tamam balıklar birbirini yiyebilir ama bu kadar çabukdün varsa bugün nasıl bitmiş olabilir? yani ölmüş ve yenilmiş olma ihtimaline kesin gözle bakarsak
O değilde,dikkat et sen bunlara ...
Bildiğin etobur olmaya karar vermiş olabilirler.
Bide parmağını kaptırma
oda kapısından çıkar gibi yapıp aniden geri dönüpp kim yaptı dıye bagırsanız ele verırmı acep kendını capon cavvs:26::26:
yaa okadar güldüm ki yorumlara 10 dk dır toparlanmaya calışıyorum
müşteriler aglıyomuyum gülüyomuyum çözemedıler:)
organize ekip
kusursuz cinayet diyorsun
ayy rahmetli bizi çok güldürdü yaa, bugünde varya hiç gülesim yoktu dipteyim sondayım depresyondayım.
ruhu şad olsun meleğinin emi
Kizlarrr akvaryumumda dun yuzen melek baligim bugun yok tum akvaryumu karistirdim ama yoook.
Uzun zamandir japon copcu kopek ve vatozla yasiyordu.
Birimi yedi acaba
Yardim edin internetten bulamadim bisey balik resmen kayboldu
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
ben de aynı durumu yaşadım zaten balık hiperaktif gibiydi sonra yerde buldum nasıl olduysa atlamış
ben de aynı durumu yaşadım zaten balık hiperaktif gibiydi sonra yerde buldum nasıl olduysa atlamış
O degilde ben çinlileein herseyi yediklerini biliyodum japonlardanda korktum:))
Netse yapcak bisey yok diger baliklarin cani sagolsun sen sen bi da bu valiklarin yanina melek koyma anlasildi ki ateşle barut yanyana durmuyirmuş
yemistir abneminde akcartumu vardi obur baliklar bi diger cinsi yemis.malesrf basin saolsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ttalım seninkine ölüm iyiliği gelmiş ayyy kıyamam :94:Bizimkini yemisler herhalde bide bizim ki bi kosede duruyordu pek aktif degildii olecegini anladi herhaldee
O degilde ben çinlileein herseyi yediklerini biliyodum japonlardanda korktum:))
Netse yapcak bisey yok diger baliklarin cani sagolsun sen sen bi da bu valiklarin yanina melek koyma anlasildi ki ateşle barut yanyana durmuyirmuş
melek balıgı tepsi gibi ince düz bi balık zaten,2si organıze olup bi gecede bitirirler normaldir:)
bence gecelerı bakıp bakıp plan yapıyolardır japon deyıp gecme valla uzakdoguludan herseyı beklıyceksın:)
bu arada benım betam vardı 2 beta aynı anda yaşamaz dedıler,ben yaşar dedım sabah bi kalktım biri yaşamamış
en dövüşçü balık betaymış:)
eğer yedilerse kılçığını nasıl yediler? pirana mı bunlar yahu? korkunç :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?