ben de istiyorum. bana da açar mısın.
Ben de alabilir miyim
Ben de rica edebilir miyim? Şimdiden teşekkürler... ❤❤
meleklerimin mesajı nedir bana :)
aşk için banada açabilir misiniz?
Ben de kart istiyorumMüsait olunca ceker misin? Tesekkür ederim simdiden..
rica etsem banada bakar mısınız
ayy inşallah çok güzelmiş çok teşekkürler
tşk ederim canım..Aftiel
"Şu anda etrafınızdakileri rahatsız edecek kadar yukardasınız. Ancak sakın bunu değiştirmeyin, bu duruşunuzla diğerlerine de ilham vereceksiniz. Siz hayatta trend yaratan birisiniz. Yeni olanaklar sizin önünüzde sıralanıyor. Etrafınızdakilerin kıskançlığından çekiniyorsunuz. Ancak bu tür şeylerin sizi yolunuzdan çıkarmasına izin vermeyin. Ben burada, şu anınızdan ve gelecekte olacak güzelliklerden zevk alabilmeniz için yanınızdayım. Allah sizi hep gözetti, hep de gözetecek."
Ahaha valla bilmiyorum senle ne alakası var ????Neyse neyse meşgul etmeyim seni canım bir sürü arkadaş kartlarını bekliyor :) kolay gelsin
sevgili Sabiha yorumunuz için çok teşekkür ederim. İçinde bulunduğum duruma uygun bir kart olmuşMadan
"Okula gitmek, öğrenmek sizin hayat amacınız. Tüm melekler size bu yolda yardımcı oluyor. Size ısrarla, eğitimize dikkat etmeniz konusunda melekler yol gösteriyor. Bu eğitim süreci size çok güzel ödüllerle geri dönecek. Biz, size bu yolda destek olacağız."
Dügun tarihim canim agustostaydi hattta erteledik baktigin gunden bu yana cok mutluyumPardon, merak ettim 14ü eylül 2014 ne olucak? Özel bir gün mü?
Derdekea
"Ben evlilik meleğiyim. Size evlilik yolunda güzellikler getiriyorum. Tanrıdan evlilik konusunda yardım istediniz. Ben evlilik meleği olarak yardımınıza geldim. Benim öncelikli görevim eski yaraları tedavi ederek, evlilikte daha olumlu olaylar yaşamanızı sağlamak. Şimdi elinizi kalbinizin üzerine koyun ve derin derin nefes alıp verin. Burada olan tüm acıların çözülerek gittiğini hayal edin. Kalbinizde öfke ve acı kalmayana dek bunu yapmaya devam edin. Geçmişi bırakmadan geleceğe bakamayız. Ben hep yanınızdayım, unutmayın."
Biliyorsunuz melekler günahsız, bize yardımcı olmak için yaratılmış varlıklar. Melek kartlarını açmaktaki amacım tamamen motivasyon.Ben fal baktırmıyorum fal baktırmak günah ve günahsız meleklerin ismini taşıyan bu kartlarda fal değil diye bildiğim için, hem vaktim olduğu için hemde size bir azda olsa motivasyon vermek adına bu konuyu açtım. Melek kartları meleklerin bize bir yardım eli gibi düşünüyorum. Seni birşeylere cesaretlendiriyor yada pozitif bir şekilde sana farklı güzel tavsiyelerde bulunuyor. Umarım size güzel bir motivasyon olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?