- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.561
güle kullan gözünaydın şekercimm,çok sevindimkaydirigubbakcemile5benim planlarda şimdilikgünaydın canım pcim oldu sonunda
sen nasılsın bi tanem ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
günaydın sanırım piknik yalan oldu :roflol::roflol::roflol:
gelin şekercim buyrun ,önümüzde ,dağlar ve ağaçlar var manzara olarakahh kamilem ahhhh ne diyosun o balkonda şimödi şöleeee bi çay keyfi yapmak vardı yaaaa
ahh ahhhh manzarada var değme keyfimize
ha haaayy diye diye getirtecem kendimi haaa:roflol::roflol::roflol:
sen bi açıyon kampıyı aha çılgın rosem kapıda sana bakıyooo:roflol::roflol:
ama yaninda ebrusuuuu:1hug: yoohhhhh onu bırakmammmm oda gelecek benlennnn..kaydirigubbakcemile
günaydın canımŞenizçok şükür iyi keyiflerGÜnaydın kızlarrr keyİfler nasıll
kamilem ne çayı yaaa15 gün gidermiyim acaba gelsem :jeyyar::jeyyar:güle kullan gözünaydın şekercimm,çok sevindimkaydirigubbakcemile5benim planlarda şimdilik
suya düştü,dün ustalar gelmişti sineklikler için güzel bir fiyat çıkarmışlar duyunca
önce o olsun dedim,koltuklarıda kaplatmaya karar verdim evi düzeyim dedim yıl başına
kaldı leptpoun çaresine bakmak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gelin şekercim buyrun ,önümüzde ,dağlar ve ağaçlar var manzara olarak
yalnız haber verinde çayın yanına bişeylerde hazırlayayım,hazırda bulunmaz pastane yok buradaa.s
GÜnaydın kızlarrr keyİfler nasıll
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım hemen yazmak istedim kocişim aradı az önce aşkım kalk neden yatıorsun dedihihoyyyt bende uyku sersemi ne oldu dedim :1shok:ee evi topla demezmi delikafaduldennasıl sevindim lojman bize çıktı kızlar :sm_cool:çok mutlu oldum............:teytey:.
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım hemen yazmak istedim kocişim aradı az önce aşkım kalk neden yatıorsun dedihihoyyyt bende uyku sersemi ne oldu dedim :1shok:ee evi topla demezmi delikafaduldennasıl sevindim lojman bize çıktı kızlar :sm_cool:çok mutlu oldum............:teytey:.
bir taraftan da işleri yapıyorum şekercim,kızlar okuldalar:roflol::roflol::roflol:kız kamile daha burdamsın ya bak kızlar şikayet edincede kızyon emi :CüvCüv:
ok şekerimkaydirigubbakcemile3kamilem ne çayı yaaa15 gün gidermiyim acaba gelsem :jeyyar::jeyyar:
potansiyel anneee iyiyiz canım sen nasılsın bebişe bizi tanıt ha şimdidem sonra yabancılık çekmesin meleğimiz...delikafadulden
çok sevindim rüyacım gözünaydın canımmm,:lepi:günaydın kızlar geçmişi okuyamadım hemen yazmak istedim kocişim aradı az önce aşkım kalk neden yatıorsun dedihihoyyyt bende uyku sersemi ne oldu dedim :1shok:ee evi topla demezmi delikafaduldennasıl sevindim lojman bize çıktı kızlar :sm_cool:çok mutlu oldum............:teytey:.
rosem geldiğin bel oldu[/B]
Freyza kızın nasıl oldu
a frezyam uslu uslu duruyorum daha yaaa....hele bi şevvalim gelsin de ama o hastane koridorlarında buldu mutluluğuu bize takılmıyo daha ee o kadar yağ tabii aldır aldır bitmiyooooo
delikafaduldendelikafadulden:lepi:
sağol canım teşekkürlerrr,bugün gerçekten hakettimŞenizsağol cnm iyi şimdi senin meleğin iyi inşallah öptüm meleğini
anladım kamlecim :smiley-cool::smiley-cool:
al bende o zaman san kupa :hooray::hooray::hooray:
yazktır cnm sevalcık hasta ona çok bulaşma o mutluluğu hastande buldu şifayida bulur inşallah:Saruboceq::1hug:
inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: şifayı bulacak canım,ne ki sewal için safra taşları maşallah pozitif enerjisi yeter,o taşlar koksun ondankaydirigubbakcemile5yazktır cnm sevalcık hasta ona çok bulaşma o mutluluğu hastande buldu şifayida bulur inşallah:Saruboceq::1hug:
sağol canım teşekkürlerrr,bugün gerçekten hakettimŞeniz
evi süpürdüm,yemeğimde tamam e topiğide ihmal etmedim:roflol::roflol::roflol:
birazdanda kışlıkları kaldırıp yazlıkların tamamını makineye atmak kaldı tek bugünlük öğleden sonrada doğum gününe gideceğim :dance::dance:
o başka bu başka şekercim,halimenin arkadaşları sıya girmiş ne yaparsın doğmak için:roflol::roflol::roflol:geçenkinin anneside arkadaşımdı buda üstelik komşuda sayılırım ikisiylede evler yakınkamile daha 2 gün önce gittinya o doğum günmüne hayatım.unuttunmu..
aa ayıp bi doğum gününe bir defa gidilir senin gibi bir gün arayla gidilmezki....yapma bunu.
bari gidicen tekarar hediye alma pazartesi götürdün sen hediyeniiidelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?