Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

allah iyiliğini versin kız:roflol::roflol:
sen şimdi rosem için bebe mi yapacan hemde ikiz:roflol::roflol::roflol:

bencede sorun olmazda bebek gece uyanıp aglarsa diye rahatsız olmasın diyor dayıları ama alışsınlar birbirlerine ayırırsan sonradan sorun çıkar gibime geliyor malum ablamız biraz kıskanıcak gibi

kizlar ya temizlik yapmam gerekiyo hic elimi temizlik icin kimildatasim geldmiyo kalktim zorla wcyi temizldim hic icimden gelmiyo yaaaa offfffffffffff

bencede sorun olmazda bebek gece uyanıp aglarsa diye rahatsız olmasın diyor dayıları ama alışsınlar birbirlerine ayırırsan sonradan sorun çıkar gibime geliyor malum ablamız biraz kıskanıcak gibi

canim cokmu kücük sizin odanizda yatsin yeni dogmus falansa ben korkarim ya kusup napar göremem diye ama o dönemi atlattiysaniz yatsin ablasiyla alissinlar birbirlerine

kızlar ögleden sonra misafirim var
Pasta börek hazırlıyorum kafamçokkarıştı
aklımda sizde:uhm:
Yine giremiyecem ögleden sonra cok doldurmayın sayfaları sonra oku oku bitmiyo
Hepinizi öptüm:1hug:

canım ben kızlarımı öne yanımda yatırdımçünkü sık sık uyanıp emiyolardı.git beşikten al emzir tekrar yerine koy bunu gece 3-5 defa yap derken çok yoruluyordum:bbo yüzden hep bebekken yanımda yatırdım sen şimdi ayrı odada bırakabilecenmi:uhm:

herkesler kayboldu kiz rosem depremmi olmus sizin evde :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sızdemı burutussss:roflol::roflol::roflol::roflol:
bızde aynı seker valla navıgasyon olmasa bıyere gıdıp gelemeyız sanırım
burdura ılk kez gıttık arkadastan evın adresını almıstık tam kapının onunde ındırdı bızı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bızımkının adını fadıme koydu elıf:roflol::roflol:
fadımesız asla dıyor:roflol::roflol::roflol::roflol:

yafrim ben ikiz yaptım sırada 3üzde
her halde herkesin yüreğine iner bu sefer :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay süpermis fadime haaaa bende kaldim burdurda birkac ay
ama ilcesinde kaldim ay adi neysdi yaaaaa

kızlar bana bir fikir verin kızları aynı odada yatırsam sorun olurmu acaba ablamıza oda yapıcaktık ama ikiside kız olunca gerek yok diye düşündüm sorun olmaz heralde degilmi?

olmaz hayatım olmaz küçükten alışsınlar birbirlerine

hahayttt sen şuna tembelim yapmıyom desene asıllı karı
çocukda yapar kariyerde
bak miniğimie hem talebe hem iki bebesi varrrr:roflol::roflol:
kız minik hergün evde benim gibimiiii gelip bakçanmııı söz ver bakarım de hemen akşama ayarlıyim bi deprem bennnnn sonra vucudumuun geri gelmesi için parayada ihtiyacım olcek artık topikçe toplarsınız 3-5 bişeyyyyydelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

ama bi vefalı kamilem varr bakarsa o bakar hem dün benide gördüüü hemideeee gerçek resmimiiiiiiii

ay süpermis fadime haaaa bende kaldim burdurda birkac ay
ama ilcesinde kaldim ay adi neysdi yaaaaa

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he valla fadımeee kıs dıyo herkes artık:roflol::roflol::roflol:
bazen kıskanıyom ama caktırmıyorum cunku benımde yon yol kavramım cok yoktur benımde ısıme yarıyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende bır erkek sesı ıstıyom ama yokkkkkk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ohhhhhhhh afiyet olsun canim bende cay iciyorum isteyende cay verem ama cay resmi yok hayali cay varmi alannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…