- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.381
Ekonomik kriz yüzünden para problemi olan Temel, çocuk
kaçırıp fidye istemeye karar vermiş.
Şehrin büyük bir parkında çocuğun birini gözüne kestirmiş,
Önce bir not yazmış: Çocuğinu kaçurdum.
Bunu yaptuğum içun üzgünüm ama kusura pakma çünki
kerçekten paraya ihtiyacum var.
Yârin sabah saat 7'de parktaki agacin altina bir siyah
çantada 5 milyar getur..
İmza: Karadenizli..
Çocuğun yanına gitmiş, notu çocuğun ceketinin iç
cebine koyup, doğruca evine
gitmesini ve notu babasına göstermesini söylemiş..
Ertesi sabah parka geldiğinde ağacın altında,
söylediği renkteki çantada
içinde 5 milyar olan emaneti bulmuş.
Paraların yanında bir de not varmış:
"Paran purada ama bir Karadenizli hemşerisine nasil
peyle bir şey yapar
inanamayrum, inanamayrum..!"
kızlar banada acıyın ya burda gelinim her işe koşturuyorum.öbür tarafta kızım yine ben koşturuyorum.kaydirigubbakcemile
benimde rahat etmeye hakkım yokmu???????????senağlamasenağlama
hem ben geline her işi yapsın demiyorum dememde ama yardımcı olsun yeter bana a.sa.s
hoşbulduk canım ama ben sana kırğınım biz sadece şaka yaptık ama sen beni başka topiğe transfer etmek derdindesin aşkolsun:dilcikar::dilcikar:kamilemm hoşgeldinnnn..Şeniz
aman be şevvallllllllll acıklı konuşmalar yapma burada şimdi
seni emrahın anneanesi ilan ederim görürsünnn haaakötükedihüso
sen bi gittee kaynanama ne bırakacağıma bakkdelikafaduldendelikafadulden
roşummm toprağımmmm naber şekerimmm hamileyim ben hemde ikiz:roflol::roflol::CüvCüv::CüvCüv:
inş yardım edebilen birdirde yardımı olur sana
bizim gelin o konuda sıfır yemem etmem der oturur bi işede el atmaz eve yemek için kalın diyoedum geldiklerinde artık demiyorum bile odaya geçip bir oturuyor sofra odaya gelirken lütfedip bir ekmeği filan getirir o kadar anneme mümkün olduğunca gitmememye çalışıyor bize çok soğuk tüm kapıları kapalı burada kimseside yok görüşeeği sıkıldım evde diye söylenir ama bize gelmez gelsede eve ilkkez gelmiş yabancı gibi inş zamanla düzelir:Saruboceq:
hoşbulduk canım ama ben sana kırğınım biz sadece şaka yaptık ama sen beni başka topiğe transfer etmek derdindesin aşkolsun:dilcikar::dilcikar:
kamilem senin son durum nedir hala üçüncü bebe şüphesi varmı yoqsa normale döndünmü
aaakamilemm 3 çocuklulara ben gidicem ya sensiz yapamam diye hayatım bertaberce orada olacaz......kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ebrumm hayatımmm öpimmmde geçsin bebeğimmmŞenizŞenizŞeniz
bir gelişme yok canım ama ümitliyim çünkü diğer hamileliklerimde ilk günlerden kötü olurdum ben çok şükür gayet iyiyim hiçbir belirtide yok inş kullandığım ilaçlardan gecikmiştir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: şimdi hiç sırası değil :1no2:bu ay çok antibiyotik kullandım hepside ağır içeriği olandı oyüzden istemiyorum değilse çok takmazdım allah a şükür işdüzenimiz var kızlarda oda yoktu sıkıntılarla büyütmüştük hayırlısı:Saruboceq:
amin canım artık hakkımızda hayırlısı neyseallah hayırlısını nasip etsin hayatım.
kaç gün geçmişti canım günün.
amin canım artık hakkımızda hayırlısı neyse
9gün geçti
amin canım artık hakkımızda hayırlısı neyse
9gün geçti
bana bu gecede görümce topiği açmak farz oldu dün geceki kaynana topiği az geldi galiba [/SIZE][/B]
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar banada acıyın ya burda gelinim her işe koşturuyorum.öbür tarafta kızım yine ben koşturuyorum.kaydirigubbakcemile
benimde rahat etmeye hakkım yokmu???????????senağlamasenağlama
hem ben geline her işi yapsın demiyorum dememde ama yardımcı olsun yeter bana a.sa.s
allah hangisi hayırlıysa onu versinnn
ama rosem seninle daga geçe geçe oldu bu bebe
şimdide kenidinin hamileo lduğunu sanıyorya yakındır allahın ona çifter çifter bebe vermesi
hayırlısı canım,meleğimizi yalnız bırakmış değil mi canım onunda hakkıydı bir kardeşinin olması mevlam düşünmüştür bir güzellik canım merak etme
sanırım istiyorda bakmasını düşünüyor galiba o yüzdende kendisi cesaret edemiyor
kaçamak olursa ama seve seve doğuracak eminim demi rosemmmmkaydirigubbakcemile5:CüvCüv:
allah iyiliğini versin emi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:belkide yapmanın tarifini unutmuştur ben kısaca hatırlatıveriyim ona
rosemcim bak şimdi:asigim:+:1hug:+:1hug:+=
belkide yapmanın tarifini unutmuştur ben kısaca hatırlatıveriyim ona
belkide yapmanın tarifini unutmuştur ben kısaca hatırlatıveriyim ona
ah be hayatımm yanlış tarif oooo unuturmuyum hiççç
bak ben sana doğrusunu verim..:roflol::roflol::roflol:
ŞenizŞeniz**kaydirigubbakcemile**:asigim:**veeeee:CüvCüv: veeeeveeeeeeeeeeeeeee-tatlicadiarzu-
oldumu şekerimmm :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?