Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

eeeeeeeeeeeee getiren olduktan sonra bosver alsin iste aman ucuzada geliyo

yav ne entel dantel karular oldunuz bu sabah başıma beee hay nevigasyon muhabbetiniz batsın emii yeterrr 4 sayfa bi alet konuşulurmu beeeÇok üzgünüm çoook

aman 2 saat kayboldum neler olmuş burda.

evet canımya.biraz soluklanamaya ihtiyacım var.inanılmaz gergin bir toplantıydı.
çok yorulmuş hissediyorum kendimi.
ıssız adam hakkında ne düşünüyorsun minikcim.beğendinmi filmi.

yav ne entel dantel karular oldunuz bu sabah başıma beee hay nevigasyon muhabbetiniz batsın emii yeterrr 4 sayfa bi alet konuşulurmu beeeÇok üzgünüm çoook

he valla rosem arada kaybolun zevkli eğlenceli oluyo diyom anlamıyolar
az sonra eviçindede kullancak zaten minik
alete mutfak yazcak mutfağa gitcekkkkkk
:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızma rosem kız dur bir sakin ola.s
sen ne diyosan onu konuşalım canım söyle hadisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

he valla rosem arada kaybolun zevkli eğlenceli oluyo diyom anlamıyolar
az sonra eviçindede kullancak zaten minik
alete mutfak yazcak mutfağa gitcekkkkkk
:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bunu çok tuttum günün esprisiydi valla :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ok hadi degistirelim ozaman kiz ne oldu ün aksam sevval bisey dedi dogrumu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

oooooo cok pahali ya evet canim burda ucuza bulabiliyorsun marketlere yada elektronik esya satailan yerlerden reklamlari geliyo ucuzladigini görüyoruz markasi ne canim sizin navinin

mio dıye bır marka canım

kıs ay anam sehır dısı veya bılmedıgın yerdekı semtlerde falan ayol
hem araba alalı 1 sene oldu oncesınde benzınlıkmı arıyordum ayol
banane ben metro otobus kullanıyordum
yenı yenı ogrenıyoz ıste:roflol::roflol::roflol:

demek kaybolmak istediğimizde yırtınıyo ha:roflol::roflol::roflol:
yani gönlümüzce kaybolamıyoruzkaydirigubbakcemile3

hee valla oylee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs askolsun aaaaaaaa sızın dılınıze dusene kadar foseptık cukuruna dussem daha ıyıdı beeee
uzun zamandır kocısımle ılgılenmıyorum dedım bır fılm ızleyek dedım aaaaaaaaaaaaa
bakma sen bunlar s canım benım.azıtık bunlar:roflol::roflol::roflol:

aaaaaaaaaaa ben neden bilmiyorum peki bu markalari ben aslinda pek anlamiyorum markadandda caktirma :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: aramizda kalsin

kız ben demedim ilk kendi itiraf etti belinay istanbulda deprem oldu dedi rosemde zaten bizdede deprem oldu:jeyyar::jeyyar: dedi

abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
birde kendi dedi haaaa sizi utanmazlar sizi ayni minikde öle kendi ititraf etti
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…