- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.781
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden yok kiz bildigimiz yer bilmedigimiz yer olsada navigasyon sagolsun polanyaya götürdü iki saat sonra navigasyon cekmiyomus orda nan kaybolsakda dil bilmek iz bilmek birde cok hirkiz o memleket allahtan cep tl vardida abimi aradik haaa yoksa ben kolay kolay kaybolmam -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
başak 35 hoşgeldin cnm allah bağişlasın meleklrını
nan hemide ıssız ada he
acaba dünkü deprem rosem kaynaklımı
yoksa senden kaynaklımı
yavaş olun dedim size dinlemiyorsunuz
fayları bile hareketlendirdiniz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tatlim ikisindende kaynaklaniyodur kesin azmis bunlar yavas olurlarmi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- sizlere inat su iynelerim bitsin bende düzelem bende bebe yapcem :CüvCüv: :CüvCüv:
evet yaa minik gece 12 den sonra sen netür film izilyon hele bize anlat bakalımmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
CADIARZUCADIARZU
yerim senin navigas yon diyen dilleriniii oy oy oyoyyyy bak nelerde dermiş o dillerrrr
kız sen o kadar büyüdünmüü beee
şevvaall dün görücüye çıktım dedim yaaaaa farketmedinmiiii beeee
tatlim ikisindende kaynaklaniyodur kesin azmis bunlar yavas olurlarmi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- sizlere inat su iynelerim bitsin bende düzelem bende bebe yapcem :CüvCüv: :CüvCüv:
hos geldin bu aralar tasinma telasi icindeyim ilk görüyem seni tanismismiydik unuttumda
hoşbulduk canım ben uzun zamandır giremiyorum aslında eskilerden sayılırım ben ikinci çocugum için bir süredir tedavi oldum ondan takılamadımburaya sonra hamile kaldım biraz saglık sorunum oldu ondan fazla görünürlerde yoktum tatlım şimdi allahın izniyle 7 aya girdim ikinci prenseim geliyor nasipse büyük kızım 6 yaşında ama 7 girecek kardeşi dogunca ay unutmuşum dogum çantamı bile hazırlamak anneme kaldı valla artık doguma kadar buradayım a.s.
nan rosem karısı sende çocuk sayısı kaç tanede konuşuyon
ben 2 çocuk yapalı çookkkk oluyo
şimdi sıra taşa geldiii
kıs sen bana banmı yedırmeye calısıyon seker
gel soyle kulagına soyleyem aaaaaaaa yerimsenibenyerimseniben
ulu orta olmaz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bebesi tek olanlar bu bahar sayıyı ikiye çıkarsında accuk bebe sevelimmmm
msn im açık şekerim ordan yazda gönder
ameliyattan sonra aynı filmleri bende izleyemde
şu roseme inat ikiz bebe yapemmmm:roflol::roflol:
kızım ben akıllı karıyımmdır vucudum bozulmasın diye 1 tane yaptımm şimdi 90-60-90 dolanıyom ortalıkta çok şükürrrnaniknaniknaniknanik
kızlar bana bir fikir verin kızları aynı odada yatırsam sorun olurmu acaba ablamıza oda yapıcaktık ama ikiside kız olunca gerek yok diye düşündüm sorun olmaz heralde degilmi?
kiz sen kac cocuk istiyon yoksa erkege kadarmi yolu var diyon CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU
kızlar bana bir fikir verin kızları aynı odada yatırsam sorun olurmu acaba ablamıza oda yapıcaktık ama ikiside kız olunca gerek yok diye düşündüm sorun olmaz heralde degilmi?
sekercim ben istiyorum ama malum ignem var o bitsin insallah güzel bir izinle :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: insallah hayirli saglikli
erkekde gözüm yok kıllık olsun diye
kayıınpederime kocişin soyadı devam etmesin hep kızçelerim olsunnnn
ama ikiz bebeleri rosem görsün nasıl hem taş hem bebe yapılırmış görsün diye yapcammm:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?