E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.121
doğru canım şimdi rosem onuda bulur getirir
kamileye de elini öptürür:roflol::roflol::roflol::roflol:
anam ne el öpmesi
neme lazım domuz gribi var :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
mersi canımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cevap da süper hani:roflol::roflol::roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hanımlar işim var ama burayı bırakamıyorumsırnaşık şeysırnaşık şey
ay topiğimizi allahkorusun efsuncum
allah iyiliğini versin kız rosemmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
kamile öp eliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
üzülmeyim rosem heryer kolonya döktü domuzda gribide giremezzz
aldım canım kolonya almammı dede gelmiş kolonya veriyo nasıl geri çeviririmvalla ömürsünüz kssssssslarr allah bu topiğe zeval vermesin sakınn aminnn:Saruboceq::roflol::roflol:evet yaaa çok şükürr ohhhh bakın kendime geldimmmm sayenizde kızlarrrrrr
naber izabellacığımmm kolonya aldınmı şekerimmm:roflol::roflol:
ohh topik ne güzel koktu kızzz
(bu arada acaba çikolatayı kim buldu haaa bulup kamileye elini öptürmeliiiii:roflol::roflol::roflol:)
kamile öp eliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:[/QUOTE
dur kamilem sakın öpme yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime
bosver seker yaa ıs dedıgın nekı hergun yapıyoruz nasılsa bugunde yapmayı ver anam
gel otur soyle 1 2 kilo pırzola yıyelım
hem kılo yapmıyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ohhhhhhhhhhhhhhhhhh:roflol::roflol::roflol:
amınnnnnn ınsaallah topıgımıze zarar vermesın rabbım
kotu gozlerden korusun ınsaallahhhhhhhhh
bilip bilmeden kimsenin elini öpmeyeyim dedim zaman kötü biliyorsunuz ki
kamile öp eliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
araştırdım ki çikolatanın geçmişi önceden bilinenden 500 yıl önceymiş ozamnlar foto yokmuş rosemmcim seni fena kazıklamışlar her istihbarata güvenme arkadaşım
Çikolatayı İlk Kim Buldu?
Cornell üniversitesi’nden bir grup arkeoloğun yaptığı kazılarda, m.ö. 1100 yıllarına ait çömlek parçalarında çikolatanın izine rastladılar. Yapılan çalışmalarda çömleklerin üzerinde, çikolatanın kaynağı olan ve sadece kakao tarlalarında görülen theobromine maddesinin kalıntıları bulundu. Araştırmanın yapıldığı yer orta Amerika ülkelerinden Honduras’ın kuzeyindeki ulua vadisi. Böylelikle çikolatanın daha önce bilinenden 500 yıl önce kullanıldığını ortaya çıkarmış oldular. Belki de insanlığın tarihi kadar eskidir, belli olmaz. Bakarsınız başka bir araştırmada bunu ispatlarlar.
CADIARZU
aldım canım kolonya almammı dede gelmiş kolonya veriyo nasıl geri çeviririmvalla ömürsünüz kssssssslarr allah bu topiğe zeval vermesin sakınn aminnn:Saruboceq::roflol::roflol:
araştırdım ki çikolatanın geçmişi önceden bilinenden 500 yıl önceymiş ozamnlar foto yokmuş rosemmcim seni fena kazıklamışlar her istihbarata güvenme arkadaşım
Çikolatayı İlk Kim Buldu?
Cornell üniversitesi’nden bir grup arkeoloğun yaptığı kazılarda, m.ö. 1100 yıllarına ait çömlek parçalarında çikolatanın izine rastladılar. Yapılan çalışmalarda çömleklerin üzerinde, çikolatanın kaynağı olan ve sadece kakao tarlalarında görülen theobromine maddesinin kalıntıları bulundu. Araştırmanın yapıldığı yer orta Amerika ülkelerinden Honduras’ın kuzeyindeki ulua vadisi. Böylelikle çikolatanın daha önce bilinenden 500 yıl önce kullanıldığını ortaya çıkarmış oldular. Belki de insanlığın tarihi kadar eskidir, belli olmaz. Bakarsınız başka bir araştırmada bunu ispatlarlar.
CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?