Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kamlecim bu san hakettın afyet olsun cnm

bakınn şevval hastanede doktoru bayıltmış doktorun tansiyonuna bakıyooo dayanamamış artık doktor bunaa napsın kadın atmış kendini yere ama bizimki dururmu bakın hala doktorcağızın tepesinden ayrılmıyoooo

saol canım rahatladık valla.....amin...
aa ne güzel hadi hasretlik bitiyo yaniiii. oh ohh allah bidaha göstermesin inşallah...
ee kalk bari yatma sendee yerimseniben
saol ya amin...............
Çok ŞÜkÜr bİzde İyİyİz kızlar İŞ gÜÇ devam edİyoruz kızımla :)
rÜyanaz gÖzÜn aydın canım hayırlı olsun gÜle gÜle oturun İnŞallah
saol şeker.............
bir taraftan da işleri yapıyorum şekercim,kızlar okuldalar:roflol::roflol::roflol:

ok şekerimkaydirigubbakcemile3

çok sevindim rüyacım gözünaydın canımmm,:lepi:

datlum benim saol..
ohh aldım kahvemi sigaramı keyif yapıom valla...şimdilik siz beni 2 gün sonra görün buralara bile ugrayamam evi toplamaktan .........

günaydın canlarım...bugün fırsat bulup sabahtan girebildim nihayet akşam girdiğimde kimseler olmuyor çünküşakkıdı
frezyacım söyledinmi bilmiyorum ama kızın nasıl oldu inşallah daha iyidir bugün...

canım benim senin adına çok sevindim,gözün aydın....reple gözün aydın dicektim ama veremedim canım daha sonra diyorkaydirigubbakcemile5

allah iyiliğini versin rosemm:roflol::roflol:
yalnız dikkat ettimde sewalcim çok profosyönel davranıyor ilk yardım eğitimi almış bravo şewalcimmalkisalkisalkisalkisalkisalkisdr hamile olmasın ondan bayılmıştır belki

QUOTE=rosemm;6825638]a frezyam uslu uslu duruyorum daha yaaa....hele bi şevvalim gelsin de ama o hastane koridorlarında buldu mutluluğuu bize takılmıyo daha ee o kadar yağ tabii aldır aldır bitmiyooooo
delikafaduldendelikafadulden:lepi:[/QUOTE]
klava:klava:klava:klava:

yazktır cnm sevalcık hasta ona çok bulaşma o mutluluğu hastande buldu şifayida bulur inşallah:Saruboceq::1hug:
allah razı olsun canım insanın halden anlayan arkadaşı olması başkaaaa

ne hastası bee maşallahh taş taşşşş
her yanı taş gibi kadının mr larla sabitlendi buu hemde yalanmııı...:jeyyar:

inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: şifayı bulacak canım,ne ki sewal için safra taşları maşallah pozitif enerjisi yeter,o taşlar koksun ondankaydirigubbakcemile5
saol kamilemmmm

rosemm dua et şuan pc de hiç resim yok sana uygun yoksa ben sana yapacağımı bilirdimmm o bendeki yağları dr alıp inşallah sana monte etsinnn

ha hayyy hayatım bu şevvalin ilk odoktor bayıltma olayı değilde ondandır o profesyonellikdelikafaduldendelikafaduldebaksana doktor kendinen geçmişş allahım naparsa yapsın yeterki gitsin diyo ama bizimki hala başında :roflol::roflol::roflol:

belinayy hoşgeldin canımmmmm nasılsınız her ikinizde yerimseniben

günaydın canımŞeniz
frezyamızın meleği daha iyiymiş canımkaydirigubbakcemile5

selaaam arkadaşlar bu ara yoğunum pek giremiyorum...umarım tüm melek ve anneleri iyidir...

herkese mutlu güzel günler diliyorum...

sevgiyle mutlu kalın...

rosemm dua et şuan pc de hiç resim yok sana uygun yoksa ben sana yapacağımı bilirdimmm o bendeki yağları dr alıp inşallah sana monte etsinnn[/QUOTE]

aaa şevvaalim gelmişşşşa.s.
hoşgelmişşşşş ben seni bu kadar erken beklemiyodum yaaa-tatlicadiarzu-

rosemm dua et şuan pc de hiç resim yok sana uygun yoksa ben sana yapacağımı bilirdimmm o bendeki yağları dr alıp inşallah sana monte etsinnn

hoşgelmişşşşş ben seni bu kadar erken beklemiyodum yaaa-tatlicadiarzu-[/QUOTE]
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşgelmişşşşş ben seni bu kadar erken beklemiyodum yaaa-tatlicadiarzu-[/QUOTE]

geldimmm geldimm erkenden gelmişim iyiki yoksa arkamdan ne dolaplar çevircektin yineeee
sana kötü bir haberim var dr den gün alamadım bi müddet ddaha ensendeyim ona göreee

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…