- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #21.581
tabiki enişteniz hatalı rosemcim:roflol::roflol:
kız gerçekten öylemi yazdın rosemcim bana yazmamışsın ben görmedim
şimdi şevval sana küsmü yani:uhm:
mihrişimm zaten buradan yazdımm yaa demek ki sen buradaymışsınn ben o anda burada olmayanlara teker teker yazdımmm:roflol::roflol:
hayatım seni hiç atlarmıyım yoksammm
ebrummmmmmm bi öpücük yollaa banaaaaa..özledimmmmmmmmmmmmmm
:sm_confused: nereye gidiyoruz şekerimmmmmmmm ben çok sorun yaşıyorum sitede takip edemiyom pek sizi hee nereye gidiyoz bakim:sm_confused:izeballlllaaaammmm ex aşkımm sendeee hadiiiiiiii
:sm_confused: nereye gidiyoruz şekerimmmmmmmm ben çok sorun yaşıyorum sitede takip edemiyom pek sizi hee nereye gidiyoz bakim:sm_confused:
hımm al hayatım bütün öpücükler senin olsunŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.:))))) hayatım biyere gitmiyoruz sadece öpücük istedimmmm şımarmak geldi içimden yaaa
eşimi dinledim canım askıda kalabalık yapıyolar kaldır dedi bende kaldırdımmihrişim sanırım biraz erken davrandın.
kız bari mayısın ortası gelseydi bekleseydinde.
donucaksınız şimdi.
mihrişimm zaten buradan yazdımm yaa demek ki sen buradaymışsınn ben o anda burada olmayanlara teker teker yazdımmm:roflol::roflol:
hayatım seni hiç atlarmıyım yoksammm
ebrummmmmmm bi öpücük yollaa banaaaaa..özledimmmmmmmmmmmmmm
ben varım şekercim kızlardaydı pckimse yok galiba
gittinizmi hanımlarbenneyaptımki
kolay gelsin nunukcum iyi çalışmalarrranaaaaaaaa kimseler giremiyomus demekki neyse bende dersimi yapayim kursa basladik ya bugün ögretmen hemen ödev verdi görüsürüz kisgardaslarim
sekerler yaa ben gecen gun avatarımı degıstıremıyorum neden acaba
sureklı hata verıyor yasta kaldım ayol(((
sızde sorun yasıyormusunuz bu konuda bılgılendırırsenız sevınırımmm
kolay gelsin nunukcum iyi çalışmalarrr
2 gündür giremiyorduk canım kk ya:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?