- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.341
EVET EVET BAKINN LAHANAMM AJAN YOLLAMIŞŞ:jeyyar:
ÇOKK SELAMIMIZI SÖYLE BİRDE ROSEMM HAMİLEYMİŞ DE CANIMM bekliyorum onu sabırsızlıkla
geldinmi kara böcükŞeniz
vallada gelmişşş gelmen belli oldu misafir düşamanıııı hamielyim bi tebrik et:CüvCüv:alkisalkisalkis
kız yavaş öyle sert çıkma o daha misafir sayılır.
kusura bakma battacım.bende okumadım hayatım.geçmişi okumadım.
sen tekrar tanıtırmısın kendini sana ayıp olmazsa şekercim.
seni tanımış oluruz bizlerde tam olarak
a.s. a.s. a.s. a.s.
ok canim ben coktandir düzenli giremiyorum o yüzdende okuyamixorum bakma kusuruma
bak şimdi okudum lahanamla bağlantısı varmış battamızın.
o zaman canım ona çok selam söyle onu kocaman öp bizim için.
kendine dikkat etsin çabuk iyileşsin ve hemen aramıza dönsün.çok özletmesin kendini.
a.s. a.s. a.s.
bunlarıda ona götürürsen seviniriz.
ÇOKK SELAMIMIZI SÖYLE BİRDE ROSEMM HAMİLEYMİŞ DE CANIMM bekliyorum onu sabırsızlıkla
geldinmi kara böcükŞeniz
vallada gelmişşş gelmen belli oldu misafir düşamanıııı hamielyim bi tebrik et:CüvCüv:alkisalkisalkis
/QUOTE]
selamlarınızı iletirim ancak arkadaşlarınızın size yaptığı bu şakadan bahsetmiştim ona
tabiki senin gibi misafir perver birine kendimi seve seve tanıtayım
ben lahanabebeğin kuzeniyim buraya üye olmamı o istedi burada olup bitenlerden bahsetmem için çünkü sizleri çok seviyo sizlerden bahsedince çok mutlu oluyo
ah canım.bizde onu çok seviyoruz.ona söyle hayatım onun eksikliğini hissediyoruz canım.
en kısa zamandada en sağlıklı haliyle onu görmek istiyoruz aramızda.
onu kocaman öpüyoruz topikce.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ya görmedim ne vuruyorsun kafama kız.şimdi gördüm daha.ok affimizi ilettim ya kiz görmedinmi :mymeka: :mymeka: :mymeka:
tamam canım.çiçekleri sevdiğini biliriz lahanacığımızın.o her sabah bize çiçek toplardı zaten bahçeden.:1hug: ok sorun değil
çiçekleride çok sever zaten giderken götürürüm teşekkürler
anaaaaaaaa kiz ne oldu ki lahanaya neler oluyo burda haberim yok kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
kız batta yoqsa sen lahanamısın kılık değiştirp bizi kontrolemi geldinnn
CADIARZUCADIARZU
ay keşke burada olsaydıda kılık dedeğiştirip girseydi :çok üzgünüm:
ay keşke burada olsaydıda kılık dedeğiştirip girseydi :çok üzgünüm:
merhabalar,sabah erken kalkmıştım kahvaltımı yaptım tekrar uyumuşum.az önce kalktım.
sevvalcik hoşbuldum canım nasılsın?
iyiyim tatlım hamdolsun sen nasılsın atabildinmi yorgunluğunu biraz
bu arada allah kabul etsinnn
/QUOTE]
selamlarınızı iletirim ancak arkadaşlarınızın size yaptığı bu şakadan bahsetmiştim ona
tabiki senin gibi misafir perver birine kendimi seve seve tanıtayım
ben lahanabebeğin kuzeniyim buraya üye olmamı o istedi burada olup bitenlerden bahsetmem için çünkü sizleri çok seviyo sizlerden bahsedince çok mutlu oluyo
aradaşımızın kuzeni bizimde canımız
geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen çok sevinirim
çabucak iyileşirde aramıza döner :teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:
bende iyiim dinlenmeye çalışıyorum,ama bugünde anneme misafir gelcek oraya gitcem.
ayyy şu gelini alsakta azcık bende rahatlasam.yardımcı olur belki bana.amin canım allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?