Melek Kızım ve Melek Oğluma...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim bebeklerim karnımda ölmedi..suni sancı olayını yaşamadım..öldükleri için alınmadılar benden....

Tekrar bebeğin olur tesellisi üzüyor bazan beni...

Canlı canlı doğan bebeklerimin ölümüne üzülmeyeyim de tekrar bebeklerimin olabilme ihtimaline sevinip te yaşadığım acı gerçeği mi unutayım..???senağlama senağlama

Unutabilirmiyim...?

Unutmayacağım....

Çünkü benim iki meleğim avuçlarıma sapasağlam olarak doğdular....

Kendi evimin banyosunda ellerime doğdu meleklerim.....

Sapa sağlamdı doğduklarında benim meleklerim..

Anladığım kadarıyla benim yaşadıklarımı kimse yaşamamış...

Allah kimseye de yaşatmasın inşallah...:Saruboceq:

Herkes olur tekrar çocuğun diyor...

Konu tekrar çocuğumun olup olmaması değil çünkü ben ölü doğum yapmadım..Bebeklerimde gelişim bozukluğu yoktu..Karnımda ölmediler...

Resmen onları doğurdum evimde ..Hareket ediyorlar,kalpleri de çarpıyordu ve bütün organları tamamdı...

İşte beni kahreden de bu oldu...Bir gece yarısı sabaha karşı doğdu meleklerim ..

Güneş yüzlerine doğmadı ama ,şu an karın altında isimsiz bir mezardalar.............senağlama senağlama

Yaşayan ,hareket eden,kalpleri pıt pıt atan iki can, bu dünyaya bir kaç saatlik için gelip te gittiler...........

Babası ve ben onlara dokunamadan,öpemeden,koklayamadan...

Ancak kefenlerini öpmek kaldı bize..............senağlama senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım şu an seni teselli edebilecek tekbir söz bile yok biliyorum. Allah sabır versin.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

badem yazdıklarını o kadar içten yaşayan biri olarak yazıosun ki sana her okudugumda aglıyorum desem inanır mısın allahım onları sana şefaatçi eylesin ,v e yeni meleklerini göndersin güzel kardeşim rabbim başka acı göstermesin ne sana ne başkasına evlat acısı göstermesin bir daha senağlama senağlama senağlama

bademcim canım nolur kendini fazla yıpratma allahım acılarını biran önce hafifletir işallah.

canım gunlerdır haberım olmasına ragmen tek kelıme yazamadım kusura bkma...kelımelerım yetmıyor boyle zamanlarda....nasıl ınandırabılım senı bılmıyorum ınan cok cok uzgunumsenağlamacok zor bır ımtıhandan gecıyorsunuz,ALLAH yardımcınız olsun dualarım senınle ve onlarlasenağlama:Saruboceq:

yaşadığın sıradan bir düşük yada bebek ölümü değil elbette ki bu kadar derin iz bırakması kaçınılmaz.. biliyormusun onlar ne kadar melekse sende o kadar meleksin.. onlar küçük melekler anne meleği bekliyecekler sen üzülme.. bende 2 gün önce 11 haftalık yavrumu kaybettim karnımda dünyam başıma yıkıldı arkadaşım, ama senin durumun o kadar bambaşka ki ifade etme yeteneğini yitiriyor insan.. yüreğin o kadar dolu ki eminim bir kitap yazsan her sayfasında gözyaşı döker insan .. sabret güzellik inşallah Rabbim sana başka güzelliklerde sunacaktır.acın tamamen dinmesede başka bir bebek tesellin olur bağrına basarsın inşallah..senağlamasenağlama

sizin de başınız sağolsun...senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

çok geçmiş olsun arkadaşım.yaşadıkların çok zor kendini toparlaman zaman alacaktır ama insanız zaman geçtikçe yine hayaller kurmaya başlayacaksın hayat öyle böyle birşekilde devam ediyor.zamanla acın hafifleyecek ama ciğerlerindeki sızı sen yaşadıkça seninle olacaktır.bende senin yaşadıklarını daha zorunu yaşadım belkide.doğumum sezeryanla oldu,sütüm 40 gün kesilmedi,günde birkaç kez sütümü sağıp çöpe dökmek zorunda kaldım.yatakları,dolapları kıyafetleri ortada kaldı.odalarına girmeyi bırak evime bile 40 gün giremedim.dahamezarlarına bile gidemedim.ama sabretmeliyiz şükretmeliyizki annelik duygusunu yaşadık çocuğunuz varmı diyenlere evet var ama cennette diyebiliyorum.rabbim sabır versin arkadaşım.kendini toparlamaya ve yeniden hayata tutunmaya çalış.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şuan inan ki kendimi tutamıyorum allah sana sabır versin arkadaşımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Allah yardımcın olsun bir daha yaşatmasın

Son düzenleme:

Benim yaşadığım en trajik olanı diyorum..Anlatamıyorum...

Benim hastaneye bile gitmeye vaktim yoktu....Bebeklerimi evde birden bire ayakta doğuruverdim...

Okuduğum kadarıyla benimle aynı şekilde erken doğumu trajik olarak yaşayan yok diyorum....

Herkes ya hastanede beklemiş bir iki gün ya da bebekleri karnında ölmüş...

Benim bebeklerime ölebilir diyen bir dr dahi olmadı..Hep çok sağlıklı oldukları, fazla evham yapmama gerek olmadığı söylendi...

Ölebilirler bile denmedi..

Hep çok iyiler dendi....

Değilse kimse benden daha az acı çekti demiyorum...

Elbette hepimizin acısı bir...

Ama en trajik yaşayan ben olmuşum bu olayı.....

Kaç kişi birden bire evindeyken ayaktayken bebekleri ellerine doğup yarı çıplak halde kordonları ve eşleri içindeyken külodu yarı aşağıda bir halde o şekilde arabaya binip hastanede gidip doğrudan kürtaj masasına yattığını söyledi ??????????????????????????

Bir kişi çıkıp söylesin bu kadar trajik şekilde bu olayı yaşadığını ...

Bir kişi, bu olayı benimle birebir aynı şekilde yaşadığını söylesin lütfen ........................

Son düzenleyen: Moderatör:
ALLAH yardimcin olsun canim inan yazacak bir sey bulamiyorum cok aci....ama insallah yine bebegin olur ve sevinclerini paylasirsin bizimle...

allahım bu nasıl bır acı suan gozlerım doldu aglıyorumsenağlamasenağlamasenağlama
gırmeyım buralara dedım dayanamadım...
bademcım ınan senın yasadıgın bu olay sonrası hala soktayım..senağlamasenağlama
ama senın yazılarını okuyunca ıcıme dusen kor bır ates oldu..hısettım senın yazdıklarını okuyunca..meger bebegım benımle degılmıs...
senın yasdıklarını gorunce ve ıcme dusun o ates sonrası anıden dr gıtmeye kara verdım bende..ama sonuc maalesef benıde yaktı..
ama yagmur ve senın yasadıklarına dayanamıyorum...senağlamasenağlamasenağlama
allahım nerden baktımda gordum burayı..sen yardımcımız ol..senağlamasenağlamasenağlama

yagmurcn senin yazılarını olumuştum Allah sabır versin canım sizi okuyunca aklıma kuzenim geldi o yüzden sizi anlıyorum kuzenim 1 yıl bebek için ugrastı igneler falan sonunda hamile kadı 7,aya kadar herşey iyiydi ama dr degiştirince anladıki bebekte iyi gitmeyen seyler vardı erken dogum yaptı ve 1900 bir kız bebek dünyaya getirdi yaşamaz dediler 1 ay küvezde kaldı şuan bebişi çok saglıklı dogumdan 2 ay sonra hamile kalmış 4 kilo bir erkek bebegi oldu ama anne karnında kordona dolanmış 5 gün sonra öldü o kadar kötüydüki anneannem bas saglıgı diledi onunda 2 bebegi dogumdan sonra 2 aylıkken ölmüş kuzenim bir daha bebek istemiyorm dedi ve 1 yıl sonra niden hamile oldugunu duyduk şimdi oglu 7 aylık ölen bebegini unuttumu hayır hala aglar ölen bebegi ile aynı isimi koydu bunları anlattım anlamadım aslında insanlar ne derlerle ugrasıomuz şimdi anladım badem yagmurcan tekrar sabır diliyorum

Bebek bekleyen arkadaşlar ne olur okumasınlar bu topiği....senağlama senağlama senağlama

Başın sağolsun...............senağlama senağlama senağlama

ne diyebilirimki.....senağlama senağlama senağlama

ne diyebilirimki.....senağlama senağlama senağlama

badem, mucizlerim diye yazdığın takvimin içimi kıpırdatıyordu her gördüğümde..
başlığını görünce öyle şaşırdım üzüldüm ki anlatamam :çok üzgünüm:
inşAllah yeniden gelecekler ve bu defa sağlıkla kollarına alacaksın bebişlerini..

Rabbim hayatta daha büyük acılar göstermesin sana ve eşine,
Allahım sabrını da verir inşAllah senağlama

senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…