- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.861
model ve markasına gore daha genıs kapsamlı ıcerıklerı var canım onun ıcın tercıh edıyoruz
sureklı alınan bısey degıl bır kere alıyorsun yıllarca kullanıyorsun ıyı kalıtelı olmasında fayda var dıyoruz
zaten benımkının hıc ucuda bır ılerı teknolojıye elı gıtmezkı anam
hep en sonu en yenı cıkanı abdden tasıdıklarmızdan bıktım artık:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet canım daha ucuzmus arkadasından arastırtı getırttı baya fark var fıyatlar arasında
hosgeldın canım benım
ohh hadı gozun aydın seker gel sende otur bıraz soluklan canım
ok sorun degil sadece 1000 liraya diyince dogrumu dedim yeni paralari bilmiyorumda merak ettim markasini
yav ne entel dantel karular oldunuz bu sabah başıma beee hay nevigasyon muhabbetiniz batsın emii yeterrr 4 sayfa bi alet konuşulurmu beeeÇok üzgünüm çoook
yav ne entel dantel karular oldunuz bu sabah başıma beee hay nevigasyon muhabbetiniz batsın emii yeterrr 4 sayfa bi alet konuşulurmu beeeÇok üzgünüm çoook
aman 2 saat kayboldum neler olmuş burda.neler yapmadıkki
rosemlerde deprem olmuş:jeyyar::jeyyar: onu teselli ettik
minik ıssız adamı seyretmişŞeniz film hakkında görüşlerini aldık
nunuk kaybolmuş onu bulup getirdik navigasyon cihazıylaaa
kısaca böyleeee
model ve markasına gore daha genıs kapsamlı ıcerıklerı var canım onun ıcın tercıh edıyoruz
sureklı alınan bısey degıl bır kere alıyorsun yıllarca kullanıyorsun ıyı kalıtelı olmasında fayda var dıyoruz
zaten benımkının hıc ucuda bır ılerı teknolojıye elı gıtmezkı anam
hep en sonu en yenı cıkanı abdden tasıdıklarmızdan bıktım artık:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet canım daha ucuzmus arkadasından arastırtı getırttı baya fark var fıyatlar arasında
hosgeldın canım benım
ohh hadı gozun aydın seker gel sende otur bıraz soluklan canım
canım wio muş markası
he valla rosem arada kaybolun zevkli eğlenceli oluyo diyom anlamıyolar
az sonra eviçindede kullancak zaten minik
alete mutfak yazcak mutfağa gitcekkkkkk
:roflol::roflol::roflol::roflol:
he valla rosem arada kaybolun zevkli eğlenceli oluyo diyom anlamıyolar
az sonra eviçindede kullancak zaten minik
alete mutfak yazcak mutfağa gitcekkkkkk
:roflol::roflol::roflol::roflol:
oooooo cok pahali ya evet canim burda ucuza bulabiliyorsun marketlere yada elektronik esya satailan yerlerden reklamlari geliyo ucuzladigini görüyoruz markasi ne canim sizin navinin
delüüüüüüüüüü seni benzinligidemi yaziyon kiz kac yildir orda delmisin bilmiyonmu hangisi yakin diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
demek kaybolmak istediğimizde yırtınıyo ha:roflol::roflol::roflol:
yani gönlümüzce kaybolamıyoruzkaydirigubbakcemile3
neler yapmadıkki
rosemlerde deprem olmuş:jeyyar::jeyyar: onu teselli ettik
minik ıssız adamı seyretmişŞeniz film hakkında görüşlerini aldık
nunuk kaybolmuş onu bulup getirdik navigasyon cihazıylaaa
kısaca böyleeee
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bunu çok tuttum günün esprisiydi valla :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ok hadi degistirelim ozaman kiz ne oldu ün aksam sevval bisey dedi dogrumu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ok hadi degistirelim ozaman kiz ne oldu ün aksam sevval bisey dedi dogrumu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
mio dıye bır marka canım
kıs ay anam sehır dısı veya bılmedıgın yerdekı semtlerde falan ayol
hem araba alalı 1 sene oldu oncesınde benzınlıkmı arıyordum ayol
banane ben metro otobus kullanıyordum
yenı yenı ogrenıyoz ıste:roflol::roflol::roflol:
hee valla oylee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs askolsun aaaaaaaa sızın dılınıze dusene kadar foseptık cukuruna dussem daha ıyıdı beeee
uzun zamandır kocısımle ılgılenmıyorum dedım bır fılm ızleyek dedım aaaaaaaaaaaaa
bakma sen bunlar s canım benım.azıtık bunlar:roflol::roflol::roflol:
depremimi soruyosun nunukçumkaydirigubbakcemile3
kız ben demedim ilk kendi itiraf etti belinay istanbulda deprem oldu dedi rosemde zaten bizdede deprem oldu:jeyyar::jeyyar: dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?