Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hanımlar işim var ama burayı bırakamıyorumsırnaşık şeysırnaşık şey

ay topiğimizi allahkorusun efsuncum

bosver seker yaa ıs dedıgın nekı hergun yapıyoruz nasılsa bugunde yapmayı ver anam
gel otur soyle 1 2 kilo pırzola yıyelım
hem kılo yapmıyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ohhhhhhhhhhhhhhhhhh:roflol::roflol::roflol:

amınnnnnn ınsaallah topıgımıze zarar vermesın rabbım
kotu gozlerden korusun ınsaallahhhhhhhhh

kamile öp eliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah iyiliğini versin kız rosemmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
üzülmeyim rosem heryer kolonya döktü domuzda gribide giremezzz

doğru söyledin canım rosemm topiğimizi koruyo
grip falan korkar giremez topiğimize:lepi::lepi::lepi:

aldım canım kolonya almammı dede gelmiş kolonya veriyo nasıl geri çeviririmvalla ömürsünüz kssssssslarr allah bu topiğe zeval vermesin sakınn aminnn:Saruboceq::roflol::roflol:

bugün kendimi izinli ilan edyim demi miniğim
hergün yapıyoruzda ne oluyo ki:roflol::roflol:

rosemm bence şu şiiri yazanında resmini koy
ve kim yazmış bizi bilgilendir.
genel kültürsüz kalmıyak canım be:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

kamile öp eliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bilip bilmeden kimsenin elini öpmeyeyim dedim zaman kötü biliyorsunuz ki
araştırdım ki çikolatanın geçmişi önceden bilinenden 500 yıl önceymiş ozamnlar foto yokmuş rosemmcim seni fena kazıklamışlar her istihbarata güvenme arkadaşım

Çikolatayı İlk Kim Buldu?
Cornell üniversitesi’nden bir grup arkeoloğun yaptığı kazılarda, m.ö. 1100 yıllarına ait çömlek parçalarında çikolatanın izine rastladılar. Yapılan çalışmalarda çömleklerin üzerinde, çikolatanın kaynağı olan ve sadece kakao tarlalarında görülen theobromine maddesinin kalıntıları bulundu. Araştırmanın yapıldığı yer orta Amerika ülkelerinden Honduras’ın kuzeyindeki ulua vadisi. Böylelikle çikolatanın daha önce bilinenden 500 yıl önce kullanıldığını ortaya çıkarmış oldular. Belki de insanlığın tarihi kadar eskidir, belli olmaz. Bakarsınız başka bir araştırmada bunu ispatlarlar.
CADIARZU

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

aldım canım kolonya almammı dede gelmiş kolonya veriyo nasıl geri çeviririmvalla ömürsünüz kssssssslarr allah bu topiğe zeval vermesin sakınn aminnn:Saruboceq::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:ayy izabellaamm sende beni güldürdün kızz
ne dedesi
eyüp sabri tucer ooo
minikim onu istedii de özellikle bende getiridim hiç bir masraftan kaçınmadannnnnsırnaşık şeysırnaşık şey

anam sizi bırakmaya gelmiyor he.
ne yapmışsınız böyle sayfaları.başım döndü vallahi.
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

araştırmacı gazeteci yazar antalya muhabirimiz kamileee hondurastan bildiriyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…