- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #21.561
hoşbuldum canım
evet canım ya tam bir işkence oldu bizekaydirigubbakcemile3:enbuyukkk::enbuyukkk:
kamilecim ormalde pek kahveyle aram yok ama senin bu kahvelerde çok enfes görünüyo canım yakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ellerine sağlık
afiyet olsun şekerlerrellerine sağlık şekercim.
çok güzel olmuş.
rosemmcim gelsene ya nerelerdesin.
saat 3 olmuş kahve molası
afiyet olsunnnnn
afiyet olsun canımm:1hug:Şenizofff off harıka gorunuyor seker yaaa
ellerıne saglık bebegımmmmmmmmmmm
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
afiyet olsun şekerlerr
ewet ya rosemm nerelerde:uhm:
Şenizhoş geldin tatlım nasılsın görüşmeyeliŞenizgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....................
kahve içmeye geldiiiiiiiiiiiiiii.............
kızlar kusura bakmayın ingiltereden bir arkadaşım geldiiiii de onunla lafladık acıkkk..............
ama sizin yeriniz bir başkaaa canlarımmm....alkisalkisalkisŞeniz
hihoyyythihoyyytof of of kahvenin güzelliğinine bakın yaffffff bu kahve içilmezde ne yapılır ellerine sağlık kamilemmŞeniz:içelim:saat 3 olmuş kahve molası
afiyet olsunnnnn
yok kilitlememiştir canım bende bende merak ediyorumburdayım ama yazamıyorummm şevvallll beni kitledimi neee deli oldummm
onuda merak ediyorummmmm.....noldu acabaaaaaaa yaaaaaaaa
mihribancığım minik kuşlarım sizde hoşgeldinizŞeniz ayyy ben hala sitede sorun yaşıyorum sayfalar açılmıyor msj rım gitmiyo offfffffffff:jeyyar::jeyyar:
her durumda onlar suçlu değilmi şekerim:roflol::roflol:hanımlar 4-5 gün önce kredi karımız kayboldu demiştim ya eşimede çok kızmıştım hatta
meğer kredi kartı benim kot pantolonun cebindeymiş.her yere baktım bir onun cebine bakmak aklıma gelmedi
ama yinede suçu eşime attım.sen niye kartı hemen benden almıyosun diyekaydirigubbakcemile3
bankayı aradım kartı bulduk kullanabilirmiyiz dedim ama iptal ettirdiğimiz için olmazmış
mecburen yeni kartın gelmesini beklicezbenneyaptımki
hanımlar 4-5 gün önce kredi karımız kayboldu demiştim ya eşimede çok kızmıştım hatta
meğer kredi kartı benim kot pantolonun cebindeymiş.her yere baktım bir onun cebine bakmak aklıma gelmedi
ama yinede suçu eşime attım.sen niye kartı hemen benden almıyosun diyekaydirigubbakcemile3
bankayı aradım kartı bulduk kullanabilirmiyiz dedim ama iptal ettirdiğimiz için olmazmış
her durumda onlar suçlu değilmi şekerim:roflol::roflol:
hadi gözünüzaydın canım kimsenin eline geçmemiş barikaydirigubbakcemile5
biz şu kadınlar varya.her koşulda kendimizi haklı çıkarmayı becerebiliyoruz.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız bişeyde yapmadım kiiiiii sadece hemen herkesin ziyaret sayfasına girip yağ aldırmış şeyinin üstüne oturamıyo yazdımm aaa ne var bunda bu kadar kızacakkkk:roflol::roflol:yok kilitlememiştir canım bende bende merak ediyorum
ama sana çok kızğın gönlünü al istersen şekercim:1hug:
evet bende çok merak ediyorumm yaaa sabhtan beri aklımdaaasevvalin sonuçları 2 de çıkıcaktı.eşi alıcaktı sonuçları.
ne oldu acaba gelmedide daha.
aa tabiii eniştemde suççç töbe töbeeee nasıl almaz kartı geriye tamamen o hatalııısırnaşık şeysırnaşık şeyhanımlar 4-5 gün önce kredi karımız kayboldu demiştim ya eşimede çok kızmıştım hatta
kız bişeyde yapmadım kiiiiii sadece hemen herkesin ziyaret sayfasına girip yağ aldırmış şeyinin üstüne oturamıyo yazdımm aaa ne var bunda bu kadar kızacakkkk:roflol::roflol:
evet bende çok merak ediyorumm yaaa sabhtan beri aklımdaaa
aa tabiii eniştemde suççç töbe töbeeee nasıl almaz kartı geriye tamamen o hatalııısırnaşık şeysırnaşık şey
izabellaaa merhaba canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?