- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.301
kızlar kızım ateşlendi ya 40 a kadar çıktı şurupla soymayla 39 a düşürdüm aradan 2 saat geçti şimdi fitil verdim valla çok korktum ya havale falan olcak die ama doktorada götürmedim panikledim ama komşularım falan yanımdaydı..şimdi herkes gitti kızımı uyuyo yanımda bende yatçam uyumasamda yatagımıza girelim umarım sabah normal bi şekilde kalkar sizlere güzelce günaydın derim.........
minik uşum canım geçmiş olsun
inş. elifin parmağında önemli bişey yoktur canım
dr dan gelince yaz canım merak ettirmee
acil şifalarrr canım benimmm
haydi bakalım kızlarrr ben hepinize kolay gelsin
kendinize ve meleklere iyi bakın
rüyanazcanım kızın daha iyidir inşallah:Saruboceq: ama bence mutlaka dr götür çünkü ateşi bayağı yükselmiş mutlaka bir sebebi vardır
minik kuşlarım meleğime noldu canımcım çok geçmiş olsun
adercimsanada geçmiş olsun canım
başka hasta varsa hatırlamadığım hepinize geçmiş olsun hanımlar
günaydın melek anneleri
rüyanaz,minik kuşlarım
hepinize çook geçmiş olsun.
ne oluyor meleklerimize nazar filanmı değiyor???
günaydın güzel meleklerin
güzel anneleri 2 gündür yazamıyordum
şimdi mesajları okudum meleklerimize
nazarmı değdi yaa benim kızda hasta
hepimize geçmiş olsun diyorummmmmmm
allah hepimizin yavrularını korusunnnnnn
kızlar kızım ateşlendi ya 40 a kadar çıktı şurupla soymayla 39 a düşürdüm aradan 2 saat geçti şimdi fitil verdim valla çok korktum ya havale falan olcak die ama doktorada götürmedim panikledim ama komşularım falan yanımdaydı..şimdi herkes gitti kızımı uyuyo yanımda bende yatçam uyumasamda yatagımıza girelim umarım sabah normal bi şekilde kalkar sizlere güzelce günaydın derim.........
günaydın güzel meleklerin
güzel anneleri 2 gündür yazamıyordum
şimdi mesajları okudum meleklerimize
nazarmı değdi yaa benim kızda hasta
hepimize geçmiş olsun diyorummmmmmm
allah hepimizin yavrularını korusunnnnnn
gunaydınlar dılıyorum canım arkadaslarım benım
hepınıze kucak dolusu sevgıler sunuyorum
meleklerımıde cok cok opuyorum
ader canım sagolasın allah razı olsun canım.bıran once ıyılesmen dılegıyle
ruyacıgım canım benım cok gecmıs olsun arkadasım.allah esırgesın canım yuksek ates korkutuyor evet.cok cok gecmıs olsun canım benıö.melegımı opuyorum.acıl sıfalar dılıyorum.sımdı ıyıdır ınsaallah
ceren canım tabıkı yanında olacagız canım benım.bırbırımız ıcın varız degılmı amaaaaaa
efsun canım sukur yazabılıyorsun artık sanırım.gorusemedık canım yaa.sen neler yaptık keyıflerın nasıl canım.
canlarım hepınızı cok cok opuyorum gorusmek uzere ınsaallah.
bugun cok ısım var.malum persembe ve pazarım var.kızkardesım burda kızlar sımarmıs durumda.
elıfın dun aksam sol yuzuk parmagı bıraz acıyordu sımdı davul gıbı sısmıs.ne oldu anne sıkıstırdınmı dıyorum hayır dıyor.hıc bukulmuyor.dr goturecegım.anlayamadım ne oldugunu.sankı bocek ısırıgı olurya sıser kocaman tırnak ve parmak baya sısmıs.yatarken soylemıstı.bende cok hareket edıyor zıplıyor teyzeyı gorunce ıncıttı sanırım.
sıteyede cok zor gırebılıyorum canlarım bugun yıne.7de kalktım ve sımdı yazmayı basarabıldım.
gıremez gorusemezsek hepınızı cok cok opuyorum
gununuz aydın olsun ınsaallah canlarım benım
günaydin canim hosgeldin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?