- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.221
Canım teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettin canım çok :) Yalnız eşim... Aslan burcu çok diktatör, dediğim dedik, inatçı ve agresif... Önderlik etmeme asla izin vermez aslaBen boğa burcuyum ve sanıyorum yükselenim de terazi. Alttan alıyorum çoğu zaman, susuyorum. Ama bir yere kadar. Arada patlamalar oluyor ve ortalık toz duman. Beni çok sevdiğini söylüyor ama beni anlamıyor, aşağılıyor gibi geliyor. Ses tonu hep yüksek. Ben olaylara akıllıca, sakin ve çözümsel bakarken, o paldır küldür... Aileden gelen bir şey de olabilir tabi. Aile içi ilişkileri de böyle. Hep birbirlerine bağırır çağırılar. Aylarca birbirlerine küs oldukları olurmuş. Ben böyle yetişmedim, kültürümüz çok farklı. Daha biliçli ve olgun yetiştirildik. Elimde büyümüş bir erkek yeğenim var. Şimdi üniversitede, ona sarılmam, öpmem bile sorun oluyor, kavga ediyor bu yüzden. Ama saçma... ben böyle büyümedim ki...
Tugcecanım ne olur çok şey istediğimi düşünme ama bu durum düzelecek mi ve nasıl önderlik etmem gerek, bir kart daha bakabilir misin?
canım benim için de bir kart çeker misin rica etsem ilişkim için istiyorum bu kartı:)şimdiden teşekkür ederim
canım sen sevgilinle yada eşin mi bilmiyorum bebek konusu mu konuşyorsun?
yANİ bunu ileride istiyorsanız anne-çocuk kartı geldi senin için.
Diğer kartın sevdiğinle beraber açık havada zaman geçirmeni söylüyor.
İkinizinde buna ihtiyacı var.
Farklı yerlere gidin. Doğayla iç içe olsun.
Doğada kendi özünüzü, kend, doğanızı bulucaksınız.
sevgilim canım evet:)kız olursa annemin ismini koymayı çok istiyorum da ondan bahsetmiştim geçenlerde o çıkmış olsa gerek
Anne olma düşüncen ve isteğin çıktı canım evet.
darısı seninde başına tatlım tekrar teşekkürler:13:
ablacımmmm şuan ki durumum için gelecek ne göstercek bi kart çekebilir misin ?
Anlıyorum canım...
Nişanlıyken de böylemiydi eşin?
Allah'a de ki;
Lütfen yapmam gerekeni yapabilmem için bana yardım et.
Meleklerine de diyebilirsin bu arada bunu.
İçimdeki gücü elime almam ve etrafımdakileri sevginin, ışığın yolunda yönlendirmem için bana güç verin.
Teşekkür ederim. Artık hazırım ve güvenle yürüyorum.
Bu durum düzelebilir fakat kartın sana bir adım at diyor canım. Bu konuda bir adım atmalısın.
Atıcağın bu ufak adım sana tüm kapıları açacak.
canım ışığa git diyor kartın. Karanlığı bırak. Düşünce ve konuşmalarınla ışığı yarat, kabusunu değil.
Sözlerini ve düşüncelerini temiz tut.
Düşündüğün herşey ve söylediğin her söz senin gerçeğini yaratıyor.
Bunun anahtarı seni üzen, aşağı çeken şeylere deği ışığa odaklanmak.
Bunun için seni mutlu eden kişilerle görüşebilir ve seni mutlu eden ortamlara girebilirsin.
Hayatına girmesini istediğin şeyleri düşün, diğer olumsuz şeyleri aklına bile getirme.
Işığa odaklan, karanlığa değil.
İşte o zaman hayatın ve tüm ilişkilerinde ışıkla,sevgiyle ve mucizerle dolacak.
Bu kadar basit ve sen bunu yapabilirsin.
Canım, şöyle söylemeliyim; evet hemen hemen böyleydi. Ama bu kadar baskın değildi, beni bu kadar yıpratmıyor üzmüyordu. Ufacık bir hatasında özür diliyor, perişen hale geliyordu. Şimdiyse....Nadiren özür dilediği gibi, kavgalarımızın sonuçları bazen çok kötü bitiyor ( benim açımdan, anladığını biliyorum...) Çok ama çok sevdiğini hep söyler aa, gözleri dolar bunu söylerken... Ama bildiğini okur Çıkmazlardayım...
Adım atmalıyım... Ama nasıl? O kadar yoruldum, o kadar tükendim ki anlatamam canım. Ruhumda yeterince yara varken... Eşimin benim için kurtuluş olacağını düşünürken... Bazen yaşadıklarıma, kendime inanamıyorum. Ben böyle değildim. O adıma nasıl atabilirim canım. Lütfen bana yardımcı ol lütfenLütfen...
tşk ederm ablacm peki ya aşk hayatm ?
onunla ilgili de bi kart çekeblir misin vazmıgeçmeli miyim sabretmeli miyim
tuğçeemm bide bana açarmısın:26:
canım bu ilişki senin hayatını karartıyor mu?
İçini karartıyor mu? bu çok önemli.
seni mutlu ediyor mu bu ilişki yoksa seni mutsuz mu ediyor?
hem çok mutlu ediyo bazen de mutsuz tabiki
ama yanında olmak bile mutlu ediyo beni:26:
eğer sana saygısızlık yapmıyorsa ve sevginiz güçlüyse biraz daha deniyebilirsin.
Bu aradada düşüncelerini olumsuzdan olumluya çevirmelisin.
Canım eşine alıp sakince konuşsan sevgi diliyle seni anlamaz mı acaba?
Bİr kurtuluş olarak yapılan evlilikler de böyle şeyler olabiliyor.
bu aşamada bebek istesende bu sorunları çözmeden bebeğe girişmemelisin.
eğer karşılıklı konuşarak çözemiyorsanız bir aile terapistine gitmeye tatlı dille ikna edebilirsin belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?