- 17 Ocak 2014
- 773
- 52
- 123
Ayy inanmıyorum ya bu kadar mı çıkar hislerimin aynısı.. Eline sağlık canım benim çok sağol unutmayıp tekrar açtığın için :) Neden başka kart bakmıyorsun bir şey mi oldu tatlımDün hayvan çıktı ya, bugün sana yenisini açayım o yüzden dedim. :)
Gadiel
"Şimdi meleklerin yardımına ihtiyaç duyuyorsunuz. İlahi yardım ve rehberlik için gönlünüzü açın. Cennet’in yardımını hakediyorsunuz!
Tanrı’dan ve meleklerden yardım istediğiniz için çok mutluyum. Yardımımıza açık olmanızı istemek için buradayım. Sizi bazen zor durumlara düşmüş olarak görüyorum ve yardımcı olmamı istemenizi, bana bir işaret vermenizi bekliyorum. Çoğu zaman benim yardımımı haketmediğinizi düşündüğünüzü biliyorum fakat unutmayın ki ben buraya sizin zihninizi boşaltmaya ve size yardımcı olmaya geldim. Eğer bu ilahi rehberliği kabul ederseniz Cennet tarafından destekleneceksiniz."
şimdi gördüm bunu :d neden açmayacaksın n'oldu?Arkadaşlar daha kimseye kart açmıyorum.Bugün dün yazanlar için son defa kart açtım. Kimse kusura bakmasın, bundan sonra yazan olursa kart açmıcam.Iyi geceler hepinize :)
Arkadaşlar daha kimseye kart açmıyorum.Bugün dün yazanlar için son defa kart açtım. Kimse kusura bakmasın, bundan sonra yazan olursa kart açmıcam.Iyi geceler hepinize :)
kızz banada cek melek kartı amcamın oglu Omer'ın arkadası Berker ıle aramda bısey olacak mı?Biliyorsunuz melekler günahsız, bize yardımcı olmak için yaratılmış varlıklar. Melek kartlarını açmaktaki amacım tamamen motivasyon.Ben fal baktırmıyorum fal baktırmak günah ve günahsız meleklerin ismini taşıyan bu kartlarda fal değil diye bildiğim için, hem vaktim olduğu için hemde size bir azda olsa motivasyon vermek adına bu konuyu açtım. Melek kartları meleklerin bize bir yardım eli gibi düşünüyorum. Seni birşeylere cesaretlendiriyor yada pozitif bir şekilde sana farklı güzel tavsiyelerde bulunuyor. Umarım size güzel bir motivasyon olur
selamlar, benim için bitane çeker misiniz?Biliyorsunuz melekler günahsız, bize yardımcı olmak için yaratılmış varlıklar. Melek kartlarını açmaktaki amacım tamamen motivasyon.Ben fal baktırmıyorum fal baktırmak günah ve günahsız meleklerin ismini taşıyan bu kartlarda fal değil diye bildiğim için, hem vaktim olduğu için hemde size bir azda olsa motivasyon vermek adına bu konuyu açtım. Melek kartları meleklerin bize bir yardım eli gibi düşünüyorum. Seni birşeylere cesaretlendiriyor yada pozitif bir şekilde sana farklı güzel tavsiyelerde bulunuyor. Umarım size güzel bir motivasyon olur
bir kartta benim için açarsanız sevinirim :)Biliyorsunuz melekler günahsız, bize yardımcı olmak için yaratılmış varlıklar. Melek kartlarını açmaktaki amacım tamamen motivasyon.Ben fal baktırmıyorum fal baktırmak günah ve günahsız meleklerin ismini taşıyan bu kartlarda fal değil diye bildiğim için, hem vaktim olduğu için hemde size bir azda olsa motivasyon vermek adına bu konuyu açtım. Melek kartları meleklerin bize bir yardım eli gibi düşünüyorum. Seni birşeylere cesaretlendiriyor yada pozitif bir şekilde sana farklı güzel tavsiyelerde bulunuyor. Umarım size güzel bir motivasyon olur
bana da bakar mısınızzz :)) Yurtdışı eğitimi için kapılarım açık mı ??Biliyorsunuz melekler günahsız, bize yardımcı olmak için yaratılmış varlıklar. Melek kartlarını açmaktaki amacım tamamen motivasyon.Ben fal baktırmıyorum fal baktırmak günah ve günahsız meleklerin ismini taşıyan bu kartlarda fal değil diye bildiğim için, hem vaktim olduğu için hemde size bir azda olsa motivasyon vermek adına bu konuyu açtım. Melek kartları meleklerin bize bir yardım eli gibi düşünüyorum. Seni birşeylere cesaretlendiriyor yada pozitif bir şekilde sana farklı güzel tavsiyelerde bulunuyor. Umarım size güzel bir motivasyon olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?