E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
yaşadığın sıradan bir düşük yada bebek ölümü değil elbette ki bu kadar derin iz bırakması kaçınılmaz.. biliyormusun onlar ne kadar melekse sende o kadar meleksin.. onlar küçük melekler anne meleği bekliyecekler sen üzülme.. bende 2 gün önce 11 haftalık yavrumu kaybettim karnımda dünyam başıma yıkıldı arkadaşım, ama senin durumun o kadar bambaşka ki ifade etme yeteneğini yitiriyor insan.. yüreğin o kadar dolu ki eminim bir kitap yazsan her sayfasında gözyaşı döker insan .. sabret güzellik inşallah Rabbim sana başka güzelliklerde sunacaktır.acın tamamen dinmesede başka bir bebek tesellin olur bağrına basarsın inşallah..senağlamasenağlama
Seninle aynı şeyi yaşayan olmazmı malesef yaşadım badem niye öyle diyorsun .. Ben hastane odasında suyum patladığımda tek düşüncem neydi biliyormusun canı yanmışmıdır. Hissetmişmidir yavrum ona hayat veren kordonu kesilirken canı yandımı . Benim yavrularım o kdar güçlüydü ki dünyaya gelmek bile sitemediler ilk haftalarda yaşadığım kanamayı anlatamam resmen su boşlır gibi geliyordu o zamn dr kaybedersin dedi sonra kanama durdu alttaki yavrum tutmuş kardeşini bu kanamaya dayandıysa hiçbirşey olmaz yavrularıma dedim onlar güçlü. Gerçektende öyleydi ama tahlihsiz bir şekilde dr ların hatasının kurbanı olduk .. 5 cm açıkla kesesi rahimimin dışındaydı yie gelmiyordu. Artık ben kusarken dayanamazdı yavrum sıkıştığı yerde patladı kesesi tazikle belime kadar su çıktı. O anda dünyam başıma yıkıldı sanki yavrum istemiyodu gelmek ama olan oldu. İkinci yavrumda kardeşinin kesesiyle kaldı içerde belkide yanlızlığa dayanamadı kardeşini kanamyla bırakmayan belki oydu ama oğlum çoktan bırakmıştı kardeşini oda fazla dayanamadı olmadıı çok istedim olmadıııı...
Hastanede bebeğin biri yaşar diye içeri bıraktıkları kese enfeksiyon yapıyordu ve günde aldığım antibiyotiklerin haddi hesabı yoktu o şekilde gelen bebek ne kadar sağlıklı olabilirdi Rabbim dedim bana sabır ver sabır ver Hayırlısını ver ve o gün kaybettim kızımıda. 4 duvar arasında hiç kalkmadan sırf kızım dayansın diye oğlumun acısını boğazıma düyümleyim kızım 1 haftada daha kalsın diye yataktan kalkmadım saçımı taramadım ölüm riskine karşılık yattım. Doktorun dediği biz tehlikeli iş yapıyoruz şu anda enfeksiyon yükseldiği anda bebği alıcaz. Buna gerek kalmadan belkide yavrum annesini düşünerek yaptı enfkyon yükselmiş suyu kendiliğinden geldi. Gelmeseydi zaten alınacaktı nasıl olurdu bilmiyorum.... Ya bilmiyorum belki kısa ama hastanede birini kaybetmiş biri için çırpınan beni görmelydiniz. Cidden Rabbim sabrını veriyor ben hastanede ağlıyamadım içimi dökemedim haykıramadım bağıramadım hep tuttum. Hataneden çıktığımda boğazımın kitlendiğini artık yutkunamaz hale geldiğimi hatırlıyorum ondan sonrası evde hergün ağlayış haykırış ne derseniz işte dünyamı kapattım herkese 2 ay kapı dışarı gitmedim. Ultrason fotoğraflarını bir üüzntüyle herşeyi attım yavrulaımla ilgili hamilelikte çekildiğim fotoları karnım büyükken .. Şimdi çok pişmanım keşke atmasydım bir kere baksaydım yavrularıma koparmıydım o zaman onu bilmiyorum. Herşeyiyle hissettim tekmeleri artık doğumdan sonra hala karnımda kımıldama hissediyordum. Ve yine yıkılıyordum.. Daha ne anlatayım gerçekten ben bile inanmıyorum yaşadıklarımı bu benmiydim...
Badem cim söylenen sözler yavrularımızı bize getirmeycek bende senin gibi düşündüm çocuğum olursa ALPBARAN BERFİN koyamam artık .....
Şu var ki acımız dinmeyecek zaman ne kadar geçsede geçsin ama Rabbimden diliyorum ki onların acılarını birazda hafifletecek kardeşler göndersin. Gelecek yavrumu aynı onlar gibi seveyim.
VE BU YÜZDEN DİYORUM Kİ ONLAR BENİM EN KARLI ZARARLARIM............
bu dünyada olmasa da inşallah ebediyette yavrularımla kavuşacağım..............
Benim yaşadığım en trajik olanı diyorum..Anlatamıyorum...
Benim hastaneye bile gitmeye vaktim yoktu....Bebeklerimi evde birden bire ayakta doğuruverdim...
Okuduğum kadarıyla benimle aynı şekilde erken doğumu trajik olarak yaşayan yok diyorum....
Herkes ya hastanede beklemiş bir iki gün ya da bebekleri karnında ölmüş...
Benim bebeklerime ölebilir diyen bir dr dahi olmadı..Hep çok sağlıklı oldukları, fazla evham yapmama gerek olmadığı söylendi...
Ölebilirler bile denmedi..
Hep çok iyiler dendi....
Değilse kimse benden daha az acı çekti demiyorum...
Elbette hepimizin acısı bir...
Ama en trajik yaşayan ben olmuşum bu olayı.....
Kaç kişi birden bire evindeyken ayaktayken bebekleri ellerine doğup yarı çıplak halde kordonları ve eşleri içindeyken külodu yarı aşağıda bir halde o şekilde arabaya binip hastanede gidip doğrudan kürtaj masasına yattığını söyledi ??????????????????????????
Bir kişi çıkıp söylesin bu kadar trajik şekilde bu olayı yaşadığını ...
Bir kişi, bu olayı benimle birebir aynı şekilde yaşadığını söylesin lütfen ........................
canım bademim acını anlıyorum gerçekten zor dediğin trajedik kısmı gerçekten beni o kadar etkiledi ki anlatamam ne demek ya insanın eline gelmesi yeminediyorum içimde hissettim acını gözlerim doldu yanımdakilerden gizlemek için sustum. Eşime anlattım bak dedim bizim gibi yaşayan olmuş bi arkdaşım diye dediği bak anıl dedi bana bizden daha acısını yaşayan var dedi.
Cidden zor bitanem nasıl atlatılır bu psikoloji bilmiyorum diyorum ya 9 ay geçti en ufak bişeyde aklıma gelince tıkanıyorum mesela bu aralar seni takip ediyorum çünkü öyle iyi anlıyorum ki .. Ben işe girdim 4 aydır anca kafam toparlanıyo dağıtıyorum biraz.... Ya söylencek bir söz yok işte zor zor..
Allah sabırlar versin........ Bademim herzaman yanındayım ne zamn dertleşmek istersen konuşmak istersen içini dökebilirsin. Özelden msn de verebilirsin..
Çoğu kıyafetlerini annneme verdim odalarını kayınvalidemin evine taşıdım pusetlerinden bebkarabalarına kadar herşey... Ama elimde kıyafetler var 3 5 tane tulum çorap emzik biberon arada onları kucağıma alıp ağlıyorum sanki hissediyorum o anda kötü oldumm
allahım bu nasıl bır acı suan gozlerım doldu aglıyorumsenağlamasenağlamasenağlama
gırmeyım buralara dedım dayanamadım...
bademcım ınan senın yasadıgın bu olay sonrası hala soktayım..senağlamasenağlama
ama senın yazılarını okuyunca ıcıme dusen kor bır ates oldu..hısettım senın yazdıklarını okuyunca..meger bebegım benımle degılmıs...
senın yasdıklarını gorunce ve ıcme dusun o ates sonrası anıden dr gıtmeye kara verdım bende..ama sonuc maalesef benıde yaktı..
ama yagmur ve senın yasadıklarına dayanamıyorum...senağlamasenağlamasenağlama
allahım nerden baktımda gordum burayı..sen yardımcımız ol..senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?