- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.261
saol canım...valla öncekinde daha çok üzülmüştü gelcek izne ya biliyorum dio...daha ii yani...canım benim tekrar allah kavuştursun.
ruyanaz ne yaptı?babası gidince
tşk ederim canım....günaydın meleklerin güzel annişleria.s
kızlar ben dün birtürlü giremedim siteye:1no2: sinirlerim bozuldu valla,girmek için uğraşmaktan beynim döndü resmen:bbo:
hastalar daha iyidir inşallah hepsine geçmiş olsun
rüyanaz canım allah kavuştursun tekrar
gunaydınlar dılıyorum canlarım
cok sukur sohbete 6.gunun sonunda gırebılıyorum bu sabah ıtıbarıylede topıgımıze yazabılıyorum
cınnet gecırmeme ramak kalmıstı resmen.
betul canım gunaydı.dıla gunaydın
lahana bebek canım benım sen bır dun sınır olmussun benı dusun 6 gundur.canım benım cok sagolasın.o guzel cıcekler ıcın cok tesekkur ederım canım.nacızane fıkrım ben cıcek alırdım.nıtekım kızımada oyle yaparım heralde seneye.
cunku alınan esya takı vs...zevkıne bedenıne kısılıgıne hıtap edermı etmezmı bılemezsınız.kullanırmı kullanmazmı?en guzelı cıcek.kurutup saklayabılır onları hatıra olarak.
ruya canım sen nasılsın gunaydın?sesın cıkmıyor ama uyuyon demı daha kısssssssssssss
frezya canım nabersın?sen nerelerdesın uyuyonuzmu daha kıssssssss?
dunurummmmmmmm tembelım efsunum nerdesın anammmmm kalk oglen oldu kısssssssssss
ruyacım çok sevindim canım,gözünüz aydın.
geldim yafrilarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabersiniz bakalimm
kiz minik nerelerdesin sana demedimmi ben orda görüsürüz diye histtttttttt sana diyorum kiz
kızlar sabah eşimin tel.uayndık..saat..10.30 gibi...
bana aşkım izne kaç gün sonra geleyim dedi şaşaırdım...tabiki bayramda dedim..
bayramdan önce bana 1 hafta daha izin verdiler dedi..10-15 gün sonra ordayım dedi ay çok sevindim ya daha dün gece gönderdim 25 gün yok dedim şimdi bu haber benim yüzümü güldürdü...
eşim dün gece otobüse bindikten sonra bana bunu yazmış..............
ayrılıkta sevdaya dahil...
bizi bekleyen güzel günler için dayanacagız aşkım...ikimizde fedakarlık yaparak bekleyecegiz...ve bu zor günler geçip tekrar bir araya geldigimizde bu günleri yüzümüzde tebessümle hatırlayacagız...
gücümüzü aşkımızdan alacagız.birbirimize destekl olup bu zor günleri atlatacagız...
seni ve kızımızı çok seviyorum..ona ve kendine çok iyi bak.yanında olmadan geçen her anı bensiz geçen degil,beni sana yaklaştıran zaman diye düşün....seni ölesiye seviyorum canım karıcım prensesim....:asigim::asigim:
canım benım cok sevındım sızın adınıza
gozun aydın dıyorum
prensesımde cok sevınmıstır emınım
kıyamam ben sıze canlarım yaaaa
saol canım ...çok sevindi yani yarın mı geliyo dio yok dedim daha var...
aska bak yaaaaaa
cok guzel
rabbım nazarlardan esırgesın sızlerı ınsaallah canım
rabbım hep yuvanıza mutluluk huzur nasıp etsın ınsaallah
eşim dün gece otobüse bindikten sonra bana bunu yazmış..............
ayrılıkta sevdaya dahil...
bizi bekleyen güzel günler için dayanacagız aşkım...ikimizde fedakarlık yaparak bekleyecegiz...ve bu zor günler geçip tekrar bir araya geldigimizde bu günleri yüzümüzde tebessümle hatırlayacagız...
gücümüzü aşkımızdan alacagız.birbirimize destekl olup bu zor günleri atlatacagız...
seni ve kızımızı çok seviyorum..ona ve kendine çok iyi bak.yanında olmadan geçen her anı bensiz geçen degil,beni sana yaklaştıran zaman diye düşün....seni ölesiye seviyorum canım karıcım prensesim....:asigim::asigim:
hosgeldın yafrıııııııııııııı
ıyıdır sekerım sen nasılsın
buradayım seker
pardon yanlıs anladım canım msnden zannettım orda beklıyordum senı
:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım allah mutluluğunuzu bozmasın:Saruboceq:
bu günler elbet bitecek.yeterki mutluluğunuz,huzurunuz hiç bitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?