Melek efsun

Bende sebibebiden gördüm inanamadım. Daha iki gün önce resimlerini görmüştüm.
Allah sabır versin çokçokçok zor. Kimseye evlat acısı vermesin Rabbim.

Allah'ın rahmeti o sabinin üzerinde, acının sabrı da ailesinin gönlünde olsun.

Sabah paylaştığı an gördüm ve o saatten beri profiline bakmadan duramıyorum. Hamilelik öncesi, hamileliği, kızı olacağını duyurduğu o günler... Sanki ablam, yakınım, ailem gibi... Çok ama çok üzgünüm.

inanmiyorum bende takip ediyorum surekli Sergulu, sebebi neymis ne olmus yaa hemen bakiyorum, Allahim ne buyuk bir aci, daha 2-3 gun once bebegiyle videosunu koymustu bebegiyle aklim almiyor.

insta sayfasinda paylasmis, bebek hastaymis 2-3 gundur, Allahim yaa ne buyuk bir aci, basi sagolsun gercekten cok uzuldum ta hamileliginden beri takip ediyordum, memlekete gittiklerinde kutlama falan yapmislardi, kucuk kina kiyafeti giydirmislerdi. Allahim insan kafayi yer cidden Allah sabir versin ne diyelim.

Hic tanimiyorum ama nasil üzüldüm.
Allah'im sabir versin. Nasil bir ishal bu anlamadim. Tüm aileye sabir diliyorum. Allah kimseye evlat acisi yasatmasin. Rabb'im korusun evlatlarimizi. Allah'im onun anacigina yardim et

Benim kizim 2007 dogumlu. 2008 yilinda bir yasindayken Rota virüsü salgini vardi. Doktor zehirli ishal diyoruz ayni zamanda demisti. Bebeklerin asi kartinda yoktu ve devlet karsilamiyordu ben özelde yaptirmistim bu asiyi. O zamanin parasiyla 180 TL gibi bir para ödemistim. O dönem virüsü kapan cocuklar cok agir gecirmislerdi 1 hafta falan hastanede yatanlar bile olmustu. Benim kizim da hastalandi fakat asi oldugu icin evde gecirdik. Birak yemeyi, emdigi süt, ictigi su bile aninda geri cikiyordu bezine. Tam 4 gün cocuk her yarim saatte bir atletine kadar islatti. Tehlikeli bir hastalik. Cok ama cok üzüldüm. Hic dayanamiyorum cocuk bebek ölümlerine. Allah rahmet eylesin annesine sabir metanet versin. Ne söylesem yetmez.

Tanımıyordum ama gidip buldum fotoğraflarına baktım çok üzüldüm..En son kan kanseri olan genç bir kızı takip ediyordum ve hep gülüyordu,sevinç doluydu sanıyordum ki düzelecek.Kurtulacak...Ama birden instagramında başka birinin paylaştığı fotosunu ve yazıyı gördüm.Sanki ailemden birini kaybetmiş gibi ağladım.Yemeden içmeden kesildim..Aklıma geldikçe hala üzülüyorum çok zor...

Çok uzun zamandır takipteyim sergülü efsun elimizde büyüdü neredeyse bende sabahtan beri şoklar içindeyim iki üç gündür rahatsız dı efsun diş çıkarıyordu ishalide vardı doktor bir şey yok diye eve göndermişti yavrum zehirli isalden vefat etmiş hamile ve yeni doğum yapan arkadaşlar lütfen bu ROTAVİRÜS aşısını mutlaka yaptırım bende oğluma yaptırdım özel bir aşı devlet karşılamıyor aman aman çok para değil ihmal etmeyin bu aşı çok önemli sergüle ve ailesine rabbim bol bol sabırlar versin

10 yıl önce 8 aylık yeğenim havale geçirip 4 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra vefat etti.
O zamandan beri hiç bir şeyi gözümde büyütüp öldüm bittim demem. Her şeyin ne kadar boş olduğunu anladım çünkü.

Allah rahmet eylesin. O anneyi anlayabiliyorum ablamın yaşadığı acıya şahit olduktan sonra. Allah o meleğin annesine sabırlar versin.

Bende Birgün öncesi yengeme gösterdim ne kadar tatlı bir Bebek diye diğer gün gördüğümde çok şaşırdım . Allah ailesine sabır versin

Sabahtan beri ben de çok kötüyüm,aşama aşama gebeliğini takip ettim,Efsun bebeğin doğduğu günü hatırlıyorum,çok tatlı bir bebekti.Çok moralim bozuk.Annesi Sergül nasıldır kimbilir.Kelimeler yetersiz kalıyor bazen....

Diyecek söz bulamıyorum gözlerim yanıyor acıdan, sergül arkadaş ne haldedir kimbilir.. allahım sabrını versin inşallah, dayanılır gibi değil

kizlar taniyodum sergulun videolarini biliyorum. Link atarmisiniz hangi videoda vefati aciklaniyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…