- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.801
erkekde gözüm yok kıllık olsun diye
kayıınpederime kocişin soyadı devam etmesin hep kızçelerim olsunnnn
ama ikiz bebeleri rosem görsün nasıl hem taş hem bebe yapılırmış görsün diye yapcammm:roflol::roflol::roflol::roflol:
allah gönlüne göre versin nunuğum
bencede sorun olmazda bebek gece uyanıp aglarsa diye rahatsız olmasın diyor dayıları ama alışsınlar birbirlerine ayırırsan sonradan sorun çıkar gibime geliyor malum ablamız biraz kıskanıcak gibi
kızlar ben kaçtım fındıgın okul saati geliyor size iyi muhabbetler öüpüldünüz
bencede sorun olmazda bebek gece uyanıp aglarsa diye rahatsız olmasın diyor dayıları ama alışsınlar birbirlerine ayırırsan sonradan sorun çıkar gibime geliyor malum ablamız biraz kıskanıcak gibi
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden yok kiz bildigimiz yer bilmedigimiz yer olsada navigasyon sagolsun polanyaya götürdü iki saat sonra navigasyon cekmiyomus orda nan kaybolsakda dil bilmek iz bilmek birde cok hirkiz o memleket allahtan cep tl vardida abimi aradik haaa yoksa ben kolay kolay kaybolmam -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
erkekde gözüm yok kıllık olsun diye
kayıınpederime kocişin soyadı devam etmesin hep kızçelerim olsunnnn
ama ikiz bebeleri rosem görsün nasıl hem taş hem bebe yapılırmış görsün diye yapcammm:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar ögleden sonra misafirim var
Pasta börek hazırlıyorum kafamçokkarıştı
aklımda sizde:uhm:
Yine giremiyecem ögleden sonra cok doldurmayın sayfaları sonra oku oku bitmiyo
Hepinizi öptüm:1hug:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sızdemı burutussss:roflol::roflol::roflol::roflol:
bızde aynı seker valla navıgasyon olmasa bıyere gıdıp gelemeyız sanırım
burdura ılk kez gıttık arkadastan evın adresını almıstık tam kapının onunde ındırdı bızı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bızımkının adını fadıme koydu elıf:roflol::roflol:
fadımesız asla dıyor:roflol::roflol::roflol::roflol:
minik nere gittin sekerscim
kızlar bana bir fikir verin kızları aynı odada yatırsam sorun olurmu acaba ablamıza oda yapıcaktık ama ikiside kız olunca gerek yok diye düşündüm sorun olmaz heralde degilmi?
kız minik hergün evde benim gibimiiii gelip bakçanmııı söz ver bakarım de hemen akşama ayarlıyim bi deprem bennnnn sonra vucudumuun geri gelmesi için parayada ihtiyacım olcek artık topikçe toplarsınız 3-5 bişeyyyyydelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:hahayttt sen şuna tembelim yapmıyom desene asıllı karı
çocukda yapar kariyerde
bak miniğimie hem talebe hem iki bebesi varrrr:roflol::roflol:
ay süpermis fadime haaaa bende kaldim burdurda birkac ay
ama ilcesinde kaldim ay adi neysdi yaaaaa
[
ay burdayım seker yaa
naz hanım odasında dvd keyfı yapacakmısda ıkı saat dvd secmesını bekledım
sımdıde kahve yapacagım sekerler yaa
sarhos gıbıyım bugun yaa hava yıne bozuk offf offffff
haydı oglen kahvelerı benden sekercıklerım afıyet olsun yafrularrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?