- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
Antoinette
"Bu sorunu çözebilmek için diğer insanlara daha merhametli yaklaşmalısınız. Diğer insanların karakteri ve davranışlarıyla ilgili önyargılarınız yüzünden bu yanlış anlaşılma meydana geldi. Bunu çözebilmek için onları tekrar değerlendirmeniz gerekiyor. Birini sadece “iyi” veya “kötü” olarak görmek yerine biraz merhamet gösterin, çünkü herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor."
Tam ihtiyacim olan cok tesekkur ederim:)Derdekea
"Ben evlilik meleğiyim. Size evlilik yolunda güzellikler getiriyorum.
Tanrıdan evlilik konusunda yardım istediniz. Ben evlilik meleği olarak yardımınıza geldim. Benim öncelikli görevim eski yaraları tedavi ederek, evlilikte daha olumlu olaylar yaşamanızı sağlamak. Şimdi elinizi kalbinizin üzerine koyun ve derin derin nefes alıp verin. Burada olan tüm acıların çözülerek gittiğini hayal edin. Kalbinizde öfke ve acı kalmayana dek bunu yapmaya devam edin. Geçmişi bırakmadan geleceğe bakamayız. Ben hep yanınızdayım, unutmayın."
Tam ihtiyacim olan cok tesekkur ederim:)
teşekkürler:)Gadiel
"Şimdi meleklerin yardımına ihtiyaç duyuyorsunuz. İlahi yardım ve rehberlik için gönlünüzü açın. Cennet’in yardımını hakediyorsunuz! Tanrı’dan ve meleklerden yardım istediğiniz için çok mutluyum. Yardımımıza açık olmanızı istemek için buradayım. Sizi bazen zor durumlara düşmüş olarak görüyorum ve yardımcı olmamı istemenizi, bana bir işaret vermenizi bekliyorum. Çoğu zaman benim yardımımı haketmediğinizi düşündüğünüzü biliyorum fakat unutmayın ki ben buraya sizin zihninizi boşaltmaya ve size yardımcı olmaya geldim. Eğer bu ilahi rehberliği kabul ederseniz Cennet tarafından destekleneceksiniz."
ben de iistiyorum :)
teşekkür ederimm:)Ariel
"Yeni fiziksel ve ruhsal deneyimler yaşayacaksın. Bunun için izin ver, dua et, meditasyon yap, çalış. Bu senin hayal gücün değil, gerçekten sen ruhsal dünyaya bağlı bir fiziksel canlısın. Ben oldukça kalabalık bir grup melekten sadece biriyim. Sana dünyada kitap, seminer, danışmanlar gibi birçok alet yollayarak bu konulardaki bilgini artıracağız. Sakın bu hediyeden korkma. Bu ışığını başkaları için de kullan."
Cevap için çok sagol gerçekten dedigin gibi insanlar benim gozumde ya iyi ya da kötü ortası yok Teşekkürler tekrar allah gönlüne göre versinAntoinette
"Bu sorunu çözebilmek için diğer insanlara daha merhametli yaklaşmalısınız. Diğer insanların karakteri ve davranışlarıyla ilgili önyargılarınız yüzünden bu yanlış anlaşılma meydana geldi. Bunu çözebilmek için onları tekrar değerlendirmeniz gerekiyor. Birini sadece “iyi” veya “kötü” olarak görmek yerine biraz merhamet gösterin, çünkü herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor."
Talia
"Gençlerle çalışma konusunda özel bir beceriniz var. Bunu kullanın.
Çocuklar bizim en öz ve saf halimizi yansıtır. Hep gülebilen, dürüst ve özeldirler. Siz de içinizdeki çocuğu bu şekilde besleyebilirsiniz. Ben, size kendi içinizdeki ve diğer tüm çocuklar için iyi ve güzel şeyler yapabileceğiniz olanakları sunuyorum. Siz de her zamanki duyarlılığınızla bunu kullanın."
:)bende istiyorummm bendeeee:)))
Bana da kart acar misin :)
Biliyorsunuz melekler günahsız, bize yardımcı olmak için yaratılmış varlıklar. Melek kartlarını açmaktaki amacım tamamen motivasyon.Ben fal baktırmıyorum fal baktırmak günah ve günahsız meleklerin ismini taşıyan bu kartlarda fal değil diye bildiğim için, hem vaktim olduğu için hemde size bir azda olsa motivasyon vermek adına bu konuyu açtım. Melek kartları meleklerin bize bir yardım eli gibi düşünüyorum. Seni birşeylere cesaretlendiriyor yada pozitif bir şekilde sana farklı güzel tavsiyelerde bulunuyor. Umarım size güzel bir motivasyon olur
teşekkürlerOmophorus
"Hadi, harekete geçin. Kendi içsel gücünüzle hareket ederseniz kaybetmezsiniz.
Daha fazla beklemeye ve uğraşmaya gerek yok. Bu konuda hislerinize güvenin. Eğer gerekirse ben de size yardımcı olacağım. Bazen çok duygusal ya da yorgun hissediyor olabilirsiniz. Bunun sebebi kararınızdan emin olmamanız. Merak etmeyin, biz size doğruyu seçmeniz konusunda yardım ediyoruz."
Achaiah
"İnancın ve sabrın olsun; çok yakında çok güzel şeyler olacak. Tüm dileklerin gerçekleşecek; yeter ki biraz sabırlı ve inançlı ol. Biz elimizden geleni yapıyoruz ancak lütfen siz de dualarınız ve inancınızla bize daha çok destek verin. Düşüncelerinde negatife yer verme, istediklerini yaparken de olumsuzu düşünme. Hepsi sabırlı olursan gerçekleşecek."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?