Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

topiğine bakmadan gidemedim canım,ilğinç bir konu nereden aklına geldialkisalkisalkis
gözlerim kapanmasa durasım var aslında mirmirmirmir

topiğine bakmadan gidemedim canım,ilğinç bir konu nereden aklına geldialkisalkisalkis
gözlerim kapanmasa durasım var aslında mirmirmirmir

deminden beri düşündükçe taşlarımın oluşmasına sebep olanları bir an kaynanamı anmak geldi içimden bende böyle anayım bari zat-ı alini dedimmm
:roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi akşamlar kızlar,yatmadan bi bakiim sizlere dedim,sevvalcik bende bakim senin şu oyuna merak ettim...

kimsecikler yok, bende yatıyım ,yarın büyük kızın okulda gösterisi var normalinden biraz daha erken kalkıcaz,dinleniyim biraz,iyi geceler...

anladım canım,allah şifa versin,açık ameliyatlar da iyileşme biraz daha zaman alıyor diye duymuştum,sende ameliyatını ol tez zamanda kalkın inşallah...

sizce 3 yaşındaki kız çocugumu yoksa erkek çocugumu daha uzun olur....kişiye göre çocuga göre degişir tabi ama normalde erkekler daha çabuk gelişir daha büyük gösterir die biliorum yanlışmı........

Allah kabul etsin adağını,kuranını canım...kızlarımız çok işçi canım ne demişler kız olsun çamurdan olsunkaydirigubbakcemile3

amin canlarım,kamilece uyanınca öperim canım.bende sizi öptüm
belinay doğru valla kız evlat daha bi başka.rabbim uzun ömürler versin hepimizin evlatlarına.sizide öptüm canım

talya hoşgeldin canım,amin allah razı olsun.görüşmek üzere öptüm

günaydınnnnna.s.a.s.
hayırlı sabahlarrr güzel bir gün geçirmemiz dileğiylee
meleklerimi ve sizi çok öpüyorumma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydıngünaydın

günaydın
günaydın
günaydın
günaydın
günaydın

güzel meleklerin güzel anneleri hepinize
günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…