- Konu Sahibi minik kuslarim
- #22.001
iyi akşamlar,misafirlerim vardı bugün.sabah Müge Anlı'ya bakmaktan,öğleden sonrada misafirlerden geremedim siteye.yarında doktora gidicem saat 11 de.
lahanabebeğim siteye çok güzel sahip çıkmışsın cnm.herkez terk etsede sen bırakıp gitmemişsin.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
delikafaduldendelikafadulden he valla gısgardaşım aslanlar gibim topiğimize sahip çıktım ama yalnuzluktanda tırlattım :roflol: :roflol: :roflol:
ne bilem bacım beni terkedin zanettim vurdum topiklere kendimi cok yalnız ve terkedilmis hisettim ama sen benden daha kötü olmussun bilsem hic yalnız bırakırmıydım seni buralarda
senağlama senağlama senağlama benü böle çaresiz benü böle derbeder benü böle yaban ellere biraktın :roflol: :roflol:
dur tırlatma kızkaydirigubbakcemile3
ben geldim işte ama biraz geciktim galibahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bugün pazar günümdü gittim geldim evi süpürdüm yemek yapıyodum birde topiğimize bakıyım dedimcokacimcoook
kimse yok sanırımşakkıdı
kafamçokkarıştı geç kaldın yafrimo ben düşünen adamın yanına gittim bile side oradan yazeyom :roflol: :roflol: :roflol:
ayyy kaç gündür yoktum özledim sizleri siz özledinizmi beni hee deyiveren bakemmmmm
özledik şekercim valla zati kaçgündür adam gibim toplaşamıyoz sitedeki sorun yüzünden
ooo kahvaltıya gidiyosun haaaa
artık benim içinde yiyip için kızlarrr
dr beni otla beslenmeye mahkum etti ameliyata kadarrr
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hepiniz benim için doya doya kahvaltılar edin pasta börekler yiyn
afiyet olsun topak topak yağ olsun hepiciğinizeee:roflol:
:1shok: :1shok: :1shok: niye yağ olsun kız yanem hepümüzü tombalakmı yapcen be -tatlicadiarzu-
kızlar bugun tel geldi bize diyarbakırda 1 tane lojman boşalmış puanı en yüksek oloan girecekmiş perşembe günü belli olacak çok sebvindik inşallah bize çıkar dua edin bize............
hadi canımcım hayırlısı olsun inşallah
kamilem gelmiş galiba hoşgeldin canım.nasılsın?
bugünde ben yalnız kaldım topikte:çok üzgünüm:bak birazdan gitcem sonra beni çook ararsınız :roflol:
11 de doktora gitcem,ordan anneme geçecem,sonrada okula gitcez öğretmene anneler günü hediyesini vermek için.
geldim kübram geldim yalnızlığı çok iyi bilen ben yettim gari :teselli: a.s. Şeniz