- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #21.101
sana maşallah demekten başka birşey bulamıyorum hayatım.
bu arada eniştem birşey demiyormu bu işe hayatım.:uhm: :uhm: :uhm:
desene eniştede bizim kafadan.hayatım o evdeyken daha eğlenceli oluyooo biz ikimizde bilg karşısındaa bende klavye onda mausee ne gırgır ne gırgırr sormaaaa delikafaduldendelikafadulden
kızlar sizden ayrılmak çok zor ama gitmem lazım.okuma günüm var bugün sizin içinde okucam canlarım.
hadi size iyi günleeeerrrr
ne oldu ben gelince herkesler gitti susanlar oldu bende gidecem birazdan melisayi almaya artikin öyleden önceleri sohpetlerimiz yatti pazartesi kurs basliyomus yarinda kurs icin toplanti varmis oraya gidecem melisayi alip geleyim prensesimin cani lahmacun cekmis dünden dedi eti buzluktan cikardim bugün ona lahmacun yapacam
sormayaaa senin yüzünden dediki safra kesesinden önce beyin mr ı çektir kendi kendine pc ye bakıp gülmeye başladınamannnn hayatımm yaa ben olmasam bunlar bölee kös kös oturacaklarrr bırak acık enerjim onlara geçsinnnnn... dün gece bu şevvaal varya pc başında bana gülerken kocasına yakalandı biliyonmuuuuuu:roflol::roflol:
anladın bennnnnn mausu ve klavyeyiiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar:hayatım o evdeyken daha eğlenceli oluyooo biz ikimizde bilg karşısındaa bende klavye onda mausee ne gırgır ne gırgırr sormaaaa delikafaduldendelikafadulden
kızlar sizden ayrılmak çok zor ama gitmem lazım.okuma günüm var bugün sizin içinde okucam canlarım.
ayy ne güzel imrendim valllaa bende olmak isterdimmmmm bizi unutma hayatımmmm allah kabul etsinnkızlar sizden ayrılmak çok zor ama gitmem lazım.okuma günüm var bugün sizin içinde okucam canlarım.
kız bizden komik olabilirlermiii beeekizlar altin kizlara bakiyormusunuz cok komikler heeeee
hahhhh aaferimm sana nunukumm evet çok şükür allahımaaallahhhhhh cok sükür
hayatımmm ben artık işe bakimmmmm ben boşlayınca benimkilerde boşluyoo bak hepsii kaçmışş sigara içmeye diyeee bi sigara 15 dakka sürermi yaaaa ah ahhh ben bunlarla ne edicemmmhey ne oldunuz birden kurudunuz kaldınız.
nerdesiniz bayanlar.
oh afiyet olsun hayatım.
melissamada yarasın annesi.Şeniz Şeniz
seninde ellerine sağlık diyim bari şekerim.cokacimcoook cokacimcoook
önemli bir olay neyim oldumu bana mesaj atin ben gelince dalarim konuya :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
cebini verde rosemin yeni fotosunu eklersem çağrı atayım sana
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sormayaaa senin yüzünden dediki safra kesesinden önce beyin mr ı çektir kendi kendine pc ye bakıp gülmeye başladın
anladın bennnnnn mausu ve klavyeyiiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
allah kabul etsin canımmmm
oooo harika olur heeee herkeslere gösteririm bir arkadas var onun fotosu diye
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?