- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.581
sağol canım teşekkürlerrr,bugün gerçekten hakettimŞeniz
evi süpürdüm,yemeğimde tamam e topiğide ihmal etmedim:roflol::roflol::roflol:
birazdanda kışlıkları kaldırıp yazlıkların tamamını makineye atmak kaldı tek bugünlük öğleden sonrada doğum gününe gideceğim :dance::dance:
saol canım rahatladık valla.....amin...cnm arkadaşim haydı gözün aydın olsun ya çok sevindim senin adına alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::teytey: cnm inşallah yeni evinde sağlıkla mutlulukla otur bitanem
seni ve rüyacğimi öpyorum..:teselli::teselli::1hug:
saol ya amin...............aa ne güzel hadi hasretlik bitiyo yaniiii.oh ohh allah bidaha göstermesin inşallah...
ee kalk bari yatma sendee yerimseniben
saol şeker.............Çok ŞÜkÜr bİzde İyİyİz kızlar İŞ gÜÇ devam edİyoruz kızımla :)
rÜyanaz gÖzÜn aydın canım hayırlı olsun gÜle gÜle oturun İnŞallah
bir taraftan da işleri yapıyorum şekercim,kızlar okuldalar:roflol::roflol::roflol:
ok şekerimkaydirigubbakcemile3
çok sevindim rüyacım gözünaydın canımmm,:lepi:
ayyyy çok teşekkür ederim canımmŞenizŞenizŞenizŞeniz
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım hemen yazmak istedim kocişim aradı az önce aşkım kalk neden yatıorsun dedihihoyyyt bende uyku sersemi ne oldu dedim :1shok:ee evi topla demezmi delikafaduldennasıl sevindim lojman bize çıktı kızlar :sm_cool:çok mutlu oldum............:teytey:.
allah iyiliğini versin rosemm:roflol::roflol:
bakınn şevval hastanede doktoru bayıltmış doktorun tansiyonuna bakıyooo dayanamamış artık doktor bunaa napsın kadın atmış kendini yere ama bizimki dururmu bakın hala doktorcağızın tepesinden ayrılmıyoooo
allah razı olsun canım insanın halden anlayan arkadaşı olması başkaaaayazktır cnm sevalcık hasta ona çok bulaşma o mutluluğu hastande buldu şifayida bulur inşallah:Saruboceq::1hug:
ne hastası bee maşallahh taş taşşşş
her yanı taş gibi kadının mr larla sabitlendi buu hemde yalanmııı...:jeyyar:
saol kamilemmmminş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: şifayı bulacak canım,ne ki sewal için safra taşları maşallah pozitif enerjisi yeter,o taşlar koksun ondankaydirigubbakcemile5
bakınn şevval hastanede doktoru bayıltmış doktorun tansiyonuna bakıyooo dayanamamış artık doktor bunaa napsın kadın atmış kendini yere ama bizimki dururmu bakın hala doktorcağızın tepesinden ayrılmıyoooo
allah iyiliğini versin rosemm:roflol::roflol:
yalnız dikkat ettimde sewalcim çok profosyönel davranıyor ilk yardım eğitimi almış bravo şewalcimmalkisalkisalkisalkisalkisalkisdr hamile olmasın ondan bayılmıştır belki
günaydın canlarım...bugün fırsat bulup sabahtan girebildim nihayet akşam girdiğimde kimseler olmuyor çünküşakkıdı
frezyacım söyledinmi bilmiyorum ama kızın nasıl oldu inşallah daha iyidir bugün...
günaydın canımŞenizgünaydın canlarım...bugün fırsat bulup sabahtan girebildim nihayet akşam girdiğimde kimseler olmuyor çünküşakkıdı
frezyacım söyledinmi bilmiyorum ama kızın nasıl oldu inşallah daha iyidir bugün...
slm canım,sende sevgi ve mutlulukla kalcanım:1hug:selaaam arkadaşlar bu ara yoğunum pek giremiyorum...umarım tüm melek ve anneleri iyidir...
herkese mutlu güzel günler diliyorum...
sevgiyle mutlu kalın...
canım benim senin adına çok sevindim,gözün aydın....reple gözün aydın dicektim ama veremedim canım daha sonra diyorkaydirigubbakcemile5
QUOTE=rosemm;6825638]a frezyam uslu uslu duruyorum daha yaaa....hele bi şevvalim gelsin de ama o hastane koridorlarında buldu mutluluğuu bize takılmıyo daha ee o kadar yağ tabii aldır aldır bitmiyooooo
delikafaduldendelikafadulden:lepi:
klava: klava: klava: klava:
rosemm dua et şuan pc de hiç resim yok sana uygun yoksa ben sana yapacağımı bilirdimmm o bendeki yağları dr alıp inşallah sana monte etsinnn
klava: klava: klava: klava:
rosemm dua et şuan pc de hiç resim yok sana uygun yoksa ben sana yapacağımı bilirdimmm o bendeki yağları dr alıp inşallah sana monte etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?