E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.361
bende iyiyim canım sabah girmiştim tatlım hava esiyordu üşüdüm biraz ısınayım diye yatağa sokulmuştum uyumuşummirmirmirmirkaydirigubbakcemile3sonrada çocuklarla eşim yemeğe geldiler sofra hazırla kaldır derken bu saate kaldımyerimsenibengörüşürüz canımmmm öptümmŞenizŞenizŞenizŞeniz
sağol canımmmŞenizŞenizŞeniz
hurrem ne diyorsun sen şekerimm aşkolsun:1shok: :dilcikar::dilcikar:
kız alınma hamiş olmasam ben kendimi feda ederdim sizin içinn :)
:roflol::roflol::roflol::roflol:
rosemm naber canım bakıyorumda güller açmış güzündeyerimseniben:roflol::roflol::roflol::roflol:
anladım az kalmaştı demi senin doğuma yerimseniben:jeyyar:kız alınma hamiş olmasam ben kendimi feda ederdim sizin içinn :)
canım belki arkadaşlarına takılmıştır gelir birazdan :1hug::1hug:görüşürüz canım
bende sezeni bekliyorum
çoktan gelmesi lazımdı gelmedi
merak etmeye başladım doğrusu:1shok::1shok::1shok::1shok:
ne o yeni gelin ağzın kulaklarında sengözlerimebaksanab
gitmeden sizlerle bir kahve içeyim dedim afiyet olsun şekerlerr
rosemmcim senin için sütlü yaptım canım görüşmek üzere öpüldünüzzzz
Ben geldimşakkıdıbugünkü düğüne yetişeyim dedim ama bugün düğün yok galiba:dance::dance:
ay kızlarrr nette haberlerde gordum sızde gordunuzmu cunet arkın ellerı ve ayakları felc olmus
boyundan asagısının olmaması ıcın amelıyar edılmıs oyle kurtarılmıs ve gecmıstekı fılmlerde aldıgı darbelerdenmıs(
ayyy cok uzuldum yaaaa
allah yardımcısı olsun acıl sıfalar versın ınsaallah
selam kızlar ne habersiniz,2 gündür kk girmedim, daha doğrusu bilg.açmadım ,cezalıydım çünki.
ay cüneyt arkın mı felç geçirmiş,ben bi alain delon a bide bu adama aşıktım ya,ne yakışıklı adamdı,allah şifa versin inşallah..
selam kızlar ne habersiniz,2 gündür kk girmedim, daha doğrusu bilg.açmadım ,cezalıydım çünki.
ay cüneyt arkın mı felç geçirmiş,ben bi alain delon a bide bu adama aşıktım ya,ne yakışıklı adamdı,allah şifa versin inşallah..
ay kızlarrr nette haberlerde gordum sızde gordunuzmu cunet arkın ellerı ve ayakları felc olmus
boyundan asagısının olmaması ıcın amelıyar edılmıs oyle kurtarılmıs ve gecmıstekı fılmlerde aldıgı darbelerdenmıs(
ayyy cok uzuldum yaaaa
allah yardımcısı olsun acıl sıfalar versın ınsaallah
hayddaa naptın talya ceza alacak kadar bilgisayarda bakimmmm:jeyyar::jeyyar:
kız senin bu aşkın cüneytimizi felç etti Alan delon a nolcak acaba merak ettimm:roflol::roflol:
sıra ona gelmiş anlaşılannnn Allah topiğimizi korusun buırsalıı
belinay ben dün yoktum deme bana:mymeka:
elektrikler yoktu dersimi yapamadım öğretmenim leri yemem benn:jeyyar::jeyyar:
yollaa bakalım altınımıııı..............:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?