Zahmet olmazsa bana da bakar mısınız
Benim içinde açarmısınız birtane :)
rica etsem bana da açar mısınız şuan bir ilişkim yok aşk için açabilir misiniz
Bana da açabilir misiniz iş için ?
banada açarmısın bebek için
HımmBir yorumda bulunabilir misiniz peki, tam olarak demek istediği nedir? Akışına bırak gibi bir şey mi?
Konunu görmemiştim, fakat gönlüne göre oldugu için sevindim :)canım çok teşekkür ederim inanılmaz, tam duymak istediğim şeyi söyledi :) konumu gördüysen anlarsın
BANADA AÇABİLİR MİSİN RİCA ETSEM ????=
çok teşekkür ederim
gecem aydınlandı diyebilirim
her şey gönlünüzce olsun..
Hayırlı geceler. Kariyerim için,istediğim hayal ettiğim yükselişim için bir kart açabilir misiniz?Ardından da sadece,Aşk için? Teşekkürler.
Ben dee istiyorummmmmaşk kartı olsun bana daa varsa bir de iş, başarı, okul hangisinden varsa dinlenince size çok zahmet olacak ama bir bakıverin yaaaa
çok teşekkür ederimAchaiah
"İnancın ve sabrın olsun; çok yakında çok güzel şeyler olacak.Tüm dileklerin gerçekleşecek; yeter ki biraz sabırlı ve inançlı ol. Biz elimizden geleni yapıyoruz ancak lütfen siz de dualarınız ve inancınızla bize daha çok destek verin. Düşüncelerinde negatife yer verme, istediklerini yaparken de olumsuzu düşünme. Hepsi sabırlı olursan gerçekleşecek."
Fiziksel ve ruhsal deneyimler ne acabaaAşk için;
Ariel
"Yeni fiziksel ve ruhsal deneyimler yaşayacaksın. Bunun için izin ver, dua et, meditasyon yap, çalış. Bu senin hayal gücün değil, gerçekten sen ruhsal dünyaya bağlı bir fiziksel canlısın. Ben oldukça kalabalık bir grup melekten sadece biriyim. Sana dünyada kitap, seminer, danışmanlar gibi birçok alet yollayarak bu konulardaki bilgini artıracağız. Sakın bu hediyeden korkma. Bu ışığını başkaları için de kullan."
İş için ;
Fabriel
"Şu anda isteğinizi hayal edin ve gözünüzün önünde canlandırın. Olumsuzu düşünmeyin. Tanrıya ve meleklere, “Bundan benim için ne var?” diye soruyorsunuz. Karar vermek için bekliyordunuz. Kendinizi bu yüzden, kapana kapanmış gibi hissediyorsunuz. Kendi kendinize yanlış karar vermekten çekiniyorsunuz. İstekleriniz aslında, kendi çizeceğiniz bir tablo gibi sizin tarafınızdan oluşturulmayı bekliyor. Yaratıcı olun ve hep olumlu düşünün."
Ben dee istiyorummmmmaşk kartı olsun bana daa varsa bir de iş, başarı, okul hangisinden varsa dinlenince size çok zahmet olacak ama bir bakıverin yaaaa
Fiziksel ve ruhsal deneyimler ne acabaaHadi hayırlısı emeğine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?