Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geldim geldim sekercim nasilsin görüsmeyeli
hadi hayirli olsun insallah ikiz olurde 3cocuklular kulübüne girersin
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ok affimizi ilettim ya kiz görmedinmi :mymeka: :mymeka: :mymeka:

ok canim ben coktandir düzenli giremiyorum o yüzdende okuyamixorum bakma kusuruma

:1hug: ok sorun değil

çiçekleride çok sever zaten giderken götürürüm teşekkürler

anaaaaaaaa kiz ne oldu ki lahanaya neler oluyo burda haberim yok kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

neyse ben cikiyorum kahvalti yapacam ne oldu lahanaya bana mesaj yazarmisiniz islerim var eve gidip olcü alacagiz daha evi toparlicam neyse hadin iyi sohpetler gelmeye calisirim yine byeeeeeeeeeeee

ok affimizi ilettim ya kiz görmedinmi :mymeka: :mymeka: :mymeka:
ya görmedim ne vuruyorsun kafama kız.şimdi gördüm daha.
:1hug: ok sorun değil

çiçekleride çok sever zaten giderken götürürüm teşekkürler
tamam canım.çiçekleri sevdiğini biliriz lahanacığımızın.o her sabah bize çiçek toplardı zaten bahçeden.
anaaaaaaaa kiz ne oldu ki lahanaya neler oluyo burda haberim yok kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

lahanacığımız hasta hayatım.şimdide hastanede yatıyor.ameliyat olucak.

NUNUKK USLUvurma ebrumaaa bakimmmmmmklava:

batta lahanamı çoook öptüğümü söyle hastanede güzel örgü örülüyo benimbebelerte patik örsün ikizlerde teyzesiiiisırnaşık şeysırnaşık şey
sende her zaman bize haber getir emii birde ne ameliyatı olacak onu anlayamadım ben yaa:uhm:

bende iyiim dinlenmeye çalışıyorum,ama bugünde anneme misafir gelcek oraya gitcem.
ayyy şu gelini alsakta azcık bende rahatlasam.yardımcı olur belki bana.amin canım allah razı olsun.

betülcüm canım allah kabul etsin
inşallah canım daha ne kadar var düğüne ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…