Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

*** Her kahve aynı tadı taşımaz… Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona gore degişir…

***Sahilde oturduğun rüzgarlı bir sonbahar günü, en sevdiğin dostun ağlarken içtigin kahvenin tadı kederlidir.. . Kahve telvesine yüreginin acısı karışır.

***Bir pazar öğle sonrası annenin “hadi bir kahve yap da içelim” dediği kahve huzurludur.. . Köpükler annenin göz bebeklerine yansır… Dudağının kıyısında kalan küçük bir gülümsemedir.. .

***Bir gece vakti zil zurna sarhoş birinin içtiği kahve düşülen kuyudan çıkma cabasıdır… Koyu kıvamlı kahverengi bir ipe tutunur çıkarsın … çıktığın an uyuyakalırsın. .. ferahlıktır!!!

****Dostlarla içilen kahve neşedir… Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer…

***Tek başına gece vakti balkonda içtiğin kahve yalnızlıktır… Acıdır tadı… Ama garip de bir keyfi, lezzeti vardır…

***Baban için yaptığın kahve sevgi doludur… çay bardağında, az şekerli…Kahve gibi görünmez sana… Ama sıcaktır dumanı tüter ve kokusu büyülüdür…

***Beklemediğ in bir anda sana uzatılan kahve baskadır… Isıtır insanın içini…

***Yorgun olduğunda içtigin kahve hafifletir seni… Kendine getirir, unutturur günün ağırlığını…

***Kahve aynı kahvedir belki… köpüğüyle, rengiyle, dumanıyla aynı kahvedir ama icilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer ve tadlari degişir…

Her kahve aynı değildir bu yüzden…

ALINTIDIR.
saat 3 hadi kızlar kahve saati.nerdesiniz.kahveler benden.
rosemmcim nerelerdesin sen bağırmadan ben getirdim kahveni.

ay çok hoşşşşşşşşşalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

rosemmm aşquuumm nerdesin al kahveni getirdim tatlımmm
senini çin tuz koydum içine afiyet olsunnn

benim için tuz koymadın ama ben genede sana teşekkür edicem hayatım.
bu arada bende resim koydum ama izin alınmadan koymuşmuşum onun için sildiler resmimi.
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

yok şekerim herkesein khvesi gayet tatlı ama bir tek roseminki tuzluuu
:roflol::roflol::roflol:

he tamam....şu sabahtan beri bomba esprileri patlatan hatunnnnnnnnnn.....iyi unutmamayım...sağolllllllllllllllllll yerimseniben
GELDİMM HAYATIMM GELDİİMMMM İŞTE O EBNİMM HE HE HEEE
topiğimizin şefi
topiğimizin delisi
topiğimizin neşesi
topiğimizin kadir inanırı
hepsi aynı kişi oluyo
yani:::::
ROSEM
yiğit namıyla anılırmış işte bunlarda benimm namımm eyvallahhhhhh...''''''
rosemmm aşquuumm nerdesin al kahveni getirdim tatlımmm
senini çin tuz koydum içine afiyet olsunnn
kız bi uslu dur da yaptın bi hayırrr içelim şu kahveyyiiiii

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ebrummmmm senin dünkü tuzlu kahveye döndü bu işş bak şimdi cuk oturacakkdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

şevvalimmm ben çanakkaleliyim ya şekerimm denizin tuzu kahvemize hep karışırrr onun için bende kahvemii tuzlu severim zatii bana memleketimi hatırlattınnn bana bundan sonra kahvelerimiii hep tuzlu yappppp..emii canımm:teselli::teselli:

(ahanda buda sana kapak olsunşakkıdı)

GELDİMM HAYATIMM GELDİİMMMM İŞTE O EBNİMM HE HE HEEE

yiğit namıyla anılırmış işte bunlarda benimm namımm eyvallahhhhhh...''''''

hoş geldin.....nasılsın toprağımmmmmmmm....ne işin var senin istanbullarda gelsene memleketine...maşallah çok ta dakiksiniz..kimse kaçırmıyor kahve saatiniiiiiiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çanakkalenin neresindensin hayatımmmmmmmm

çok duygusal konuştun rosemmm gözlerim yaşardııısenağlamasenağlama
sen çanakaleli olabilirsin canım
bende bursanın denize yakın yerindenim

OOOO bıraktım yerdesiniz rosem sevval haydi kızlar ben tuzlu kahve içemem arada kaynamıyım şahsen kendim izmitli eşimde çanakkaleli olsada

aanasıl kaçırırızz saat 3 biz buradayız geçen gün toplantıyı yarıda kestimm kızz uzadıdaa dedim ben kahve içmeye gidiyomm bırakın benii
dedilerr eeeodana gidiyonn(odada sigara yasahh) dedim sizene beee randevum varr kızlarlaa bensiz olmazzz :roflol::roflol:

işte bööölleee ben karabigalıyım canım daha doğrusu annemm oranın en güzel kızı olduğundan babacığım onu alıpp istanbullara getirmişş babam ist luu bende burada doğdum tabiiiiannemin en mutlu babamın en üzgün olduğu günmüşşşş çünküü ben takside doğduğum içinn babam acık rezil olduu diyeee adam bana doğuştan kızgın yaniii:sm_cool::sm_cool:

sonra hayatıma bu şevvall girdi her şey alt üst olduu be gülümmmdelikafaduldendelikafadulden

anlamıştım zaten senin normal bi yerde doğmadığını
sen istanbulda ben bursadan anladım anormal olduğunuuu

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

selammmmmmmmmm ben geldim ama birazdan cikacam ara ara gelmeye calisacam melisamin yemegini yapmam gerekiyo erken yapayim ki yorgunlugumu alayim aksamada yaprak dökümü var neler olcek acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…