Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkeze hayırlı pazarlar bugün hafta sonu topik sakin olacak galiba.
bugün moralim bozuk,eşimle aramız açık biraz.benimle konuşmuyo,hata bende bu sefer,fazla kızmış galiba hiç pas vermiyo.
ruuyacım nasılsın hayatım,herkez gezmede galiba sen ve ben evdeyiz

hoşgeldin canım,yavrularını allah bağüışlasın.
bende bursadayım hemşeriyiz yani.
inş bundan böyle sık sık görüşürüz.
tabi benim ps su koyuvermezse.çünkü bu ara çok takılıyo

günaydınnnnnnn
hayırlı sabahlarrrrr
bugün aşkımın doğum günü
kzılarla süpriz pasta yapacağız
hepinize güzel bir pazar günü diliyorumm

oooo enişteye sürpriz doğum günü,hadi kolay gelsin size
eşinin doğum günü kutlu olsun.hepberaber uzun yıllar sizlerle olsun inş.

efsunum,çok gecmiş olsun canım,sezen ayağı şimdi nasıl.acil şifalar tatlım,iyi eğlenceler.kaydirigubbakcemile2
günaydınnnnnnn
hayırlı sabahlarrrrr
bugün aşkımın doğum günü
kzılarla süpriz pasta yapacağız
hepinize güzel bir pazar günü diliyorumm

doğum günü kutlu olsun aşkının,nice uzun sağlıklı yıllar onun olsun canım.iyi eğlenceler.hihoyyyt

teşekkrler canımm:1hug:a.s.a.s.

teşekkürler canımm:1hug:a.s.a.s.,aminn inşş:Saruboceq:
canım siniri geçer zamanla,özür diledin mi enişteden hata sende madem belki onu bekliyordur,inş enkısa zamanda düzelirrr:Saruboceq:
dogum günü kutlu olsun canım eşinin.....
teşekkürler canımm:1hug:a.s.a.s.

saol tatlım iyiyim ev işlerini yaptım çamaşır yıkıom bol bol herşeyi yıkıom işte aman ne zaman bitecek bu işlerim kolim bitti ya hafta içi koli bulmam lazım ..
sen nasılsın canım kızlar napıo..........

merhabalar hanımlar...dün akşamdan bu yana internetim gitmişti şimdi gelmiş gelmicek diye çok korktum vallahidelikafaduldendelikafadulden

ohh çok şükür canım hadi gözün aydın.........

gözünaydın canımmŞenizsizin adınıza çok sevindimmkaydirigubbakcemile5

canım sizin adınıza cok sevindim hayırlı olsun

teşekkürler canlarıma.s.a.s.

kolay gelsin canım,sen gidiyosun herhalde, haber geldimi lojman işinden.ben kaçırdım galiba:uhm:
eşya toplamak zor iş allah kolaylık versin.
ben iyiim yalnız bugün çok canım sıkılıyo.kızlar da iyiler terasta oyun oynuyolar.

merhabalar hanımlar...dün akşamdan bu yana internetim gitmişti şimdi gelmiş gelmicek diye çok korktum vallahidelikafaduldendelikafadulden

merhaba canım nasılsın?
aman nihayet gelmiş netin.valla iki girmeyince çok özlüyoruz birbirimizi.
benimde ps bu aralar tekliyo inş yarı yolda bırakmaz beni.
zaten internetin de sözleşmesi bu ay doluyomuş,bakalım ne yapcaz

iyiyim canım sen nasılsın bende kızımı şimdi bale kursundan aldım geldim haziranın 10unda gösterileri varmış bayağı bir masraf olucak sanırım...şimdide yemek hazırlayıp kızımın oyun çadırında yemek yiyeceğiz beni evine davet ediyor ama yemekler benden kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

lojman bize çıktı canım evet taşınmak zormuş ya iş yapmak degilde benim canımı sıkan elimi attım koli kalmadı ona bozuldum yoksa iş kolay başladımmı 2 günde yapılır...

kübra betül internetin sözleşmesi dolunca otamatik kapanıomuda internettt
anlamadım benn cnmmm??????????

ıyı aksamlar canlarım benım nasılsınız
karayel canım hosgeldın aramıza allah bagıslasın yavrularını canım
sabahtan annemlere gıttık yenı geldık kızları yatırdım sızler bakayım dedım
yorgun ve uykusuzum ama ders calısacagım
gorusmek uzere ınsaallah canlarım benım
meleklerımıde opuyorum

iyi geceler canımm,iyi çalışmalarr ama kendini çok zorlama olurmu sınavdan sonraya dahada lazımsın unutmayerimsenibenyerimseniben
yok canım,eşim belki başka (neye derler firmaya diyeyim) geçebiliriz dedi tam bilmiyorum.onun için dedim.bu geçiç süresinde belki ayrı kalırız.tam belli değil ama
inş ayrı kalmadan halledilir canımm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…