Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyiyim canım sen nasılsın
bende 3 çocukluyum ama daha sıyırmadım kız:roflol::roflol:
ah bu rosem herkesle uğraşıyo kötükedihüsokyt haaaakötükedihüso

allah iyilik versin canim bende iyi sayilirim iste ne olsun kursagit melisa yi al evgel yemek asagi in is bilen yapamiyorum aslinda yapmakta istemiyorum söyle üstten aliyorum herseyi az zamin kaldi ayin 1ine kadar idare edecem onsan sonra insallah hersey daha iyi olacak eve bilmemi ben onu o ne gözünün icidir ooooo herseyi kendine dert eder düsünür bolbal :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Oo kımler gelmıŞŞŞ 3 Çocuklu annelerr :)
nunukcum hoŞgeldın sende sız bakmayın roseme bugÜn ıyıydıı bıraz kafası pek zapdedemedık :)

söyle accik pc keyfi yapam diyorum kimsecikler yok offfffffffffffff offfffffffffff banami inat gidiyonuz yafffffff klava: klava: klava: klava: klava: hadin gelin kahve verem sizlereee yada dondurma :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: hadin bakin kahveler sogur dondurmalar erir cabik olun haaa

Oo kİmler gelmİŞŞŞ 3 Çocuklu annelerr :)
nunukcum hoŞgeldİn sende sİz bakmayın roseme bugÜn İyİydİİ bİraz kafası pek zapdedemedİk :)

hosbuldum canim o rosem az deli degildir bilmiyorum iyi yönünü gördünüzmü iciyo birde bir insan 24 saat sarhos olurmu caktirma bizide cok zorluyoda biz iciyormus gibi yapip masain altina döküyoruz sende öyle yap yoksa basgelemezsin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bügünden sonra 4 gün kurs yok bol bol görüsürüz insallah ben cikiyorum görüsmek üzere byeeeeeeeeee

iyi akşamlar melek anneleri nasılsınız?gününüz nasıl geçti?
benim yoğun ve yorgun geçti ama yorgunluğuma değdi.adağım yerine gelmiş oldu çok rahatladım.
kübram bana yardım etti,gülsuyunu,şekeri tuttu,peçete dağıttı.bide nasıl meraklı yapıyo ben yapcam diye.
yavrum benim,rabbim onu bize bağışladı ne kadar şükür etsek azdır

gözünaydın canım ne güzel adağını yerine getirmişsin maşallah küramıza annesine yardımda edermiş canım ya öp annesi benim içindeŞenizŞenizŞeniz
hanımlar nerdesiniz dizi keyfimi yapıyosunuz yoksa:uhm:
geldim şekerim naber evett dizi keyfi vardı bugün arkadaşların değilmikaydirigubbakcemile3

mihribancım ben geldim canım nasılsın?
bugün yaprak dökümü günü herkez dizi bakıyodur.
canım bende yorgunum uzanayım biraz,sizlere bakmadan içim rahat etmedi.
yarın görüşürüz inş.

Allah kabul etsin adağını,kuranını canım...kızlarımız çok işçi canım ne demişler kız olsun çamurdan olsunkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar,sizleri tanımak açısından bi bakıyım dedim geçmişe ama oku oku bitmedi valla ,sonunda pes eden ben oldum.
topic te birileri olsaydı rica edecektim bi çırpıda özetliyiver diye ama :Saruboceq:malesef herkesler tv başında anlaşılan...
kübrabetül allah kabul etsin canım dualarını...
neyse bende kaçıyım artık ,bi ara uğrarım yine..
tabiii bu arada unutmadan tüm arkadaşlarıma iyi dilekleri ve hoşgeldim temennileri içina.s.

iyi akşamlar kızlarrr
topiğinizin hastane nöbetçisi geldi
bıkmadınız dimi şu saçma diziden
bıkmadınız çarpık bacaklı ferhundeden
bıkmadınız dalavereci hayriyeden
bıkmadınız ortak koca kullanan leyla ile nejladan
yeter gelinde accık iki lafın belini kıralımmm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:haklısın canımmkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
iyi geceler şekerler akşamdan bu yana topik topik gezdim artık uykum geldi gidip uyuyayım artık sabah erken kalkacağımm sewalcim keşke daha önce gelseydin canım ya akşamdan bu yana buralardaydımm öpüyorum canım görüşmek üzere

canım biraz mutfakta değişiklik yaptım orda oyalandım ancak geldim ama oyun bölümüne topijk açtım
kaynaanıza miras olarak ne bırakırsınız diye ordayım şuan keşke sende gitmek zorunda olmasaydınnn

bırakılır mı kızz dizi bitiyo.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…