melek bebeklere kardess geliyorrr...ins

inşallah hiç bir sorun çıkmaz canım hamileliğin boyunca.Bu korkular endişeler inan hiç geçmiyor ben 24.haftamdayım biranım korkusuz geçmedi galiba yavrumuzu sağsalim kucaklayana kadar ve bizde sağlıcakla kurtulana kadar bu korkular bitmeyecek

canım eskisinden daha baska bir gözle bakıyorum artık sana
bilmiyordum meğer sende ne acılar yasamıssın
24 haftanı gördüm ya cok mutlu oluyorum sana
bir sey sorcam ben ctesi doktora kalp atısına gidicem 6+2 olucak sence duyulurmu cok heycanlıyım

duyulabilir canım bebeğinin kalbinide duyar sağsalim yüzünüde görürsün inşallah

teşekkür ederim..allahım acılarınızın mükafatını versn..ben oraları göremeden kaybettim iki meleğimi de..elbette sizin acınız daha büyük olmştr..birini 20 haftada kromozom anomalisinden diğerini 16. haftada suyu geldiği için kaybettim..yeniden umutla dolmayı o kadar istiyorum ki...

hoşbulduk..hamileliğin hayrlı olsn melekyavrum seni hatrlıorum diğer topiklerden..allah yüzünü güldürsn bu sefer inşallah..

geriyi okudum hamileymi$in :)
çok sevindimn hayirli ugurlu olsun canim , Allah tamamina erdirsin ..
zelal sanada tebrikler , melekyavrumu giriuyorum hep forumdada sana denk gelmemi$tim, Allah tamamina erdirsin canim

aysenaz da katilir in$ araniza ve tum bekleyenler ..

canım saolasın..ıns rabbım bu sefer saglıkla kucagımızda eylerse hamıleyım bende ama ınsan ınanamıyoda...yasadıklarımızdan sonra herseyın bu sefer guzel olacagına inanmak zor oluyo ama ole olmak zorunda biliyorum. o yuzden duse kalka basladık 9 aylık maceramıza

Allah sizlere sabirlar ve bu sabirinizinda mukafatkarini versin canim ..
ya$amadim ya$adiklarinizi ama bende bi anneyim .. ne kadar feci oldugunuzu tahmine diyorum, melekelriniz size obur dunyada $efaatçi olsun gelecek karde$leride bu dunyada yuzunuzu guldursun in$allah ..

Cokk sagol cnm
Zelal ben maralin yorumlarini surekli begenirim baska topiklerde ordan taniyor beni
Ciktik bir yola bakalim cnm hayirlisi insallah saglikla sonu da guzel gelir
Cok korkuyoruz az umutlaniyoruz iste böyle birsey
Allah evladini bagislasin sanada

melek yavrucuğum nasılsın bakalım
canım sen 2 doktora gidiyorsun ya kim bunlar
hamiş kalırsam bende seninkilere giderim belki sen memnunmusun şuanda
telefonla arayınca seni hatırlıyormu doktor
bazen tıp okusamda doktormu olsam diyorum

canım biri bulundupum ilcede diğeride tıptaki inanc bey
daha cok olmadı ya cok bilemiyprum doktorlar iyi mi kötü mü
yarın kalp atısını bir duysam Allahım insallah
çok korkuyorum gece sürekli rüyalar gördüm
hayıır olsun
zelal insallah bugün güzel haberini alırız da bana da umut olur
keten ben sana haber veririm doktorları
ama sende biliyorsun kimseye hiçbirimiz tam güvenemeyiz
Allahım yar ve yardımcımız olsun
bebeklerimizi korusun
bir daha evlat acısı ile sınamasın bizleri

saool canim aminn cumlemizinki bagi$lasin in$allah rabbim
valla çok heyecanlii sizi takip etmek ..
ben inaniyorum hersey çok guzel olucak , sizlerinde yuzu gulecek Allahin izniyle ..

melegımmm yawrumm canım allah razı olsun ..bende ısmen dua edıorum senın icin.
doktordan geldım. cok sukur kalbını duydum, gordum. ıkı santımm olmus bıle. kanama ıcın hıc bısey demedı. eskı bıseydır onemseme kese etrafında bısey yok dedı... yani inanırmısın uzerımden tır gecmıs gıbıyım suan...
cok sukur rabbıme ıns bu sefer bzılerin kucaklarını, evlerini bos bırakmasın
senınde yarın doktorun dımı? ins sende mutlu haberle gelırsınn canım mutlu mutlu bıtırırız su topıkte saglıklaaa

ay zelal cok sevindim
ne mutlusundur şimdi

sabahtan hatta aksamdan beri aklımdasın
bana da dua et canım
sen ayağını sürüdün devamı da gelsin insallah

ay zelal cok sevindim
ne mutlusundur şimdi

sabahtan hatta aksamdan beri aklımdasın
bana da dua et canım
sen ayağını sürüdün devamı da gelsin insallah

canımmm dedım ya tır gecmıs gıbı üstümden ama cok sukur olsun...
bende sana dua edıorum merak etme canımm. ins bırbırmıze ettıgımız dualar hurmetıne ...
sende yarın mutlu haberlerle gelceksınn...

melegımmm simdi dualarım senınn... yarın ıns sende mutlu haberler ver bana... kacta randevun? heyecanla beklıycemm

randevu öğlen 12 gibi canım
insallah insallah yarın iyi haberlerle gelirim
cok umutsuz gidicem doktora
insallah umutla cıkarım

allah yüzünü her daim güldürsün de 9 ayı sağlıkla gör inşallah..çok sevindim bebişinin kalp sesi ne de güzeldir şimdi..yeniden o pıt pıtları hayrla duymayı nasip etsin allahım bana da..

randevu öğlen 12 gibi canım
insallah insallah yarın iyi haberlerle gelirim
cok umutsuz gidicem doktora
insallah umutla cıkarım

sağol melekyavrum..toparlanıcam elbet ama zaman gerek sanırım..inşallah sizlerin güzel haberleryle umutlarım daha da artar..hayrlı haberlerle döneeğine inanıyorum yarın mutlaka haberdar et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…