- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.161
ne resmi beeeeee aa haberim yok bileee benzetmişsindir sennn şekerimm benim kadar güzel çok netteea.sbiliyom kıss eyüp sabri olduğunu benim dedem yaşında ondan dedim bu arada arkadaşım resimlerin düşmüş yene internete aaaaaaa sen ben görmeyeli ne hale gelmişsin kısss öyle açmışsın her yerini toparlan kıss birazz:roflol::roflol:
ne doğrusu bee bak doğğrusunu ben yazdımama doğru bilgilendiriyor :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
nakitttttttttttttttttttt:1rolleyes:yafrim üzülme ben rosemm çok yakınım
hemen çek yada nakit veririm
varsa pos makinesi çektiririm
ne dert ediyon :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:islami değerlere göre çikolata bulmuş insan bana elini verir mi hiç unutma namahrem bir durum var ortadaa.s
şevvaall itip durma düşüyom netten
şimdi kamileciğimm o bulanlar içinde domuz yağı olan çikolatayı bulmuşlar
ama bu musa amcaa bizim yiyebileceğimiz islami şartlara uygun olanı bulmuşş tamammı şekerimmm(yalana bakın:roflol:)
ee ozamannnn
öp hadii nazlanmaaaaaaaaa:roflol::roflol::dance::dance:
süpersin kamilem:lepi::lepi:rosem cevabını bekliyoruz canım:icecream::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:islami değerlere göre çikolata bulmuş insan bana elini verir mi hiç unutma namahrem bir durum var ortadaa.s
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
merhametlı benım suzme ıyı yapmıssın hayatım sevaptır der emınım
demı efsunnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
merhametlı benım suzme ıyı yapmıssın hayatım sevaptır der emınım
demı efsunnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
heheheheheheheh evet şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
ne resmi beeeeee aa haberim yok bileee benzetmişsindir sennn şekerimm benim kadar güzel çok netteea.s
ne doğrusu bee bak doğğrusunu ben yazdım
nakitttttttttttttttttttt:1rolleyes:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:islami değerlere göre çikolata bulmuş insan bana elini verir mi hiç unutma namahrem bir durum var ortadaa.s
Rosem canım rep ıcın tesekkur edıyorum
ben veremıyom baskasını dene dıyo kımse bu bu baskası bı bulsam verecem de:))))))))
borcum olsun.
ne resmi beeeeee aa haberim yok bileee benzetmişsindir sennn şekerimm benim kadar güzel çok netteea.s
klava: klava: aşkolsun yani benmi uydurdum sayfa 3te sevvalcik senin resmini yayınladı arkadaşım ben değil çikolata yiye yiye ne hale gelmişsin sen kaçırdın sanırım o muhabbeti:roflol::roflol:
kız yaşlı adamın ne namehramı olacak beee
olmadı çok diretirsen mihribana nikahlarız yalandan olur topiğin eniştesi namehramlık durum kalkar ortadannn öppppppp hadiiiiiiiii elinii öppppppppp:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
klava: klava: aşkolsun yani benmi uydurdum sayfa 3te sevvalcik senin resmini yayınladı arkadaşım ben değil çikolata yiye yiye ne hale gelmişsin sen kaçırdın sanırım o muhabbeti:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
neti gitti ya görememiştir :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
rosem gördü onuda resmini gösterdim diye görmek istemiooooo
süpersin kamilem:lepi::lepi:rosem cevabını bekliyoruz canım:icecream:
al sana beklediğin cevapppp mihrişimmmmmmmmm
kaşındın sen ama:roflol::roflol::roflol:
ay ay ayyyyyy coştum yine dalgalanıyorum bennnnn:teytey:
gülüm gene olmadı evli insan hiç başkasıyla nikahlanırmı:1no2:kız yaşlı adamın ne namehramı olacak beee
olmadı çok diretirsen mihribana nikahlarız yalandan olur topiğin eniştesi namehramlık durum kalkar ortadannn öppppppp hadiiiiiiiii elinii öppppppppp:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kız yaşlı adamın ne namehramı olacak beee
kız bana niye nikahlıyosun
benim kociş deli valla öyle yaşlı yalandan nikah falan dinlemez valla:roflol::roflol::roflol:
adama kamile elini öpsün diye rosem yalandan bana nikahladı diyede anlatamam-tatlicadiarzu-zaten ben bile bişey anlamadım
kociş hiç anlamaz:roflol::roflol::roflol:
gülüm gene olmadı evli insan hiç başkasıyla nikahlanırmı:1no2:
gülüm gene olmadı evli insan hiç başkasıyla nikahlanırmı:1no2:
kız bana niye nikahlıyosun
benim kociş deli valla öyle yaşlı yalandan nikah falan dinlemez valla:roflol::roflol::roflol:
adama kamile elini öpsün diye rosem yalandan bana nikahladı diyede anlatamam-tatlicadiarzu-zaten ben bile bişey anlamadım
kociş hiç anlamaz:roflol::roflol::roflol:
kız kk da bir sürü bekar varken niye sana nikahladı bu dedeyiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?