Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

işte size rosemin operasyondan sonraki hali kübrabetül iyi bak canım oo meşhur herkesin görüp senin görmediğin profil resmi bu canımmmmm

yok ben gelmiyorum küstüm roseme dilinin ucuyla kso da gelsin demiş küstüm aglarım bensenağlamasenağlama ebrucum plan 2 kişilki canım ROSEMMMM küstümmmmmm klava:

kız dur şincikkk şu şevvalllee uğraşıyomm aa ne demekkk o öleee başımın üstünde yerin var şekerim senledeee hem garipçeye gitcez yaaa

canım çok hoş bir yer götürcem canım seni arabamıda kullanmayı iyice halledeyim balıkta yeriz ama sadece sen ve kızın roseme küsüm haylasenağlama

peki hadi öyle olsun bakalım.benim daha önce haberim yoktu ama ben şimdi size küsmüycem.benden habersiz planlar yapıyorsunuz ama olsun hadi bakalım.:dilcikar: :dilcikar:

sonuçlar ne zaman belli olacak canım :teselli::teselli::teselli:

kız şeval kadir abim 2 günde bir benim oteldeeee ahanda yandın şimdiiiiiii

kurtuluşun yokkk artık
göstercem ona açacak davayııı girecen hapislereeeee...
bizde sana kso nun kurabiyelerinden yapıp getirecezz arada çamaşır selpak falanda getiririzzz
:a015::a015:
sen yorulmadınmı daha ayakta durmaktan git içeri yüz üstüü yat....
delikafaduldendelikafadulden

işte size rosemin operasyondan sonraki hali kübrabetül iyi bak canım oo meşhur herkesin görüp senin görmediğin profil resmi bu canımmmmm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben kurtatrırım arkimi kızım
sıkıysa atsınlar bakem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sana çok bilinen bi espiriyle cevap veriyorummmm
-sana kim inanırr
-kadir inanırr
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tüm kk yı ver mahkemeye
çünkü bu foto kk alemide çoook kullanılıyoooo
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

rosem benle uğraşma bugün damardan kaç türlü ilaç çektim kafam kıyak bugün bana yetişemezsin
:roflol::roflol::roflol::roflol:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

kızlar ben kaçar şimdi giyinip prensesimin bandosunu izlemeye gideceğim :)))))
gelince görüşürüz artık bak rahat durun getirmeyin beni oralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…