Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben karadenizliyim fena alındım üstüme rosemmcim.
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

inş yardım edebilen birdirde yardımı olur sana
bizim gelin o konuda sıfır yemem etmem der oturur bi işede el atmaz eve yemek için kalın diyoedum geldiklerinde artık demiyorum bile odaya geçip bir oturuyor sofra odaya gelirken lütfedip bir ekmeği filan getirir o kadar anneme mümkün olduğunca gitmememye çalışıyor bize çok soğuk tüm kapıları kapalı burada kimseside yok görüşeeği sıkıldım evde diye söylenir ama bize gelmez gelsede eve ilkkez gelmiş yabancı gibi inş zamanla düzelir:Saruboceq:
hoşbulduk canım ama ben sana kırğınım biz sadece şaka yaptık ama sen beni başka topiğe transfer etmek derdindesin aşkolsun:dilcikar::dilcikar:

aaakamilemm 3 çocuklulara ben gidicem ya sensiz yapamam diye hayatım bertaberce orada olacaz......kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ebrumm hayatımmm öpimmmde geçsin bebeğimmmŞenizŞenizŞeniz

kamilem senin son durum nedir hala üçüncü bebe şüphesi varmı yoqsa normale döndünmü

bir gelişme yok canım ama ümitliyim çünkü diğer hamileliklerimde ilk günlerden kötü olurdum ben çok şükür gayet iyiyim hiçbir belirtide yok inş kullandığım ilaçlardan gecikmiştir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: şimdi hiç sırası değil :1no2:bu ay çok antibiyotik kullandım hepside ağır içeriği olandı oyüzden istemiyorum değilse çok takmazdım allah a şükür işdüzenimiz var kızlarda oda yoktu sıkıntılarla büyütmüştük hayırlısı:Saruboceq:

allah hayırlısını nasip etsin hayatım.
kaç gün geçmişti canım günün.

bana bu gecede görümce topiği açmak farz oldu dün geceki kaynana topiği az geldi galiba [/SIZE][/B]
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aç bacım aç......

canım benim şaka yapıoss ya yaptırcan tabi öle gelin olmak kolay degil.................

allah hangisi hayırlıysa onu versinnn
ama rosem seninle daga geçe geçe oldu bu bebe
şimdide kenidinin hamileo lduğunu sanıyorya yakındır allahın ona çifter çifter bebe vermesi

hayırlısı canım,meleğimizi yalnız bırakmış değil mi canım onunda hakkıydı bir kardeşinin olması mevlam düşünmüştür bir güzellik canım merak etme
sanırım istiyorda bakmasını düşünüyor galiba o yüzdende kendisi cesaret edemiyor
kaçamak olursa ama seve seve doğuracak eminim demi rosemmmmkaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

belkide yapmanın tarifini unutmuştur ben kısaca hatırlatıveriyim ona

rosemcim bak şimdi
:asigim:+:1hug:+:1hug:+=

belkide yapmanın tarifini unutmuştur ben kısaca hatırlatıveriyim ona

rosemcim bak şimdi
:asigim:+:1hug:+:1hug:+=

ah be hayatımm yanlış tarif oooo unuturmuyum hiççç
bak ben sana doğrusunu verim..:roflol::roflol::roflol:

ŞenizŞeniz**kaydirigubbakcemile**:asigim:**veeeee:CüvCüv: veeee veeeeeeeeeeeeeee-tatlicadiarzu-

oldumu şekerimmm :roflol:

mrb şekerlerr
uğrayamadım aran[ızaa
herkes ii inşşş
bende heycan doruktaaaa bakalımmmmmm azzz kaldııııııı
dua edin bnm ve iremm için kızlarrrrrrrrrrrrrr/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…