Melek Kızım ve Melek Oğluma...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yenı qördün bn badem ya
ne kadar üzüldüm anlatamam bnde kaçqün önce sen aklıma qeldı ne oldu bayadır yok qözükmüyor dıyordum
meğersem başına neler qelmış
yavruların melek olmuş sende melekelrın annesı olmuşsun
üzlme desem boş bılıyorum dılerım ötekı tarafta buluşursunuz
ağlamaktan yazamıyorum
çok kötü oldum ılk yazını okuyunca
rabbım sana sabırların enbüyüğünü versıın senağlama

Ne desek boş şimdi tesellisi yok , herşey anlamsız , yapılacak tek şey inançlarımızı kaybetmeden bol dua ve sabır ile zamanın geçmesini beklemek.

Evladıyla sınanmak kadar acı birşey daha yok bu dünyada bunu bizzat yaşamış bir melek annesi olarak yüreğim kanayarak söylüyorum. Bir yıldan fazla oldu oğlum melek olalı ama hala yüreğim yanıyor , tek tesellisi birgün kavuşacağın ümidiyle yaşamak emin ol.

Allah sana ve eşine sabır versin

sitede bir sürü hamile haberini görünce öyle sevinmiştimki ama bi o kadarda üzüntü vamış bugun hep ağlıyorum okuyorum tutamıyorum kendimi rabbimin büyük bir sınavından geçiyorsun allahım yar ve yardımcın olsun sana acını unutturucak bir sürü evlat versin. sevgilerimle

bademim yeni gördüm ve şoka girdim....canım başın sağolsun....üzüntümü kelimelerle anlatmama imkan yok....tüm mesajlarını kapatmışsın...biran önce aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliyorum.

Allah sana eşine ve tüm yakınlarınıza sabırlar versin....

Allah sana sabirlar versin bizler okurken bu kadar aci cekiyorsak senin acini dusunemiorum tatlim. Meleklerin cennette, bir gun onlarla cennette bulusursun Insallah.

allahım sabrın en büyüğünü ihsan eylesin meleklerin nur içinde yatıyolar sana en iyi şefaati yapıcaklar kendine çok iyi bak bende ilk bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim seni,n acının yanında tabikide hiç kalıyo ama kendi, yönünden bakınca insan oda benim için büyük kaayıptı oyüzden seni çok iyi anlıyorum emin olll bende aynı şekilde lavaboda içimden kayıp gitti meleğim ne kadar gitmesin diye kendimi sıktıysamda oo gitti allahımm sana sonsuz sabırlar versin hayatını güzelliklerle doldursun

allah sabır versin çok zor olmalı diyecek söz bulamıyorum

Badem canımsenağlamasenağlama
Sana hep birşeyler yazmak istedim ama elim hiç gitmedi....... ne söylesemde faydası olacaktıki ama hala çok üzgünüm her sayfayı açtığımda her okuyuşumda kahroluyorum...
bende bebeğimi kaybettim seninle aynı ay hamile kalmışım bende ama çok fazla sevinemedim 7. haftamda düşükle kaybettim meleğimi...:çok üzgünüm: umarım birada olsa iyisindir inş birdaha böyle bir acı yaşamazsın:Saruboceq:

tarifi mümkün bile değil gözyaşlarıma hakım olamıyorum bende senin gibi bir acı yaşadım 1 sene geçmesine rahmen unutamıyorum ve şuan 30 haftalık hamileyim allah sabırlar versın çok zor

allahim diyecek birsey bulamiyorum kelimeler yetmiyor bogazim dugumleniyor icim aciyor basin sagolsun canim bende 3 ay oncebende 7 aylik bebegimi kaybettim cok aci hala soktayim

allahim diyecek birsey bulamiyorum kelimeler yetmiyor bogazim dugumleniyor icim aciyor basin sagolsun canim bende 3 ay oncebende 7 aylik bebegimi kaybettim cok aci hala soktayim

Sizin de başınız sağolsun...senağlama senağlama

badem yazını okuduktan sonra kendime gelmekte baya zorlandım bende şu an 7 haftalık hamileyim fakat bebeğimi haftaya alacaklar çünkü kesesi bozuk bebeğimin haberi öğrendiğimden beri ağlıyorum ama inana senin yaşadıklarını düşününce kendime geldim biraz olsun rabbim sabırlar versin sanada banada bu tür olayları yaşayanlarada kelimelerin kifayetsiz olduğu nokto burası ne desek teselli olamıyor insan 4 sene uğraşarak bulmuştum bebeğimi çok sevindm deli gibi ama kursağımda kaldı bebeğimin sevinci... yarabbim kimseye yaşatmasın bu acıları düşmenıma bile...2 aylıkta olsa 1 aylıkda olsa 4 aylıkda olsa insanın içi yanıyor inannnnnnnnnnnn......allah yar ve yardımcımız olsun....

ayy çok kötü oldum ya. tüylerim diken dike oldu başın sağolsun,inşallah tekrar çocuk sahibi olursun..

Kızım ...........

Seni çok özledim ben..................

Kardeşini de çok özledim...................

:çok üzgünüm:

badem canım benim bebeklerin cennette bekliyorlar seni üzme artık ne olur kendini Allah sana sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah kısa zamanda yavrularının acılarını birazda olsa hafiflesin inşallah dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…