- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.281
canım biraz mutfakta değişiklik yaptım orda oyalandım ancak geldim ama oyun bölümüne topijk açtım
kaynaanıza miras olarak ne bırakırsınız diye ordayım şuan keşke sende gitmek zorunda olmasaydınnn
topiğine bakmadan gidemedim canım,ilğinç bir konu nereden aklına geldialkisalkisalkis
gözlerim kapanmasa durasım var aslında mirmirmirmir
iyi akşamlar kızlar,yatmadan bi bakiim sizlere dedim,sevvalcik bende bakim senin şu oyuna merak ettim...
çok hoşmuş ,yorumlar hele süper,nerden aklına geldi hemşerim..
hayır olsun hastaneye niye gidiyosun...
safra kesesi ameliyatı olucam onun için gidiyorum canım
sanada iyi uykular kızınada başarılarrrr
geçmiş olsun canım,anneminde safra kesesinde çamur var dr.ameliyat diyor ama çok korkuyor ameliyattan bizimki,seninki açıkmı olacak ,kapalımı...
gözünaydın canım ne güzel adağını yerine getirmişsin maşallah küramıza annesine yardımda edermiş canım ya öp annesi benim içindeŞenizŞenizŞeniz
geldim şekerim naber evett dizi keyfi vardı bugün arkadaşların değilmikaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsin adağını,kuranını canım...kızlarımız çok işçi canım ne demişler kız olsun çamurdan olsunkaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar,sizleri tanımak açısından bi bakıyım dedim geçmişe ama oku oku bitmedi valla ,sonunda pes eden ben oldum.
topic te birileri olsaydı rica edecektim bi çırpıda özetliyiver diye ama :Saruboceq:malesef herkesler tv başında anlaşılan...
kübrabetül allah kabul etsin canım dualarını...
neyse bende kaçıyım artık ,bi ara uğrarım yine..
tabiii bu arada unutmadan tüm arkadaşlarıma iyi dilekleri ve hoşgeldim temennileri içina.s.
haticem cnm allah kabul etsın çok öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?