Melek efsun

yok onu bilmiyorum Youtubedan kendi kanalında yok sanırım facebok ve instgramında paylaştı

Ben de gördüm bu akşam ve o kadar üzüldum ki hamile olduğum için de çok etkilendim tabi
O ana babaya Allah sabır versin Japonya'da doktor ihmali mi oldu
Rota virüsü mü bu ihsal ya?

Yıllardır takip ederim Sergül'ü hep japonya hayranlığımla basladı sonra Sergül'e hayranlıgımla devam etti bebeğinin yavas yavas büyümesi annelik sevinci offff Allah'ım cok zor dayanma gücü versin.

İlk izleyenlerdenim Sergül'ü... Efsuna hamileliğni ilk öğrenenlerden büyüyüşünü videolardan izleyenlerden... Dış kapını dış mandalı olarak bu kadar üzüldüysem ah Sergül Allah dayanma gücü sabrı versin Efsun melek oldu başın sağolsun güzel yürekli kadın

Evlat öyle muhteşem öyle eşi bulunmaz bir hediyeymiş ki anne olmadan anlamak çok zor. Bir bedende iki kalbin atması, senin onu onun seni hissetmesi bu dünyada yaşanılacak en kıymetli şey olsa gerek. Sergülün kalbi durdu sergülün tüm hisleri gitti sergülün hayattki izi silindi gitti . Melek oldu evet cennet kapısında bir gül oldu evet ama arkasında yüreği ateş olup yanan bir anne bıraktı. Şu an kendi bebeğim beşiğinde mışıl mışıl uyurken empati yapmaktan ciğerim soldu gözlerim doldu sel oldu aktı gitti.. Ne denir ki hangi cümle rahatlarır ki şimdi sergülü ve babasını . Rabbim ikisinede ferahlık versin dayanma gücü sabır ihsan etsin. Tüm yavrularımızı hastalıktan ve bişey olmaz kafasında olan cahil insanların pervasız hareketlerinden korusun.

çok ama çok üzüldüm. dün tanıdım bu bloggeri ama tüm gece rüyamdaydı ve şimdi de aklımdan çıkaramıyorum.gözlerim doluyor. hele de o son fotoğrafı, elini tutan o minik elleri görmek mahfetti beni. allah sabır ve güç versin

beni en çok şaşırtan doktorun ciddi bişey değil diyerek yollaması ardından çocuğu kaybetmeleri..Allah sabırlar versin çok zor bi durum bir varız bir yok
ölümden daha ciddi hiçbirşey yok.

Bilmiyordum, şimdi öğrendim ben ( çok büyük acı, Allah rahmet eylesin anneye babaya sabır versin.
Videolarını görmüştm önceden şok oldum. Rabbim kimselere böyle acı yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…