melek bebeklere kardess geliyorrr...ins

Ben geldim kızlaaar
Dr um yurt dışından geldi hemen gittim.
Seni niye bu kadar korkuttular ki dedi. Rahat ol hayatına devam et ama aynı zamanda dikkat de et dedi. Ama progestanı 13. Haftanın sonuna kadar kullanacaksın düşüğe karşı dedi ve içimi rahatlattı..

Bir de melekyavrum progestanı günde 3 defa yazmış eczacı, Dr çok dedi bire düşürdü. Az değil değil mi????

Bir de melek kardeşlerini sayalım istedim. 2 Seferi'de soruyorsun yazamadım bir türlü..

Aysem....................prens
Uğurböceği..............prens
İzmirli.....................prens
24kasım..................prenses
Doğa......................prens
Aynur........…...........prenses
Özay.......................prenses

Prensler çoğunlukta galiba. Sonra mehtapibrahim, greathopes, zelal, melekyavrum, aysem, ben ve keten var hayırlısıyla.
Nasıl da çoğalmışız aslında

ohh ii bari rahatlamısındır. benımde bu aksam ustu doktor kontrolumm.
yaa benım acıl degıstırmem lazım bu kafayı bu benı amaaa nasıl? ne bılıyım ya sankı her defasında allah korusun kotu bısey duymaya gıdıomusum gıbı... tobeee tobee
neyse bakalımmm neler dıycek doktrumuzz.yarın yazarım ıns..

doktor 1tane mi kullan dedi tobeguk
benim doktorum kullanma diodu
baska gittiğim bi kadın doğumcu günde 3 tane al dedi
bende günde 2 alıodum
kanamam yoksa günde 2 lekem gelirse günde 3 aldım doktorumdan gizli gizli
burdaki cok iyi bir doktor öyle dedi bana da mantıklı geldi

Kuzuuuum accık iyi düşünmeye çalış lütfen! hastaneye yattığım gün (travaya tekrar karnımda bebekle girmek!!)inanılmaaazzzz kötüydü benim için. Yine mi dedim? Çok ağladım, çok dua ettim ama öncesinde ve sonrasında içimde hep bir umut vardı.
Kabul içimiz çok yandı ama bu sefer olmayacak, olmasın inşallah!!!!
Şükür Rabb'ime ben bile kafa olarak bu kadar iyi olacağımı sanmıyordum ama Rabbim içime bir ferahlık veriyor nedense.
İnşallah bu ferahlığı sana, melekyavruma, aysenaza da versin Rabbim.

İyi haberlerle gel inşallah

Evet canım 1 tane dedi. Peki sence ben de 2 tane mi alayım. Dışarı kanamam yok ama benim.. Ne dersin tatlım???

Evet canım 1 tane dedi. Peki sence ben de 2 tane mi alayım. Dışarı kanamam yok ama benim.. Ne dersin tatlım???

tobeguk geçmişini anlat canım cok kanaman oldumu agrın sızın varmıydı direk böyle birsey demek istemiyorum
yazdığın zaman bu yorumu begen de ben tekrar gelip bakarım hemen ok

Son düzenleme:
tobeguk geçmişini anlat canım cok kanaman oldumu agrın sızın varmıydı direk böyle birsey demek istemiyorum
yazdığın zaman bu yorumu begen de ben tekrar gelip bakarım hemen ok

Canım karnıma 12 saat içinde 3 kez sancı girdi ama kımıldayamıyordum böyle. Ama kanamam falan yoktu.
Sonra özele gittim. Dr sadece büyük bir hastaneye git yatışın yapılsın kanaman var dedi.
Büyük bir devlet hastanesine gittim onlarda direk yatış verdi. (Yatış veren Dr perinatolog)
Yatış yapıldıktan sonra kattaki Dr lar baktı kanama çok küçük dediler (ama bunlar stajyer Dr du!) yumurtalıklarında kist var, ağrı yapan o dediler. Yani kanama tesadüfen görüldü. Bu Dr lar 3 tane yazdı ki demekki eczacı da 3 tane yazmış üstüne. Ama vajinadan demişlerdi.
Sonra kendi Dr uma gittim (perinatolog!) o da 3 çok 1 kullan ama sakın unutma unutursan o zaman kork dedi. Vajina/ağız farketmez, yapılan çalışmalarda belirgin bi fark gözlenmemiş dedi.istediğin gibi kullan dedi.

Böyle yani. Ama dışa kanamam hiiiiç olmadı.

KULLANDIĞINIZ İLAÇ NE İLACI CANIM
MELEK YAVRUM BANA İLÇEDEKİ DOKTORUN İSMİNİ YAZAR MISIN ÖZELDEN
SENCE İYİİSE BENDE GİDEBİLİRİM BELKİ
BEN PERİNATOLOĞA GİTMEDİM ŞİMDİLİKTE DÜŞÜNMÜYORUM KORKUYORUM DAHA DOĞRUSU
NORMAL Bİ UZMANA GİDECEĞİM NASİP OLURSA EĞER rABBİME GÜVENİYORUM ONA TEVEKKÜL ETTİM
SİZCE NE YAPMALIYIM İLLA PERİNATOLOG MU BULMALIYIM

Canım kanamam vardı ya (dolayısıyla düşük riski) onu engellemek için progesteron hormonu içiyorum canım.
Ben de previa olduğu için önceki bebekte ben mecburen gidiyorum perinatoloğa. Maddi durumun iyiyse tavsiye ederim ama zorunluluk yok tabi. Bi yerde Rabb'imizin takdiri

Tabiki periinatalog cnm
en azından arada büyük kontrollerine git
iyi dediğim dr devlet hastanesinde canım randevu alman lazım
10gün sonraaya verirler cok yogun bir adam

tobeguk benim perinatologum hiç kullanma dedi progestanı
düşüğüü engellemz dedi
olacaksa zaten düşer dedi
ama ben günde 2 tane içtim
günde 1 al madem
eger agrın olursa leken gelirse hemen sayıyı artır canım

Hımmmm tamam canım. Çok sağol melekciğim..

dun doktrdaydık cok sukur hersey normaldi. bir sorun gormedi doktor. kocaman ollmus. cinsiyetınımzzıı
kıza benzetti. ama kesın degil dedi. bı dahakı aya kesın derız dedı. ama kızzz galıbaa bacak arasında bısey goremedımm dedı
rabbım sag salım erıstırsın kucagıma hıc onemı yok zatenn kız erkekkk.

çok sevindim cnm grubumza prensesler yoğunlukta galiba

o his hepimizde var sanırım kuzum.bende her gidişimde o sekilde hissediyorum.
sonra rahatlatmayada calısıyorum bir yandan.tuhaf bir duygu.
ama yasadıklarımıza göre cok normal değilmi böyle hissetmemiz?
bundan sonraki hamileliklerimizde bile hissederiz biz bu duyguları.

banada doktor iç demişti ama ben içmedim.
zaten coraspin ve folbiol alıyorum.ekstra ilaç almiyim dedim.
bendekide farklı bir psikoloji galiba.
hatta Aysenazımdan kalma evdede vardı.onda kullanmıstım.
cok şükür bu bebegimde kullanmadım ama sıkıntıda olmadı.

ooo hadi hayırlısı tatlım.Rabbim saglıklı sıhhatli uzun ömürlüsünü versinde varsın kız yada erkek olsun dimi?
bir sonraki randevuda tam belli olur.

Amiiiin canım. Allah hayırlı evlat etsin inşallah. Maşallah maşalllah
Zelalcim meleğinin cinsiyeti neydi? Sormam seni incitmemiştir umarım:26:

Melekyavrum nasılsın canım?? Bugün bitmek üzere.
Yarın güneşle birlikte inşallah her şey daha güzel olacak canım...

Amiiiin canım. Allah hayırlı evlat etsin inşallah. Maşallah maşalllah
Zelalcim meleğinin cinsiyeti neydi? Sormam seni incitmemiştir umarım:26:

yok yawrumm ıncıtmezzz tabıkı
melegımmm kızımdı. rumeysaa
sanırımm bebegımdee kızım olacak ıns. rabbım bu dunyada saglıkla eylesınde hıc onemli degil gercektenn

yok yawrumm ıncıtmezzz tabıkı
melegımmm kızımdı. rumeysaa
sanırımm bebegımdee kızım olacak ıns. rabbım bu dunyada saglıkla eylesınde hıc onemli degil gercektenn

Amiin canım. Ya yopiktekilerin bebişlerin cinsiyeti genelde tersi oluyordu da o yüzden sordumtatlım.
Yoksa cinsiyeti tabiki bizden kimse umursamaz
Ay seviyom ben bebelerimi yaaaaa

sürekli bir yerlerim agrıyor ya bıktım artık
şimdi böbrek agrısı gibi agrı giriyor
bu ne ya
gece dişim agrıyordu

Geçmiş olsun canım. Benim de bugün belim çok fena. Ama inanır mısın zerre umurumda değil meleğim!
Çok rahatsızsan bir Dr mı görünsen acaba??
Bilemedim şimdi ne yapsak ki?
Parol falan içtin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…