Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın nunukcummŞeniz
şekerler ben gider şimdilik hava çok güzel yüklükdeki yatakları filan havalandıracağım
kızların odasındaki sobayı kaldırıp kızlarımla odalarında yaz düzenlemesi yapacağız arada uğrarım yine hepinizi ve meleklerimi çokk öpüyorummmm

sana kolay gelsin tatlımmmm

bende birazdan çıkıcam bugün liseden arkadaşlarla buluuşup
biraz kaynatıcaz
akşama ancak görüşürüz

kolay gelsın canım benım
bugun ben tatıl yapacagım
esım arabayı servısten alacak sonra annemlere gıdecegız torunları ozlemısler.sonra malum yıne ders
sınav sonrası bende yaz moduna gececegım ınsaallah
tekrardan kolay gelsın canım benım gorusmek uzere ınsaallah

günaydın kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum herkese yeni kalktım uykumu açamıyorum bugun..........

gunaydınlar yafrummmmmmmmm
guzel bol kopuklu bır kahve ıc sekercıgım acılırsın
bende ayılamadım daha ama alıstım sanırım uykusuzluga etkılemıyor
kahvemıde ıctım ders calısacagım bıraz
gorusmek uzere canım benım kıb
opuyorum ruyamı ve senı sekercıgımŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum herkese yeni kalktım uykumu açamıyorum bugun..........
günaydın canımmŞeniz
günaydın güzel anneler
günaydın canımŞeniz
GÜNAYDIN KIZLARR HERKES YOĞUN Bİ HAFTA SONU GEÇİRECEK GALİBA HADİ HAYIRLI HAFTASONLARI a.s.
günaydın canım Şenizgaliba öyle herkes yoğun bugün
günaydınnŞenizteşekkürler minikcimm,sanada iyi çalışmalar allah zihin açıklığı versin canımm:Saruboceq:bende az bir mola verdim
yüklüğü boşaltayım demiştim bi yerden nem almış iyi ki boşaltmışım değilse yataklarım etkilenecekmiş onlarla canım sıklıdı
kızların küçülenlerini ayırdım,verilemeyecek durumda olanları attım diğerlerini eşim durumları genelde iyi olmayan bir köy varmış oraya götürecek ev iyice dağıldı
günaydın herkeseeee
iyi hafta sonu geçirmeniz dileğiyle :)
günaydın canımŞenizsanada iyi hafta sonları
slmmmm hayırlı günler herkeseeeeeee
günaydın canımŞenizsanada iyi günlerrr
sana kolay gelsin tatlımmmm

bende birazdan çıkıcam bugün liseden arkadaşlarla buluuşup
biraz kaynatıcaz
akşama ancak görüşürüz
sağol canım ne güzel size iyi sohbetlerrrralkisalkisalkis

merhabalar kızlar...bende sabah arkadaşıma kahvaltıya gittim şimdi geldim...eşim nihayet bugün işe başladı çok mutluyum canlarım....kaydirigubbakcemile2

ayıldım minigim saol evi topladım işler bitti 2 tane daha koli yaptım sigara molası şimdi.............
merhabalar kızlar...bende sabah arkadaşıma kahvaltıya gittim şimdi geldim...eşim nihayet bugün işe başladı çok mutluyum canlarım....kaydirigubbakcemile2

ohh çok şükür canım hadi gözün aydın.........

belınay canım benım hadı gozun aydın sekercıgım
kamılecem canım allah yardımcın olsun seker kolaylıklar dılıyorum
ruyam bebegım sanada kolay gelsın canım benım
bızde annemlere gıdecektık servısı aradı 3 gıbı verebılırız demısler arabayı gıt al gel derken aksam olacak yarına erteledık annemlerı
esım arabayı almaya gıttı kızlarıda yatırdım bende ders calıstım.
cok canım sıkılıyor napacagım bılmıyorum kızlar yaaa
alt ve ust kattakı tadılatların gurultusunden nazın uyku duzenı bozuldu yatırıyorum 1.5 saat uyuyup kalkıyor cocuk oglen zorlanıyorum cok az uyuyor
normalde 3 4 saat uyurdu yavrum sesden duzenı bozuldu(
su 2 haftayıda bır atlatsaydım hayırlısıyla sınav sonrası az uyusada yeter bana offf offfff
herkesı cok cok opuyorum canlarım benım
gorusmek uzere kıb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…