Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gunaydın canlarım benım
kusura bakmayın sayfaları okuyamadım herkesler ıyıdır ınsaallah
dun aksam hava serındı kızları cıkardım ustum ınceydı sureklı haspırık burun akıntısı derken gece boyu terledık hasta oldum (
elıf kardesıne baktı sımdı kalktım kahvaltımı yapıp yıne yatacagım ılac alıp terlemem lazım.
hepınıze ıyı gunler dılıyorum gorusmek uzere ınsaallah canlarım benım kıb
meleklerımı ve sızlerı cok cok opuyorum

günaydın güzel meleklerin güzel anneleri.....a.s.a.s.a.s.a.s.
nasılsınız bakalım
ebrummm canım hadi gözünüz aydın hayatım ohh ohh maşallah inşallah patolojidende iyi haber gelecek.alkisalkisalkis
Allahımıza bu günü biza sağlıkla yaşattığı ve kimseye muhtaç etmediği için acılardan uzak tuttuğu için binlerce şükür olsun...:Saruboceq:
şevval noldu kız anlamadım ben ama hastaneyimi yaktın.:uhm:

kamilem sen beni iyice boşladın 3 te bakınıyom kamilem yok kahvem yok kek yok bişey yok
:çok üzgünüm:benneyaptımkibenneyaptımki

ay bugün hoplayıp zıplayamayıcam yorgun hissediyorum kendimi
bir çay içimde kendime gelimm.benneyaptımki...işim az bugün sankii hayırlısı bakalım kimse bi yere kayboılmasın canımı sıkmayın haaaaaaklava:

kübram betülüm nasılsın hayatımm

günaydın canımŞenizŞenizŞenizŞeniznaberryerimseniben

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

çok sevindim canım
cumada inşallah sevindirici
haber alırız ŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım bebkim benim geçmiş olsun :teselli::teselli::teselli:

hee rosemmben gittim ya hastane yandıııı
dikkat edin topik yanmasınnnn

şekerler güzeller tatlı annişler nasılsınız dilerim herkezler iyidir ben yine uykusuz huzursuz bir gece geçirdim kızım ateşlendi yine ALLAH'ım bu ateş nöbetleri ne zaman bitecek kızım çok hırpalanıyor çünkü bu ay kilo bile alamamış yavrum ((

günaydın canım,özletiyorsun kendini şu sınavı bi atlat hayırlısıyla yine eskisi gibi aramıza dön artık
geçmiş olsun canım,aman ilaçlarını al iyice ilerlemesin.
elifime maşallah hep söylüyorum çok akıllı bir kızın var.kendine çok iyi bak canım elifimi nazımı ve seni öpüyorum allaha emanet olun kaydirigubbakcemile3

günaydın canım.
geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.tam sınav üstü.ıhlamur falan iç hayatım.
bendede var biraz kırgınlık.2 gecedir boğazımın acısından uyuyamıyorum bir türlü.
dün anneme diyorum sanki grip olucakmışım gibiyim anne diye.
bana senin bu aralar hasta olma gibi bir lüksün yok otur oturduğun yerde dedi bana.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın canım.
evet bende çok sevindim.şu patoloji sonuçlarınıda hayırlısıyla alırsak ondan sonra çok rahatlıycaz hayatım.şükürler olsunki dru temiz görünüyor demiş.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
dün akşam konuştum hala baygındı.doğru düzgün konuşamıyordu.bayıltıp yaptıkları için.
ama bugün daha iyi olucak inşallah.

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

çok sevindim canım
cumada inşallah sevindirici
haber alırız ŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım bebkim benim geçmiş olsun :teselli::teselli::teselli:
inşallah canım inşallah.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın canım.
offfffff ya nedir bu serramın çektiği.neyse ama hayatım allah beterinden korusun.
düzelicek hayatım inşallah sen merak etme olurmu.yüreğimiz ve dualarımız hep sizinle hayatım.
hepsi geçicek canım yeterki sen güçlü ol olurmu hayatım.

günaydın canım ben iyiim hayatım sen nasılsın?
kamileme elleme bana kardeşimin düğünü için kıyafet arıyo
sen geç kaldın canım ben kaçıyorum ama kahvaltıdan sonra gelirim

şevvalimmmm sen buatopiğe girince zaten topik bi kıvılcım atmış bende geldim tam alev aldı.
topik yanıyo kuşum alev alev zatennn..:jeyyar::jeyyar:

canım gecmiş olsunAllah sifa versin kendine iyi bak
kızlar bana müsade kahvaltı yapalım sonra gelirim inş.

kız bu saate jahvaltı mı kalır hadi bakayım kalk sonra görüsürüz öptüm

geçmiş olsun canım hadi gözünüzaydın inş diğer sonuçlarıda iyi çıkacak:Saruboceq:
geçmiş olsun minikcim:1hug:acil şifalar canımm:Saruboceq:

günaydın canımmŞenizŞenizkim demiş ihmal ettiğimi cuma gezmeye girmeden içelim kahveleri diye yaptım erkenden aşkolsun hem ben dün hastaydım insan bir geçmiş olsun der bugün kahveler benden der:dilcikar::dilcikar:asıl sen beni unuttunn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hee rosemmben gittim ya hastane yandıııı
dikkat edin topik yanmasınnnn
:roflol::roflol::roflol:feda olsun sana topik (ama yinede yanmasın ama)yerimsenibensonra biz ne yaparızsırnaşık şey
geçmiş olsun canım acil şifalar canımm inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:düzelecek tanısı konuldu tevavisi başlayınca iyileşecek canım:1hug::1hug:
günaydın canım ben iyiim hayatım sen nasılsın?
kamileme elleme bana kardeşimin düğünü için kıyafet arıyo
sen geç kaldın canım ben kaçıyorum ama kahvaltıdan sonra gelirim
demi şekerim bugün sana kıyaet bulacağız gördüklerimle içim açıldı ben vitrinleri dolaşmayı çok özledim ya buralarda o şans yok :çok üzgünüm:netten alıyorum bende hevesimi
ayaklarım ağrımyor bari:roflol::roflol::roflol: afiyet olsun canımmmcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…