Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hoşgeldin canım.hadi bunuda atlattın inş sonuçların temiz çıkacak.
senden tek dileğim sen iyi ol bu bize yeter.su koyuvermek yok.
rosemin resminide çok beğendim :roflol::roflol::roflol::roflol:

kamilemmmmmmmmmmmmmmm sen beni gördünn ebrumda gördüüüü yaaa ben bölemiyim beeee bu hatun dellendiiiii ya bii konuşun koruyun roseminiziii beeeesenağlamasenağlamasenağlama

kız bu resimdekiler tarih olduu bunlara MAMUT deniyoduuuuuu bu mamut mayo giymiş haliii yaaaaa:roflol::roflol::roflol:

aaaa aşkolsun ben yapıyom güzel tarif arkadaşım ben hamarat gacıyım bakma çocukta yaparım karıyerde yemekte kurabiyede :roflol::roflol::roflol:güzel yapamasam yemekleri kocişi nasıl 70 kilo alıp 100 kilo yapardım:roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin canım.hadi bunuda atlattın inş sonuçların temiz çıkacak.
senden tek dileğim sen iyi ol bu bize yeter.su koyuvermek yok.
rosemin resminide çok beğendim :roflol::roflol::roflol::roflol:

desteğin için sağol tatlımmm
bir tek ziyaret etmediğim şevket yılmaz hst. kalmıştı bu sabahta orayı ziyaret ettim artık sonucu beklemek kaldı

roseme resmin çok beğendi herhalde sesi çıkmıyooo
intikam için resim arıyo galibaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

geçmiş olsun canımmmmmmmmmm...inşallah sonuçların iyi çıkarrrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

vallahi sevvalcim ben gördüm rosemi.
hatta ben kızı falan sandım şimdi arkadaşım böyle değil.onu söyliyim ama resmide beğenmedim değil hani
:roflol: :roflol: :roflol:

hatta ben kızı falan sandım şimdi arkadaşım böyle değil.onu söyliyim ama resmide beğenmedim değil hani

tamam işte size şevvalin operasyonu diye gösterdiği aslında kendi resmi canım
operasyondan önce böyleymiş
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ahhh ahhhhh ne varsa ebrumda var yaaaa....canımmmŞenizŞeniz

çatla şevvalimmmmm...
gel bensana ne kahveler ısmarlarımmm ne laatteler içiririmm kendi ellerimleee kso da gelebilirr
şevvaali ist il sınırına yaklaştırmammmm dahhaaaa

(kız şevval kimse duymasın ama çok güldüm yaaaa...:roflol::roflol::roflol::roflol:)

geldim sekerler demek bu sewal yag aldiriyo haaa nasilsa kimseler görmüyo estetikte varmi ki :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

gelicez hayatım inşallah gelicez.şayet şu kso hanım plan yapabilirse gelicez hayatım kahve içmeye.

ay kız nunuk sendemi yavrum yaaaa
uymayın şu roseme
çılgın karı kendi oprasyon resimlerini gösteriyo sizeee
ben tombiş tombiş mutluyummm
çok zayıf olsam eşimin yanında tuhaf dururum
hem kociş beni böyle seviyoooo

gelicez hayatım inşallah gelicez.şayet şu kso hanım plan yapabilirse gelicez hayatım kahve içmeye.

yok ben gelmiyorum küstüm roseme dilinin ucuyla kso da gelsin demiş küstüm aglarım bensenağlamasenağlama ebrucum plan 2 kişilki canım ROSEMMMM küstümmmmmm klava:

al nunuklum sende gör işte şevvaal mr çektiriyorum diyeee yağ çektiriyooooooo
sonra bana misilleme yapıyoooo neymiş ben şişmanmışımm bana resim atıyoooooo....delikafaduldendelikafadulden

yok ben gelmiyorum küstüm roseme dilinin ucuyla kso da gelsin demiş küstüm aglarım bensenağlamasenağlama ebrucum plan 2 kişilki canım ROSEMMMM küstümmmmmm klava:

kız rosem dermi hiç dilinin ucuyla.o hep bizi çağırmıyormu.
nispet yapıyor o sevvalede onun için yavru kuşum benim.Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…