Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ebrucum canım şefim oraları iyi biliyor şefim benim güzel rosemimmmm

evett gidicez inşallhh kızlarr ebrumm sen benn kızlarımızzz ve daha gelmek isteyen herkesssa.sa.s

kadir abimle acık konuşimdeee o görecek bakalım inanırmıymış inanmazmıymışşşş...

sen anca patik örücen hapishane köşelerinde ferdi tayfurdan şarkılar eşliğinde...:roflol::roflol:

beni şahit yazmayın ikinizde arkidişimmmm ben görmedim duymadım ama kim girerse içeri kurabiyeyle temiz çamaşır getirirrim manevi destek benden :)))

birincisi ben patik örmem ama pul-boncuk ve tasarım işinde süperimdirrrr
ikincisi ferdi sevmem ama
serdar,tarkan,mustafa sandal yadaaa yusuf güney dinleyebilirimmmm
son olarakdaaa
kadir abine selam söyleeee
yıllar önce bir filminde pamuk prenses olmuştu o alışıktır böyle giyinmeyeeee
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bunu çok tuttum ya alemsin sana yetişilmez :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ooo kızım sen bu gün bölesinnnn ben günnnn bölee bebemmmmmm...
kızlar ben kaçar şimdi giyinip prensesimin bandosunu izlemeye gideceğim :)))))
gelince görüşürüz artık bak rahat durun getirmeyin beni oralara
gene gellllllllllllllllllll..............
rosem sayesinde çabuk gelcek galibaaa
gülmekten taşlarımı düşürcem şimdiiiii

:lepi::lepi:
ne oo taş gibi hatun olmaktann vazmı geçecennn artıkk ne o bana yetişemedinmiii.taş gibi olmaktaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rosem bu her derde deva birde gece kuşu olmasa yandık:roflol::roflol::roflol:
hee kız bişey diyimmii ben dün gece gene 4,30 da yattım yaa

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bunu çok tuttum ya alemsin sana yetişilmez :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

dedim ya arkadaşım bugünn damardan aldımmm ilaçları kafam süperrr
rosemle kadir abisi gelsede farketmezzzz
:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

işte size rosemin operasyondan sonraki hali kübrabetül iyi bak canım oo meşhur herkesin görüp senin görmediğin profil resmi bu canımmmmm

bu resim öbüründende güzelmiş.bende merak ediyodum iyi oldu gördüğüm.sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hayatım saat 4'e kadar ne yapıyorsun.
sabah nasıl kalkıp işe geliyorsun.:uhm: :uhm:

rosemcim bugün kızların hepsi senin üstüne oynuyor hayatım.
gardını iyi al.Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

amannnn hayatımm yaa ben olmasam bunlar bölee kös kös oturacaklarrr bırak acık enerjim onlara geçsinnnnn... dün gece bu şevvaal varya pc başında bana gülerken kocasına yakalandı biliyonmuuuuuu:roflol::roflol:

yok kiz aaaaaaa hic ben ona uyarmiyim delimiyim ki ben -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

al nunuklum sende gör işte şevvaal mr çektiriyorum diyeee yağ çektiriyooooooo
sonra bana misilleme yapıyoooo neymiş ben şişmanmışımm bana resim atıyoooooo....delikafaduldendelikafadulden

işte size rosemin operasyondan sonraki hali kübrabetül iyi bak canım oo meşhur herkesin görüp senin görmediğin profil resmi bu canımmmmm

abowwwwwwwwwwwww valla helal size cokkkkkkkk güldüm cokkkkk
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hayatım saat 4'e kadar ne yapıyorsun.
sabah nasıl kalkıp işe geliyorsun.:uhm: :uhm:

hayatım işte burada napıyosam onu yapıyorummm eee eenerj pilllerim bu işte benim eğlenmekk gülmekkk işe yarıyooooalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ama bak bazılarınada taş gibi oturuyoooooo ismi lazım değillllldelikafadulden

sana maşallah demekten başka birşey bulamıyorum hayatım.

bu arada eniştem birşey demiyormu bu işe hayatım.:uhm: :uhm: :uhm:

bu resim öbüründende güzelmiş.bende merak ediyodum iyi oldu gördüğüm.sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bak anam bakkkkkkk vucuda bakk hey bee heyyyy olmayıpta yağ çektirenler bi daha baksınn işte kıskançlığından sen al benim o canım dehşet vücuduuu koy herkesin bildiğii bi adamın kafasınııı hiç olacak şeymiii yaaa allahh allaahhhh...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aman accik sarja birakta pillerin dolsun bütün gün yetmiyo iste
sabaha kadar pc basinda otursam esim bana demedigi kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…