde bu zor durumu bi an once atlatirsiniz allahim kimseyi sevdikleriye sinamasin cok cok zor bi durum ne denir ki baska bu durumda dualarim sizinle

şu hayatta bazen o kadar saçma şeylere üzülüyoruz ki...

konunuzu okuyunca gerçekten çok üzüldüm.
bu illet hastalık giderek artmaya başladı.
heryerde duymaya başladık artık :25:

Doktorlar İnşallah annenizinkini yavaşlatır ...
Allah annenize güç kuvvet versin
Allah annenize yardım etsin.yardımcınız olsun.

Benim o minicik iyi kalpli, evimizin herşeyi o hasta olmasa olmazmıydı hiç yakışmadı ona çünkü bu kadar mı sevilir bi insan evimiz hiç boş kalmıyor gelen gidenin haddi hesabı yok ama annem hiç gülmüyor. ve bugün kanserin hızlı ilerlediğini öğrendim. o yüzden tedaviye hemen başlanıcak benim annem kaldıramaz ki bunu... kıyamam ki ben ona elimden hiç bişey gelmiyor. doktorların ellerine ve dualara kaldık...isyan değil ama haykırış sadece..

ay canim gecmis olsun su an benim annemde ankarada amaliyat olduuu yanina gidecektim gelme buralarda perisan olursunuz erkek kardesin var dedii cok yalvardi gelme diye yoksa gidecektim ben uyaninca seni cagiracam ben gel diyene kadar gelme dedi
canindan önce beni bizi düsünen annelerimiz var allahimm senin annenede benim annemede sifa versinnn

Ne desem bilemedim. Allah sabır versin canım.

Bence üzüntünü annene belli etmemeye çalış, bol bol gülün, birlikte güzel vakit geçirin inan annene çok iyi gelecek.

Acını hissettim ve paylaşıyorum inan...

yine duygulandim

Rabbim tum hasta insanlara şifaa versin icindede annenize.....

aklima annemin cenazesinde ki hic ama hic tanimadigim insanlarin aglamasi geldi..
evde akrabadan cok yabancilar vardi cogunu hic tanimiyordum
annem herkesle arkadas olurdu.

cocukla cocuk
buyukle buyuk olan insandi

arkasindan herkes guzel anilarla yad etti onu

rahat uyu annem seni cok ozledim
kokunu,pamuk ellerini
bana bagirip kizmani...herseyini cok ozledim

apple annene rabbim şifa versi.
annen yanindayken sıkı sıkı saril
kokusunu iyice içine cek

rabbim yoklugunu gostemeZ insallah..

teşekkür ederim elimden geleni yapıyrm.

geçmiş olsun. babamdan biliyorum zor bir durum.. ama Allah şifasını versin inş.

olayın şokuyla bunalmanız çok normal. annenin üzülmesi, senin üzülmen.... ama atlatılabilir bir hastalık. elinizden ne geliyorsa yapın. dua edin bol bol. Allah şifasını versin...

Back
X