- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.021
hayırlısı olsun canım zaten böyle evlilikten hayır gelmez:1no2:çocukları varmı peki?
evet canım çocukları var.benim betülle yaşıt,hatta aynı sınıftalar.
zaten çocuk için evlilikleri bitmesin diye kayınvalidem zorladı hep ama artık çıkar yolu kalmadı.
arada çocuk varsa kötü olmuş canım ama senin görümcende kendisi yapmış hepsini herhalde...neyse canım üzmeyin kendinizi:teselli:öpüyorum canım tekrar iyi geceler:a015:
kübracım görümcenin gerçekten çok tuhaf bir evliliği varmış
allah hakkınızda hayırlısını versin canım ama boşanmalarda olan çocuğa oluyo
yazık o yavruya
kızlar bu saat oldu ben hala topik topik dolaşıyorum.artık uykum geldi bi ayrılabilsem yatacam.
arada kardeşimin düğünü için elbise modelide bakıyorum.arkadaşlar aklınızda olsun kapalılar için güzel kıyafetler nette gözünüze çarparsa haber verin olurmu?çok kararsızım vede kapalılar için güzel elbise modeli bulmak zor aahhh aaahhh
iyi geceler kızlar.bugün akşam saati çok moralimiz bozuldu.biraz uzun olacak ama ben size olayı bi anlatayım.kapıya bi adam geldi bende tam kapıdaydım.kayınpederimi sordu,evde yok dedim,sonra görümcemi sordu görümcemi görünce şerefsiz,o kadına bi şey olursa yandın gibi sözler söyledi.neye uğradığımı şaşırdım.çünkü alışkın değilim böyle şeylere.eşim evdeydi hemen ben bi gidip bakayım dedi bende ne olur ne olmaz bende gelcem dedim.çünkü onlar şimdi görümceme sinirliler bide eşimi görünce o sinirle bi şey olur diye bende gittim.
olayın başı ise şöyle,görümcemin kocası iş nedeniyle adapazarına gitti.görümcemin eşyalarını da taşıdılar.okul kapanınca görümcemde gidekcekti eşinin yanına.bizim kızda evinde değilde burda annesinin yanında kalıyo.
kayınvalidesi bizimkilerin katına taşındı,kayınvalidesinin katınada kiracı geldi.ek gelir olsun diye.(kayınvalidesinin görümcemin katına taşınmasının sebebi görümcemler evi yeni düzdüler,kiracı güzel bakmazsa diye)
neyse bizim kız hergün eve gidip bi yer çizilmişmi,çocuklar gelmişmi eve,burası benim evim deyip bazı hakarete varan sözler söyleyip geliyomuş.biz bunları eşimle bugün öğrendik.
bugünde kira parasını istemeye gitmiş kayınvalidesinden onlarda bankadan bizimkiler için kredi çekmişler onu yatırmışlar,bide ayakkabıcıya borçları varmış kayınvalidesinin üzerine,ikide bir adam parasını istiyomuş haklı olarak.o borcu kapatmışlar para bitmiş.bizimkide bana hiç para kalmadı deyip biraz ortalığı karıştırmış galiba.kayınvalideside olanlara dayanamış fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar.
bize bi daha buraya gelmesin yoksa iyi şeyler olmaz dediler.çok fazla sinirliler bizimkinin laflarına.
bu iş oların gözünde bitmiş.hoş bizim gözümüzdede bitmiş gibiydi.çünkü damat burdayken daha kendi annesinde bizimkide kendi annesinde yemek yiyodu.yani evli birinin gibi değildi hayatları.
valla eşimden çok korktum,biz böyle olaylara alışkın olmadığımız için orda onlar anlattıkça eşim kalbini tutmaya başladı.
ayyy ayyy kendi derdimiz yetmiyo gibi bide bunlar çıktı boşansınlar da hepimiz rahat edelim.zaten ne karı koca hayatı var nede aralarında sevgi,saygı var.
biraz uzun ve karışık anlattım galiba ama anlatmak istedim rahatlamak içimi dökmek için.
canım nasılsın iyimisin görüşemiyoruz ŞenizŞenizŞeniz
cnm malesef böyle olaylarda tüm ailelerde
çok üzülüyo cnm
dedğin gib zaten evlilik bitmiş bence boşansınlar ama görümcende az değilmiş ya
aileyi bir birine düşürmüş ne diyelim cnm allah haklarında hayrlsı neyse onu versın
:Saruboceq:
günaydın tüm dostlarıma hepinize
çok ama çok güzel bir gün dilerim
sizleri ve meleklriniiz çok öpyorum..
günaydınnn hayırlı sabahlarrrr
güzel birgün geçirmemiz dileğiyle
betülcüm,frezyacım günaydın çekerlerr
frezyacım batta isimli kullanıcı canım lahananın kuzeni
betülcüm hayırlısı olsun canım görüncenler için belkide huzursuz bir ailede
yaşamaktansa ayrı olmak çocuk içinde iyi olabilir allah kolaylık ve hayırlı olanı nasip etsin inş giyim konusunda bizi biraz es gerçiyorlar değil mi canım malesef inş bulabilirsin güzel bir elbise meleklerinizi ve sizleri öpüyorum
günaydın canım güzel bir gün gecirmeni diliyorum canım arkadasım benimgünaydın tüm dostlarıma hepinize
çok ama çok güzel bir gün dilerim
sizleri ve meleklriniiz çok öpyorum..
sanada hayırlı sabahlar:1hug:günaydınnn hayırlı sabahlarrrr
güzel birgün geçirmemiz dileğiyle
betülcüm,frezyacım günaydın çekerlerr
frezyacım batta isimli kullanıcı canım lahananın kuzeni
betülcüm hayırlısı olsun canım görüncenler için belkide huzursuz bir ailede
yaşamaktansa ayrı olmak çocuk içinde iyi olabilir allah kolaylık ve hayırlı olanı nasip etsin inş giyim konusunda bizi biraz es gerçiyorlar değil mi canım malesef inş bulabilirsin güzel bir elbise meleklerinizi ve sizleri öpüyorum
günaydın canım benim,nasılsın,gönderdinmi kızları okula?az kaldı okulların kapanmasınada.
canım boşanma konusunda bizde öyle diyoruz artık,nasıl olsa ikiside anasının yanında duruyo bari iş resmileşsin.kafamız bari rahat olur.
kıyafet konusunda evet bizi niye düşünmüyolar yaaa :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?