Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yerim senin navigas yon diyen dilleriniii oy oy oyoyyyy bak nelerde dermiş o dillerrrr
kız sen o kadar büyüdünmüü beee

şevvaall dün görücüye çıktım dedim yaaaaa farketmedinmiiii beeee

nan hemide ıssız ada he
acaba dünkü deprem rosem kaynaklımı
yoksa senden kaynaklımı
yavaş olun dedim size dinlemiyorsunuz
fayları bile hareketlendirdiniz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tatlim ikisindende kaynaklaniyodur kesin azmis bunlar yavas olurlarmi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- sizlere inat su iynelerim bitsin bende düzelem bende bebe yapcem :CüvCüv: :CüvCüv:

bebesi tek olanlar bu bahar sayıyı ikiye çıkarsında accuk bebe sevelimmmm

yerim senin navigas yon diyen dilleriniii oy oy oyoyyyy bak nelerde dermiş o dillerrrr
kız sen o kadar büyüdünmüü beee

şevvaall dün görücüye çıktım dedim yaaaaa farketmedinmiiii beeee

ye bacum ye cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook ya yeni ögreniyom ben cok geri kaldim galiba :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: bir ögretmen tutacam param olursa offffffffffffffffffffffff offffffffffffffff iste parasizligin gözü kor olsun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yap yafrim
demekki senin depremde
avrupa kaynaklı olacak :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hadi sıra sende nunuğum
2. yi bekliyoruz senden kaydirigubbakcemile3

kıs sen bana banmı yedırmeye calısıyon seker
gel soyle kulagına soyleyem aaaaaaaa yerimsenibenyerimseniben
ulu orta olmaz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

msn im açık şekerim ordan yazda gönder
ameliyattan sonra aynı filmleri bende izleyemde
şu roseme inat ikiz bebe yapemmmm:roflol::roflol:

kızlar bana bir fikir verin kızları aynı odada yatırsam sorun olurmu acaba ablamıza oda yapıcaktık ama ikiside kız olunca gerek yok diye düşündüm sorun olmaz heralde degilmi?

kızım ben akıllı karıyımmdır vucudum bozulmasın diye 1 tane yaptımm şimdi 90-60-90 dolanıyom ortalıkta çok şükürrrnaniknaniknaniknanik

hahayttt sen şuna tembelim yapmıyom desene asıllı karı
çocukda yapar kariyerde
bak miniğimie hem talebe hem iki bebesi varrrr:roflol::roflol:

kızlar bana bir fikir verin kızları aynı odada yatırsam sorun olurmu acaba ablamıza oda yapıcaktık ama ikiside kız olunca gerek yok diye düşündüm sorun olmaz heralde degilmi?

yok canım ya ne sorun olacak
benim 3 kızımda aynı odada kalıyolar.gerçi en küçük daha beni bırakmıyo ama olur neden olmasınkia.s

kiz sen kac cocuk istiyon yoksa erkege kadarmi yolu var diyon CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

erkekde gözüm yok kıllık olsun diye
kayıınpederime kocişin soyadı devam etmesin hep kızçelerim olsunnnn
ama ikiz bebeleri rosem görsün nasıl hem taş hem bebe yapılırmış görsün diye yapcammm:roflol::roflol::roflol::roflol:

hmmmm allah saglikli hayirli bebeler nasip etsin isteyen herkeslere :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…