Melek kartları açıyorum :)

ben de istiyorum. bana da açar mısın.

Derdekea

"Ben evlilik meleğiyim. Size evlilik yolunda güzellikler getiriyorum. Tanrıdan evlilik konusunda yardım istediniz. Ben evlilik meleği olarak yardımınıza geldim. Benim öncelikli görevim eski yaraları tedavi ederek, evlilikte daha olumlu olaylar yaşamanızı sağlamak. Şimdi elinizi kalbinizin üzerine koyun ve derin derin nefes alıp verin. Burada olan tüm acıların çözülerek gittiğini hayal edin. Kalbinizde öfke ve acı kalmayana dek bunu yapmaya devam edin. Geçmişi bırakmadan geleceğe bakamayız. Ben hep yanınızdayım, unutmayın."

Ben de kart istiyorum Müsait olunca ceker misin? Tesekkür ederim simdiden..

Ben de alabilir miyim

Anafiel

"Sen en iyisini hak ediyorsun. Rüyalarındaki yıldızlara ulaşabilirsin, ben de sana yardım için buradayım. Geçmişte hep azla yetinsen de artık hak ettiğin değerlerde istemeyi öğrenmelisin. Sen her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyorsun herkes gibi. Ben buradayım, senin standartlarını yükseltmene yardımcı olacağım. Tanrı ve melekler senin de, herkes gibi, hayatın tümüyle tadını çıkarmanı ister. Lütfen bizden iste ki; bizde sana yardımcı olabilelim."

Ben de rica edebilir miyim? Şimdiden teşekkürler... ❤❤

Madan

"Okula gitmek, öğrenmek sizin hayat amacınız. Tüm melekler size bu yolda yardımcı oluyor.
Size ısrarla, eğitimize dikkat etmeniz konusunda melekler yol gösteriyor. Bu eğitim süreci size çok güzel ödüllerle geri dönecek. Biz, size bu yolda destek olacağız."

meleklerimin mesajı nedir bana :)

Aftiel

"Şu anda etrafınızdakileri rahatsız edecek kadar yukardasınız. Ancak sakın bunu değiştirmeyin, bu duruşunuzla diğerlerine de ilham vereceksiniz. Siz hayatta trend yaratan birisiniz. Yeni olanaklar sizin önünüzde sıralanıyor. Etrafınızdakilerin kıskançlığından çekiniyorsunuz. Ancak bu tür şeylerin sizi yolunuzdan çıkarmasına izin vermeyin. Ben burada, şu anınızdan ve gelecekte olacak güzelliklerden zevk alabilmeniz için yanınızdayım. Allah sizi hep gözetti, hep de gözetecek."

aşk için banada açabilir misiniz?

Urpaniel

"Her türlü kötülükten korunuyorsunuz. En kötüsü geride kaldı. Geçmişinizde ne olursa olsun siz hep korunmuşsunuz. Çok zor şeyler geçirseniz dahi bir şekilde üstesinden gelmişsiniz. Diğer melekler ve ben sizi, ailenizi, evinizi, eşyalarınızı, işinizi ve tüm sevdiklerinizi koruyoruz. Size ve sahip olduklarınıza sadece sevgi enerjisinin etki etmesi için özen gösteriyoruz. Rahatlayın ve keyfinize bakın."

Son düzenleme:
Ben de kart istiyorum Müsait olunca ceker misin? Tesekkür ederim simdiden..

Valoel

"Ben barış meleğiyim. Size, bu yolda eşlik ediyorum.Ruhunuz oldukça yorgun. Bedeniniz huzur ve sakinlik için yanıp tutuşuyor. Ben size biraz daha dingin ve sakin zaman geçirebileceğiniz olanaklar vereceğim. Bol bol nefes alın, nefesin şifa etkisi olduğunu hiç unutmayın."

rica etsem banada bakar mısınız

Och

"Zafer! Sonunda meyveleri toplamaya başlıyorsunuz. Çalışmaya devam.
Tebrikler! Meleklerinizin yardımıyla doğru seçimler yaptınız ve kazanan siz oldunuz. Kalbinizin sesi yani bizi dinleyerek doğru ve iyi olana ulaştınız. Sakin olun ve mutluluğa doğru yolunuza devam edin. Eğer bu yolda sorunla karşılaşırsanız dönün ve içinizden gelen sesi dinleyin. Hemen doğru yola yöneleceksiniz."

tşk ederim canım..
ay bişey diycem...gündüz sana bu mesajı yazarken başka bir üyeye bu kart çıktı..okudum ve sonra dedim ki 'niye okuyorum ki,bana çıkanı bekliycem' sonuç aynı kart =) hep derim tesadüf yoktur
mesaj vardır =)

Ahaha valla bilmiyorum senle ne alakası var ???? Neyse neyse meşgul etmeyim seni canım bir sürü arkadaş kartlarını bekliyor :) kolay gelsin

Dün hayvan çıktı ya, bugün sana yenisini açayım o yüzden dedim. :)

Gadiel

"Şimdi meleklerin yardımına ihtiyaç duyuyorsunuz. İlahi yardım ve rehberlik için gönlünüzü açın. Cennet’in yardımını hakediyorsunuz!
Tanrı’dan ve meleklerden yardım istediğiniz için çok mutluyum. Yardımımıza açık olmanızı istemek için buradayım. Sizi bazen zor durumlara düşmüş olarak görüyorum ve yardımcı olmamı istemenizi, bana bir işaret vermenizi bekliyorum. Çoğu zaman benim yardımımı haketmediğinizi düşündüğünüzü biliyorum fakat unutmayın ki ben buraya sizin zihninizi boşaltmaya ve size yardımcı olmaya geldim. Eğer bu ilahi rehberliği kabul ederseniz Cennet tarafından destekleneceksiniz."

Arkadaşlar daha kimseye kart açmıyorum.Bugün dün yazanlar için son defa kart açtım. Kimse kusura bakmasın, bundan sonra yazan olursa kart açmıcam.Iyi geceler hepinize :)

sevgili Sabiha yorumunuz için çok teşekkür ederim. İçinde bulunduğum duruma uygun bir kart olmuş

tşk ederim. melek kartları doğruyu söylüyor.

Bana da bir kart çekebilir misin lütfen? Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…