Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

evet canım çocukları var.benim betülle yaşıt,hatta aynı sınıftalar.
zaten çocuk için evlilikleri bitmesin diye kayınvalidem zorladı hep ama artık çıkar yolu kalmadı.

arada çocuk varsa kötü olmuş canım ama senin görümcende kendisi yapmış hepsini herhalde...neyse canım üzmeyin kendinizi:teselli:öpüyorum canım tekrar iyi geceler:a015:

kübracım görümcenin gerçekten çok tuhaf bir evliliği varmış
allah hakkınızda hayırlısını versin canım ama boşanmalarda olan çocuğa oluyo
yazık o yavruya

kübracım görümcenin gerçekten çok tuhaf bir evliliği varmış
allah hakkınızda hayırlısını versin canım ama boşanmalarda olan çocuğa oluyo
yazık o yavruya

evet iki cambaz bi ipte oynamaz derler ya.bizimkiler aynen öyle.ikiside dik kafalı en sonunda olan çocuğa oluyo işte.ama boşansalarda çocuk için değişen fazla bir şey olmıcak gibime geliyo.zaten herkez kendi ailesinin yanındaydı.sadece iş resmileşmiş olacak.en azından tartışmalar bari olmaz.kafamız rahat olur.

kızlar bu saat oldu ben hala topik topik dolaşıyorum.artık uykum geldi bi ayrılabilsem yatacam.
arada kardeşimin düğünü için elbise modelide bakıyorum.arkadaşlar aklınızda olsun kapalılar için güzel kıyafetler nette gözünüze çarparsa haber verin olurmu?çok kararsızım vede kapalılar için güzel elbise modeli bulmak zor aahhh aaahhh

canım nasılsın iyimisin görüşemiyoruz ŞenizŞenizŞeniz

cnm malesef böyle olaylarda tüm ailelerde
çok üzülüyo cnm
dedğin gib zaten evlilik bitmiş bence boşansınlar ama görümcende az değilmiş ya
aileyi bir birine düşürmüş ne diyelim cnm allah haklarında hayrlsı neyse onu versın
:Saruboceq:

kızlar kızımı aşiya götrecem
özel aşimiz var onu yaptırmakta bir haft gecıktım
haberiniz olsun ..

kamilecim lahanamın kuzen kım cnm ban nikin yazarmsın.?

canım nasılsın iyimisin görüşemiyoruz ŞenizŞenizŞeniz

canım mesajını yeni gördüm,evet bu ara görüşemedik ben iyiim hayatım sen nasılsın?

günaydın tüm dostlarıma hepinize
çok ama çok güzel bir gün dilerim
sizleri ve meleklriniiz çok öpyorum..

günaydın hayatım,güzel dileklerin için sağol canım:1hug::1hug::1hug:
görümceme gelince,artık damadın gelmesini beklicez ikisi vercek kararı ama artık bu işin olur yanı yok.

günaydınnn hayırlı sabahlarrrr
güzel birgün geçirmemiz dileğiyle

betülcüm,frezyacım günaydın çekerlerr
frezyacım batta isimli kullanıcı canım lahananın kuzeni
betülcüm hayırlısı olsun canım görüncenler için belkide huzursuz bir ailede
yaşamaktansa ayrı olmak çocuk içinde iyi olabilir allah kolaylık ve hayırlı olanı nasip etsin inş giyim konusunda bizi biraz es gerçiyorlar değil mi canım malesef inş bulabilirsin güzel bir elbise meleklerinizi ve sizleri öpüyorum

günaydın canım benim,nasılsın,gönderdinmi kızları okula?az kaldı okulların kapanmasınada.
canım boşanma konusunda bizde öyle diyoruz artık,nasıl olsa ikiside anasının yanında duruyo bari iş resmileşsin.kafamız bari rahat olur.
kıyafet konusunda evet bizi niye düşünmüyolar yaaa :çok üzgünüm:

günaydın tüm dostlarıma hepinize
çok ama çok güzel bir gün dilerim
sizleri ve meleklriniiz çok öpyorum..
günaydın canım güzel bir gün gecirmeni diliyorum canım arkadasım benim
sanada hayırlı sabahlar:1hug:

günaydın arkadaşlar gece geç yattım ama,sabah yine uyuyamadım ben yine burdayım.
hadi uyanın artık sabah olduuu

masallah gece gec yatmıssın ama erkenden burdasın

Herkese günaydın
Güzel bir gün diliyoruma.s.a.s.
Bizimkiler erkenci yine birazdan kahvaltı yapacagızcokacimcoook
Onlar cizgi film izlerken size bakayım dedim ama simdi yine basıma geldiler kalk diyekaydirigubbakcemile
Beyaz bayragı cektim gideyim kahvaltıyı hazırlayım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Hepinize kolay gelsin:1hug:

iyiyim çok şükür canım kızlarıda gönderdim,yemeğimide ocağa koydum geçtim pcnin başınakaydirigubbakcemile3sen nasılsın canım şekerler uyuyormu kubra kalkmıştır ama benim küçük cimcime gibi erken kalkıyordur hihoyyyt
kıyafet konusuna fena bozuluyorum bende
bide boy yok zar zor buluyorum bazen bu seferde bir terzinin elinden geçmesi gerekiyor yine:çok üzgünüm:
ben söylenincede kardeşim standartlara aykırısın diyor bana:jeyyar::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…