- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.781
günaydın nunukcummŞeniz
şekerler ben gider şimdilik hava çok güzel yüklükdeki yatakları filan havalandıracağım
kızların odasındaki sobayı kaldırıp kızlarımla odalarında yaz düzenlemesi yapacağız arada uğrarım yine hepinizi ve meleklerimi çokk öpüyorummmm
slmmmm hayırlı günler herkeseeeeeee
günaydın nunukcummŞeniz
şekerler ben gider şimdilik hava çok güzel yüklükdeki yatakları filan havalandıracağım
kızların odasındaki sobayı kaldırıp kızlarımla odalarında yaz düzenlemesi yapacağız arada uğrarım yine hepinizi ve meleklerimi çokk öpüyorummmm
günaydın kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum herkese yeni kalktım uykumu açamıyorum bugun..........
günaydın güzel anneler
günaydın canımmŞenizgünaydın kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum herkese yeni kalktım uykumu açamıyorum bugun..........
günaydın canımŞenizgünaydın güzel anneler
günaydın canım Şenizgaliba öyle herkes yoğun bugünGÜNAYDIN KIZLARR HERKES YOĞUN Bİ HAFTA SONU GEÇİRECEK GALİBA HADİ HAYIRLI HAFTASONLARI a.s.
günaydınnŞenizteşekkürler minikcimm,sanada iyi çalışmalar allah zihin açıklığı versin canımm:Saruboceq:bende az bir mola verdimkolay gelsın canım benım
bugun ben tatıl yapacagım
esım arabayı servısten alacak sonra annemlere gıdecegız torunları ozlemısler.sonra malum yıne ders
sınav sonrası bende yaz moduna gececegım ınsaallah
tekrardan kolay gelsın canım benım gorusmek uzere ınsaallah
günaydın canımŞenizsanada iyi hafta sonlarıgünaydın herkeseeee
iyi hafta sonu geçirmeniz dileğiyle :)
günaydın canımŞenizsanada iyi günlerrrslmmmm hayırlı günler herkeseeeeeee
sağol canım ne güzel size iyi sohbetlerrrralkisalkisalkissana kolay gelsin tatlımmmm
bende birazdan çıkıcam bugün liseden arkadaşlarla buluuşup
biraz kaynatıcaz
akşama ancak görüşürüz
ayıldım minigim saol evi topladım işler bitti 2 tane daha koli yaptım sigara molası şimdi.............gunaydınlar yafrummmmmmmmm
guzel bol kopuklu bır kahve ıc sekercıgım acılırsın
bende ayılamadım daha ama alıstım sanırım uykusuzluga etkılemıyor
kahvemıde ıctım ders calısacagım bıraz
gorusmek uzere canım benım kıb
opuyorum ruyamı ve senı sekercıgımŞenizŞenizŞenizŞeniz
merhabalar kızlar...bende sabah arkadaşıma kahvaltıya gittim şimdi geldim...eşim nihayet bugün işe başladı çok mutluyum canlarım....kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?