Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sevvalcik, efsunefe+, gülzeyno+, kamilece+, KubraBetul+, lahanabebek+, Mihriban, minik kuşlarım+, nunukAnne+, rosemm+
ay herkeslerde burda bugün ne güzel yaaaaa

ellerine sağlık şekercim ŞenizŞenizŞeniz

nan bizim navigasyonda karu
biz birde kandırıyoruz hatunu
dediği yoldan gitmiyoruz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bizimkide rukiye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

olmaz şekerim korkmaaa
4. şıkda benden gelir yoksaaa
uykusunda anlamadan keser veririm eline
hiç birini uygulayamaz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canımcım çok geçmiş olsun neyseki bir şey olmamış cana gelceğine mala gelsin

kızlar ögleden sonra misafirim var
Pasta börek hazırlıyorum kafamçokkarıştı
aklımda sizde:uhm:
Yine giremiyecem ögleden sonra cok doldurmayın sayfaları sonra oku oku bitmiyo
Hepinizi öptüm:1hug:

kolay gelsin zeynocum..

nan bende bakarim aaaa ask olsun bak dün rus kadin boya yapiyodu bana dedi bakarmisin diye ok dedim aldim gezdirdim cocugunu ama cocuk 5 dk gecmeden anne (mama) diyo yukariyi gösteriyodu aglamaksi oldu annesine götürdüm yani bende vefaliyimda cokkkkk uzagiz camdan görmeye razi olceksen bende bakarim yani

hah burdur gülhisardi galiba yaaa

valla tam neresı bılmıyorum seker cunku burduru bır kuaforu bır gelın evı bır ogretmen evı bır kuafor bır gelın evı bır ogretmen evı seklınde gezdım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs ne dıyon sımdı sen bana mınık benım gıbımı dıye
aaaaaa neyım eksık senden ayol askolsun bır calısmıyom dıyemı yapıyon bunu banaaaaa
onuda yapacagım seker nıyetı bozdum zatı kızlar buyudu yeter cok oturdum evde calısmak ıstıyom bende artıkın esımde okulu bı hallet yoksa zorlanırsın dıyo oda haklı ne dıyım
sen yap bız bakarız ayol hepımızı bırer tane alırız:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zaten ıkı seslendırme var canım hatun olan
bırı ı...gıbı konusuyor bırı accık daha normal bır normal olanı sectık:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bazen bızde gıtmıyoruz dedıgı yerden baslıyo hemen yenıden hesaplanıyo dıye:roflol::roflol::roflol:,kafasını karıstırıyoz hatunun bazen
ama en sevdıgım hız sınırını astınız olayı benım
hızını kontrol ıcın cok ıyı oluyor
gercı bız 70le gıdıyoz 50 olan yerde adam 120 basmıs bızımkı bagırıyo hız sınırını astın dıye
esım dıyo lan yandan gıden basmıs bu bana dıyor dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende eeeee onun fadımesı yoksa hayatım napacan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:dedım

bizim navi yok ama görümcemlerde var gerekmiyo esim heryeri eliyle koymus gibi buluyo iste bittek uzak yerlerde kullaniyoruz bizdede esim kandiriyo kadinin dedigi degilde esimin dedigi oluyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bizimki hemen yeni yol bulup gideceğimiz yere götürüyor :roflol::roflol::roflol::roflol:

arabada kullanılan bir alet canım
gideceğin yerin adresini giriyorsun
sana yolu tarif ediyor ŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım goegle dan baktım öğrendimde burda hiç bir araçta ben görmedim
yada varsada hiç dikkatimi çekmedi
sanırım birde cep telinede bağlanabiliyomuş bu sistem yanlış anlamadıysam tabifisfisfis

ya hanımlar navigasyonu ilk defa burda duydum
buralarda hiç karşılaşmadımdaCADIARZU

valla bende arabayı alınca kocamda gordum yafrum benımkı accık teknolojık adamdırda:roflol::roflol::roflol:
abdden getırttı turkıyede pahalı dıye
ama super bır alet sekercıgım esın meraklıysa teknolojıye alın derım
ıstedıgım sehır yer farketmıyor adresı gırıyorsun senı dırek gıdecegın yerın onune goturup hedefınıze ulastınız dıyor
bız ankarada evın onunden adresı yazdık ta 5 saatlık yola burdura arkadasımın evın onunde ındırdı
bız cok memnunuz valla

evet canim cok iyi hemde ev numarasini giriyon evin önünde duruyosun cok iyi de tr de ne kadar bu meledin fiyati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…