Melek kartları açıyorum :)

teşekkürler:)

Tam ihtiyacim olan cok tesekkur ederim:)

teşekkürler:)

ben de iistiyorum :)

Ariel

"Yeni fiziksel ve ruhsal deneyimler yaşayacaksın. Bunun için izin ver, dua et, meditasyon yap, çalış. Bu senin hayal gücün değil, gerçekten sen ruhsal dünyaya bağlı bir fiziksel canlısın. Ben oldukça kalabalık bir grup melekten sadece biriyim. Sana dünyada kitap, seminer, danışmanlar gibi birçok alet yollayarak bu konulardaki bilgini artıracağız. Sakın bu hediyeden korkma. Bu ışığını başkaları için de kullan."

teşekkür ederimm:)

Cevap için çok sagol gerçekten dedigin gibi insanlar benim gozumde ya iyi ya da kötü ortası yok Teşekkürler tekrar allah gönlüne göre versin

Teşekkür ederimmm :)

bende istiyorummm bendeeee:)))
:)

Aftiel

"Şu anda etrafınızdakileri rahatsız edecek kadar yukardasınız. Ancak sakın bunu değiştirmeyin, bu duruşunuzla diğerlerine de ilham vereceksiniz. Siz hayatta trend yaratan birisiniz. Yeni olanaklar sizin önünüzde sıralanıyor. Etrafınızdakilerin kıskançlığından çekiniyorsunuz. Ancak bu tür şeylerin sizi yolunuzdan çıkarmasına izin vermeyin. Ben burada, şu anınızdan ve gelecekte olacak güzelliklerden zevk alabilmeniz için yanınızdayım. Allah sizi hep gözetti, hep de gözetecek."

Bana da kart acar misin :)

Baş melek Raphael

"Sen de benim gibi şifacısın, senin fiziksel konularda şifalanmana yardım ediyorum. Ben seninleyim çünkü ben şifa baş meleğiyim… Senin ve sevdiklerinin fiziksel olarak şifalanmasına yardım için buradayım. Beni yardıma ihtiyacın olan her an çağırabilirsin."

ben de istiyorum. bana da açar mısın.

teşekkürler

Teşekkür Ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…