- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #21.041
ahh rosem ah hastanedede rahaT YOK SENDEN DİMİ BANAAA
eline sağlık tatlımmm
rosem yandın sen ben sana yapıcağımı bilirimmmmm
kızlar mr ımı çektirdim yarım saat kaldım cihazın içinde ölmeden mezara soktular resmen yaaa
hele birde nefesimi tutturdukları anlar çok zor geçtiii
inşallah sonuçlarım temiz yada basit bişey çıksınnnn
rosemm hariç hepiniiz dileyin benden ne dilersenizzzz
kız kso aldım bu tarifi yapıcam ama bi yanlış tarif olsun seni edirneye kadar kovalamazsam banada rosem demesinler.....
aaa şevvalimmmmm gelmişş kız gözükmüyon ne çok incelmişsin beeeeee ama sanırım bir müddet şeyinin üstüne oturamıycan ayaktamısın şu an şekerimmmm......:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin canım.hadi bunuda atlattın inş sonuçların temiz çıkacak.
senden tek dileğim sen iyi ol bu bize yeter.su koyuvermek yok.
rosemin resminide çok beğendim :roflol::roflol::roflol::roflol:
kamilemmmmmmmmmmmmmmm sen beni gördünn ebrumda gördüüüü yaaa ben bölemiyim beeee bu hatun dellendiiiii ya bii konuşun koruyun roseminiziii beeeesenağlamasenağlamasenağlama
kız bu resimdekiler tarih olduu bunlara MAMUT deniyoduuuuuu bu mamut mayo giymiş haliii yaaaaa:roflol::roflol::roflol:
ahh rosem ah hastanedede rahaT YOK SENDEN DİMİ BANAAA
eline sağlık tatlımmm
rosem yandın sen ben sana yapıcağımı bilirimmmmm
kızlar mr ımı çektirdim yarım saat kaldım cihazın içinde ölmeden mezara soktular resmen yaaa
hele birde nefesimi tutturdukları anlar çok zor geçtiii
inşallah sonuçlarım temiz yada basit bişey çıksınnnn
rosemm hariç hepiniiz dileyin benden ne dilersenizzzz
kamilemmmmmmmmmmmmmmm sen beni gördünn ebrumda gördüüüü yaaa ben bölemiyim beeee bu hatun dellendiiiii ya bii konuşun koruyun roseminiziii beeeesenağlamasenağlamasenağlama
kız bu resimdekiler tarih olduu bunlara MAMUT deniyoduuuuuu bu mamut mayo giymiş haliii yaaaaa:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin canım.hadi bunuda atlattın inş sonuçların temiz çıkacak.
senden tek dileğim sen iyi ol bu bize yeter.su koyuvermek yok.
rosemin resminide çok beğendim :roflol::roflol::roflol::roflol:
vallahi sevvalcim ben gördüm rosemi.
hatta ben kızı falan sandım şimdi arkadaşım böyle değil.onu söyliyim ama resmide beğenmedim değil hani
:roflol: :roflol: :roflol:
tamam işte size şevvalin operasyonu diye gösterdiği aslında kendi resmi canım
operasyondan önce böyleymiş
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
vallahi sevvalcim ben gördüm rosemi.
hatta ben kızı falan sandım şimdi arkadaşım böyle değil.onu söyliyim ama resmide beğenmedim değil hani
:roflol: :roflol: :roflol:
aşk olsun kübram betülümmm benimi beğendin yaniiii senden beklemezdimmsenağlamasenağlama
ahhh ahhhhh ne varsa ebrumda var yaaaa....canımmmŞenizŞeniz
çatla şevvalimmmmm...gel bensana ne kahveler ısmarlarımmm ne laatteler içiririmm kendi ellerimleee kso da gelebilirr
şevvaali ist il sınırına yaklaştırmammmm dahhaaaa
(kız şevval kimse duymasın ama çok güldüm yaaaa...:roflol::roflol::roflol::roflol:)
geldim sekerler demek bu sewal yag aldiriyo haaa nasilsa kimseler görmüyo estetikte varmi ki :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
gelicez hayatım inşallah gelicez.şayet şu kso hanım plan yapabilirse gelicez hayatım kahve içmeye.
İŞTE BEKLENEN RESİM GELDİ ARKADAŞLAR GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİİ
şevvalimiz halen operasyonddan çıkmammış...devam etmektee...
ama benim arkadaşım bunuda başarmış ve içerden bi hemşireyii ayartıppp bu resmi belgelemşşş...
veeee şevvalll yağ çektirme operasyonundaa.....
yok ben gelmiyorum küstüm roseme dilinin ucuyla kso da gelsin demiş küstüm aglarım bensenağlamasenağlama ebrucum plan 2 kişilki canım ROSEMMMM küstümmmmmmklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?