Melek kartları açıyorum :)

Şimdi bana benden önce şu ana kadar mesaj atanlara kart açacağım. Fakat benden sonra yazan kişiler olursa sizlere de daha sonra akşam açarım

Zahmet olmazsa bana da bakar mısınız

Chosniel

"Yeni bir ev ya da iş söz konusu. Bu değişim size çok olumlu bir enerji olarak geri dönecek. Evet, bir değişim geçiyorsunuz ancak bu çok olumlu bir değişim silsilesi. Hadi bir an evvel harekete geçin. Belki harekete geçmek zor geliyor olabilir ancak, ben bunun için yanınızdayım. Bana isteklerinizi söyleyin, size yeni olanaklarınızda yardımcı olayım. Benimle beraber yürürken mucizelere açık olun. Hep olumlu düşünün. Hayatınızda karşılaşacağınız kişiler de sizi ışıkları ile aydınlatacaklar."

Benim içinde açarmısınız birtane :)

Madan

"Okula gitmek, öğrenmek sizin hayat amacınız. Tüm melekler size bu yolda yardımcı oluyor. Size ısrarla, eğitimize dikkat etmeniz konusunda melekler yol gösteriyor. Bu eğitim süreci size çok güzel ödüllerle geri dönecek. Biz, size bu yolda destek olacağız."

rica etsem bana da açar mısınız şuan bir ilişkim yok aşk için açabilir misiniz

Achaiah

"İnancın ve sabrın olsun; çok yakında çok güzel şeyler olacak.Tüm dileklerin gerçekleşecek; yeter ki biraz sabırlı ve inançlı ol. Biz elimizden geleni yapıyoruz ancak lütfen siz de dualarınız ve inancınızla bize daha çok destek verin. Düşüncelerinde negatife yer verme, istediklerini yaparken de olumsuzu düşünme. Hepsi sabırlı olursan gerçekleşecek."

Bana da açabilir misiniz iş için ?

Boel

"Hayatınızda bir dönemin sonundasınız. Mutluluk köşeyi hemen döndüğünüzde. Meleklerinizi yardıma çağırın. Kendinizi hüzünlü, kalbinizi kırık hissedebilirsiniz. Acını yaşamaya izin ver, yas tutacaksan tut, ağlayacaksan ağla ancak bil ki meleklerin hemen yanı başında. Hazır olduğunda seni bu hüzün ortamından yepyeni bir ortama taşıyacağız. Bu dönemde ya bir günlük tut ya da çok güvendiğin biriyle duygularını paylaş. Eğer kucaklanma ihtiyacında isen bunu bana sorman yeterli, kanatlarımı senin etrafında birleştireceğim."

banada açarmısın bebek için

Och

"Zafer! Sonunda meyveleri toplamaya başlıyorsunuz. Çalışmaya devam.
Tebrikler! Meleklerinizin yardımıyla doğru seçimler yaptınız ve kazanan siz oldunuz. Kalbinizin sesi yani bizi dinleyerek doğru ve iyi olana ulaştınız. Sakin olun ve mutluluğa doğru yolunuza devam edin. Eğer bu yolda sorunla karşılaşırsanız dönün ve içinizden gelen sesi dinleyin. Hemen doğru yola yöneleceksiniz."

Hımm Bir yorumda bulunabilir misiniz peki, tam olarak demek istediği nedir? Akışına bırak gibi bir şey mi?

Bencede öyle diyor, yani oluruna bırak senin için güzel şeyler olucak.Yeni bir kart daha açtım :)

Phaldor

"Bu ara yeni ve güzel fikirlerin doğuşu için çok doğru bir zaman. Ben de bu yolda yanınızdayım. Yeni fikirlere ve olasılıklara çok açsınız. Merak etmeyin, hayatınız çok olumlu gelişmelere gebe. Dönüşü olmayan, çok şanslı bir yoldasınız. Biraz daha cesur olun. Ancak, aceleye de gerek yok. Siz sevilen ve korunansınız. Bunu unutmayın!"

BANADA AÇABİLİR MİSİN RİCA ETSEM ????=

Derdekea

"Ben evlilik meleğiyim. Size evlilik yolunda güzellikler getiriyorum.
Tanrıdan evlilik konusunda yardım istediniz. Ben evlilik meleği olarak yardımınıza geldim. Benim öncelikli görevim eski yaraları tedavi ederek, evlilikte daha olumlu olaylar yaşamanızı sağlamak. Şimdi elinizi kalbinizin üzerine koyun ve derin derin nefes alıp verin. Burada olan tüm acıların çözülerek gittiğini hayal edin. Kalbinizde öfke ve acı kalmayana dek bunu yapmaya devam edin. Geçmişi bırakmadan geleceğe bakamayız. Ben hep yanınızdayım, unutmayın."

Şimdi farkettim bazılarınızı atlamışım, geri dönünce sizleride cevaplıcam.Kusura bakmayın birazdan geri döneceğim :)

Hayırlı geceler. Kariyerim için,istediğim hayal ettiğim yükselişim için bir kart açabilir misiniz? Ardından da sadece,Aşk için? Teşekkürler.

Kariyer için;

Boel

"Hayatınızda bir dönemin sonundasınız. Mutluluk köşeyi hemen döndüğünüzde. Meleklerinizi yardıma çağırın. Kendinizi hüzünlü, kalbinizi kırık hissedebilirsiniz. Acını yaşamaya izin ver, yas tutacaksan tut, ağlayacaksan ağla ancak bil ki meleklerin hemen yanı başında. Hazır olduğunda seni bu hüzün ortamından yepyeni bir ortama taşıyacağız. Bu dönemde ya bir günlük tut ya da çok güvendiğin biriyle duygularını paylaş. Eğer kucaklanma ihtiyacında isen bunu bana sorman yeterli, kanatlarımı senin etrafında birleştireceğim."

Ask için;

Memuneh

"Ben aile meleğiyim. Güzel bir değişim ya da yeni bir üye ailenize neşe katacak.Ailenizle ilgili dualarınızı duyduk. Ailenizde olacak güzel değişimler için buradayım. Bir alışma sürecinden geçip bu güzellikleri yaşayacaksınız. Eğer bu dönemde bir huzursuzluk hissederseniz ben yanınızdayım. Siz içinizi ferah tutun ve mutlu olun."

Ben dee istiyorummmmm aşk kartı olsun bana daa varsa bir de iş, başarı, okul hangisinden varsa dinlenince size çok zahmet olacak ama bir bakıverin yaaaa

Aşk için;

Ariel

"Yeni fiziksel ve ruhsal deneyimler yaşayacaksın. Bunun için izin ver, dua et, meditasyon yap, çalış. Bu senin hayal gücün değil, gerçekten sen ruhsal dünyaya bağlı bir fiziksel canlısın. Ben oldukça kalabalık bir grup melekten sadece biriyim. Sana dünyada kitap, seminer, danışmanlar gibi birçok alet yollayarak bu konulardaki bilgini artıracağız. Sakın bu hediyeden korkma. Bu ışığını başkaları için de kullan."

İş için ;

Fabriel

"Şu anda isteğinizi hayal edin ve gözünüzün önünde canlandırın. Olumsuzu düşünmeyin. Tanrıya ve meleklere, “Bundan benim için ne var?” diye soruyorsunuz. Karar vermek için bekliyordunuz. Kendinizi bu yüzden, kapana kapanmış gibi hissediyorsunuz. Kendi kendinize yanlış karar vermekten çekiniyorsunuz. İstekleriniz aslında, kendi çizeceğiniz bir tablo gibi sizin tarafınızdan oluşturulmayı bekliyor. Yaratıcı olun ve hep olumlu düşünün."

çok teşekkür ederim

Fiziksel ve ruhsal deneyimler ne acabaa Hadi hayırlısı emeğine sağlık canım

Ben dee istiyorummmmm aşk kartı olsun bana daa varsa bir de iş, başarı, okul hangisinden varsa dinlenince size çok zahmet olacak ama bir bakıverin yaaaa

Başarı için;

Anafiel

"Sen en iyisini hak ediyorsun. Rüyalarındaki yıldızlara ulaşabilirsin, ben de sana yardım için buradayım.Geçmişte hep azla yetinsen de artık hak ettiğin değerlerde istemeyi öğrenmelisin. Sen her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyorsun herkes gibi. Ben buradayım, senin standartlarını yükseltmene yardımcı olacağım. Tanrı ve melekler senin de, herkes gibi, hayatın tümüyle tadını çıkarmanı ister. Lütfen bizden iste ki; bizde sana yardımcı olabilelim."

Okul için ;

Baş melek Uriel

"Kalbindeki kızgınlık ve öfkeden kurtulmak için seninleyim.Ben baş meleklerin içindeki psikolog meleğim. İnsanların düşünce ve duygularındaki toksinlerden kurtulmalarına yardımcı olurum. Özellikle de inatçı kin ve öfkeden kurtulma konusunda oldukça başarılıyım. Kimseyi zorlamam, benden yardım isteyenlerle keyifle çalışıp onlara şifa veririm."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…