Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

slmm ben geldim kızlarımı doyurdum
burası birden soğudu yağmur ve rüzğar başladı sobayıda yaktım birazdan sobada demlenmiş çay içeriz değilmi şekerlerr
eee ama kimse kalmammış(((((((

bende gelebilirmiyim.
bugün biraz keyifsizim bende.boğazlarım acıyor.
sıcacık soba ve demlemmiş çay harika olur.
ne olur geleyim ne olur kamilecem.

bende gelebilirmiyim.
bugün biraz keyifsizim bende.boğazlarım acıyor.
sıcacık soba ve demlemmiş çay harika olur.
ne olur geleyim ne olur kamilecem.

tabi ki tatlım buyur gel
başımın üzerinde tatlım geçmiş olsun canım ya hep bu havaların belirsizliğinden oluyor
sıcacık oturup çayımızı da yudumlarken sohbet ederiz

tabi ki tatlım buyur gel
başımın üzerinde tatlım geçmiş olsun canım ya hep bu havaların belirsizliğinden oluyor
sıcacık oturup çayımızı da yudumlarken sohbet ederiz

oh süper olur kanımca hayatım.
o zaman tatlişkom aç kapıyı geldim.bir saatdir kapıyı çalıyorum açsana şekercim.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar dehset bır gergınlıgım var yaaa
sınava 4 hafta var ama benım 3 haftam var haftaya canakkaledekı kardesım teskere alıyor gelecek sıze gelırım ılk abla dedı o burda kalır 2 3 gun sonra annemlere gıderız derken 19 mayıs tatılı ve esım 4 gun ızınlı derken 1 haftam yenmıs oluyor.gerıye 3 hafta kalıyor ve ne yapacagımı bılmıyorum
tum unıtelerden sorumluyum hepsını yenıden oku ozetle test coz sabah aksam ders calısmam gerek.kızları yatırdım bıraz okudum ozet cıkardım
accık nefes alayımda gıdeyım devam edem
dualarınızı eksık etmeyın sekerlerrrr.en azından bute mat kalacak kesın su an ıyı not aldıgım derslere sarılıyorum onları kotulestırmeyım dıyorum en azından
ahhh ahhh salak kafa zamanında oku demı ne ısın var coluk cocukla okula kalkısıyorsun(

allah kolaylık versin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inş derslerini verebilirsin canım
öyle deme minikcim okumanın yaşı olmaz negüzel cesaretine hayranım tatlım inş
başaracaksın :Saruboceq:biraz yorucu olsada sonu güzel olacak canım:1hug::1hug:sana güveniyoruz sen başarırsın:lepi::lepi:

slm hanımlar...iyi haftalar hepinize ...iki gündür giremiyordum siteye ..bişeyler olmuş...inşallah hepiniz iyisinizdir....öptümmmmmmmmmm
bol sohbetler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoş geldin rotusum.
ya bugün gene aynı sorunlar var şekercim.
kimse giremiyor kb lene.

hoş bulduk canım ya......nasılsın... kaydirigubbakcemile3
ay iki üç gündür böyle giremedik acaba dedik engellendikmi..siteden sonra...arkadaşlarla konuştuk onlarda giremiyormuş...ne oluyorsa....birisi siteyi çökertmeyemi uğraştı artık...vallahi çökertmesinler..bir sürü kadının buluşma yeri...napcaz biz sonra hayatım dimi......

selam kızlar ben geldim offfffff çok yoruldum camları sildim tülleri yıkadım-tatlicadiarzu- öldüm resmen siz nasılsınız kkde sorun giderilmemiş zor girdim valla:enbuyukkk:

selam kızlar ben geldim offfffff çok yoruldum camları sildim tülleri yıkadım-tatlicadiarzu- öldüm resmen siz nasılsınız kkde sorun giderilmemiş zor girdim valla:enbuyukkk:

hoş geldin hayatım....oh yorulmuşsun ama mis gibi olmussun tertemiz.........ay aman bende geçen hafta cam sildim...üstüne yağmur yağdııııııııı-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-delikafadulden delikafadulden

o yüzden çok fazla üstüne düşmüyorm bu meselelerin hayatım :dance: :dance: :dance:

Şenizhoşbulduk tatlım evet çok yoruldum ama dediğin gibi mis gibi oldu bende zaten çok sık yapamıyorum valla:roflol::roflol:

sorma ya.ama kimse bize dokunamaz kızlar.
:enbuyukkk: :enbuyukkk:
biz bırakmayız kkmızı.

ellerine sağlık şekercim.misler gibi oldu şimdi sen.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

sorma ya.ama kimse bize dokunamaz kızlar.
:enbuyukkk: :enbuyukkk:
biz bırakmayız kkmızı.

ellerine sağlık şekercim.misler gibi oldu şimdi sen.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
Şenizsağol tatlım valla mis gibi oldum ayy kaç gündür öldüm ben sinirden kkye giremeyince meğer ne kadar önemliymiş benim için burası saldıranları şiddetle kınıyoruzz:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

rotus,izabelle hoşgeldiniz şekerler
izabelle maşallah şekerim evin misgibi olmuştur bende silecektim dün iyiyki silmemişim bugün yağmur yağdı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…