- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #21.161
aanasıl kaçırırızz saat 3 biz buradayız geçen gün toplantıyı yarıda kestimm kızz uzadıdaa dedim ben kahve içmeye gidiyomm bırakın benii
dedilerr eeeodana gidiyonn(odada sigara yasahh) dedim sizene beee randevum varr kızlarlaa bensiz olmazzz :roflol::roflol:
işte bööölleee ben karabigalıyım canım daha doğrusu annemm oranın en güzel kızı olduğundan babacığım onu alıpp istanbullara getirmişş babam ist luu bende burada doğdum tabiiiiannemin en mutlu babamın en üzgün olduğu günmüşşşş çünküü ben takside doğduğum içinn babam acık rezil olduu diyeee adam bana doğuştan kızgın yaniii:sm_cool::sm_cool:
sonra hayatıma bu şevvall girdi her şey alt üst olduu be gülümmmdelikafaduldendelikafadulden
anlamıştım zaten senin normal bi yerde doğmadığını
sen istanbulda ben bursadan anladım anormal olduğunuuu
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anlamıştım zaten senin normal bi yerde doğmadığını
sen istanbulda ben bursadan anladım anormal olduğunuuu
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız benim gibilere bişey diyolar yaaaa hadii her neyseeee sen anladın onuuuu....nerdesin toprağımmmmm:roflol:
merhaba hanımlar
keyifler yerinde yine nazar değmesin
geçmiş sayfaları okumadım daha umarım herkes iyidir
bende sabahtan beri temizlik yapıyorum çok yoruldum
ancak şimdi girebildimbenneyaptımkidahada işim bitmedi ama biraz dinleneyim yanınızda
merhaba hanımlar
keyifler yerinde yine nazar değmesin
geçmiş sayfaları okumadım daha umarım herkes iyidir
bende sabahtan beri temizlik yapıyorum çok yoruldum
ancak şimdi girebildimbenneyaptımkidahada işim bitmedi ama biraz dinleneyim yanınızda
kız benim gibilere bişey diyolar yaaaa hadii her neyseeee sen anladın onuuuu....nerdesin toprağımmmmm:roflol:
hoşgeldin mihrişim yorulmuşsun ama temizliğin kokusu insanın yorgunluğunu alırrr
hoş geldin
a karabigaülısın yani güzel yer canım yaaaaaaaaaaaa.....bizimde orda akrabalım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...sülalenin bir tarfı oralı benim kayın validelerde karabigalı...ay dershane müdürleride karabigalı....tam sen bizden sin hayatımmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 bende bigalıyım canımmmmmmmmmm ...
...ay sen taksidemi doğmuşun.....vallahi hoşmuş anı olmuş annenle babana ..... :lepi:
sen bigadamısın şimdii yaniiii....
hayatım ne hoş anısı annemde babamda rezil olmuşşş 18 yaşıma gelince direk bu konuyla ilgili yedim cezayııııı annem değilde babamm fena içerlemişşş adam hala içini çeker dururrr
:roflol::roflol::roflol::roflol:
mihrişşş hamaratımmmmm hıoşgeldin gel buyur yorgunluk kahvesine şekerimm benimki tuzlu seninki tatlıııı
aa kamilem niye yok bende diyoırum kii yoklamada eksik varr:uhm:
hayatım ne hoş anısı annemde babamda rezil olmuşşş 18 yaşıma gelince direk bu konuyla ilgili yedim cezayııııı annem değilde babamm fena içerlemişşş adam hala içini çeker dururrr
mihrişşş hamaratımmmmm hıoşgeldin gel buyur yorgunluk kahvesine şekerimm benimki tuzlu seninki tatlıııı
ay allah seni ya...halamı içini çekiyor adamcağız...e ne ceza yedinnnnnnnn yerimseniben
evet bigadrayım canım........
ismimde emel ...senin ismin ne canım...geliyormusun bu tarafa elirsen tanışırızzzzzzzzzzzzz
:roflol::roflol::roflol: NE OLACAK ODANA GİT VE BANA YAPTIĞINI BENİ VE ANNENİ NE DURUMA DÜŞÜRDÜĞÜNÜÜ Bİ DÜŞÜN BAKALIM HANFENDİİİ dediii baba ben napimm diyecek oldumm oda bana SUS HALA UTANIYORUM TAKSİ ŞÖFÖRÜNDEN dediiiiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benn yazın geliyorum evet karabigayaa
mihrişş yani sende tam gününde girmedin haa ne eğlendik bu günnnnn
hoşbulduk canım çok sağol kahve için
demek arabada doğdun ha rosem:roflol::roflol::roflol:
ayyyyyyyyyyyyyy allah seni yaaaaaaaaaaaaaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol: NE OLACAK ODANA GİT VE BANA YAPTIĞINI BENİ VE ANNENİ NE DURUMA DÜŞÜRDÜĞÜNÜÜ Bİ DÜŞÜN BAKALIM HANFENDİİİ dediii baba ben napimm diyecek oldumm oda bana SUS HALA UTANIYORUM TAKSİ ŞÖFÖRÜNDEN dediiiiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benn yazın geliyorum evet karabigayaa
mihrişş yani sende tam gününde girmedin haa ne eğlendik bu günnnnn
bigamı kim bigalı ayyy kaçırdım konuyu amannnnn zaten çıkıcm şimdi kızmı doktora götürcem havada berbat
ay çok süper hikayemiş....kaydirigubbakcemile3evet be mihriş benim hikaye başlarken off sayt başlıyoo muzurluk doğuştan yaniiii
araba acilin kapısına dayanmışş hemşire kapıyı açmışş aaa ben bakıyorum orada şirin şirinn
demiş kii kadın annemee EE NİYE GELDİN PEKİİ..
annemde demiş kiiiii GÖBEĞİNİ KESEMEDİKK...:roflol::roflol::roflol::roflol:
KIZ CİDDİİ BU BÖLEE YAAA espiri falan değil bu anlattığımmmm hayatımdaki ilk hikayemmmmmdelikafaduldendelikafaduldenee işte derler ya nasıl başlarsa öle gider diyee ölede gırgır gidiyoo şimdilikk ...sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?