Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

YARAR YARAR hayatım gel aa nedemek hoş geldin
benim 2 erkek birde meleğim var ama bak buradayımmm ee bide hamiileyim hemde ikiz biri kız biri erkek senin ne var şekerim allah bağışlaaına.s

naber şevvall ciğim

:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

benim 2 erkek birde meleğim var ama bak buradayımmm ee bide hamiileyim hemde ikiz biri kız biri erkek senin ne var şekerim allah bağışlaaına.s

naber şevvall ciğim

iyidir gülayım sen nasılsın
kızım yeni gelmiş bi insana yapmasan a ynı şakayı kadın gerçek sancakkkk

ben varım işinize yararmıkaydirigubbakcemile2
burdaki herkesin sadece kız çocuklarımı var
yaramammı canım hoşgeldin,burası ortaya karışık canım ....
selam hayırsızlarrr
kimsede sormamış nerde bu hatun
neden gelmedi diyeee
darıldım sizee
bundan sonra bidaha gelmem davosaa:1closedeyes::1closedeyes:

aaa aşkolsun ben bugün aklımdan geçirdim memleketlim nerde acaba diye....senağlama

merhaba kızlar nasılsınız

iyiyim canım sen nasılsın....

naber şevvall ciğim

yalancı çoban hikayesi vardır bilirmisin,yok ,bişi ima etiğimden değil aklıma geldi sadece yanlış anlamayasın:1hug:

seyretmeyi bugün istemedim yoksa o dilber gerizekalısı yüzünden ekranı kırabilirdim
muhammede ağlarken başıma ağrılar girdi zatennn

bende 2 gündür seyretmiyordum artık sinirlerim kaldırmıyordu ,o dilberi gördükçe boğasım geliyordu çünki ama yeni gelişmeler olmuş...

Çorlu'da 45 gündür kayıp olan ve önceki gün bir tarlada cesedi bulunan 6 yaşındaki Muhammed'in annesi ve sevgilisini ilişkiye girerken gördüğü, bu yüzden dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili anne ve müteahhidin de aralarında olduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Çorlu Nusratiye Mahallesi Kumluca Mevkii'ndeki önceki gün öğlen saatlerinde tarlasında çocuk cesedi bulan vatandaş durumu polise bildirdi. Tarlada inceleme yapan Çorlu polisi ve Cumhuriyet Savcısı, çürümeye başlayan cesedin 5 - 6 yaşlarında bir erkek çocuğuna ait olduğunu tespit etti.

Küçük çocuğun cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cesedin 45 gün önce Çorlu'da kaybolan ve ulusal televizyon kanallarına haber olan Muhammed Fırtına'ya ait olabileceği ihtimali üzerinde duran polis anne Dilber ve baba Ümit Fırtına'ya haber verdi. Çocuklarının kaybolması ile ilgili bir televizyon kanalına katılmak için İstanbul'da olan çiftin olay yerine gelmesi istendi. Akşam saatlerinde kente gelen anne Yıldırım, Muhammed'i kıyafetleri ve ayakkabısından teşhis etti. Muhammed'in cinayete kurban gittiğinden şüphelenen polis anne ve babanın ifadelerine başvurdu.

Genç kadın ifadesinde komşuları Sinan G.'nin evinde sevgilisi Kemal E ile ilişkiye girdikleri sırada Muhammed'in kendilerini gördüğünü söyledi. Küçük çocuğu gördüklerini anlatmaması için korkutmak istediklerini ve dövdüklerini anlatan anne Yıldırım Muhammed'in düşerek başını yere çarptığını ve bu sırada öldüğünü ileri sürdü. Daha sonra cesedi Sinan G.'nin imam nikahlı eşi Fadime S.'nin çocukları Kader ve Kadir ile birlikte boş araziye attıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis müteahhit Kemal E. ile televizyon programlarına da katılıp Muhammed'in kaybolması ile ilgili konuşan Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve Kadir S.'yi (16) gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu sürüyor.

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2009 - Çarşamba
Web adresi: /Gundem/2009/05/27/muhammed_yasak_iliski_kurbani
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2009, TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş

merhaba bayanlar benim de 8 aylık bir meleğim var. Ama bugünlerde rahatsız ishali var ağzından salyalar akıyor galiba diş.Yavrum çok huzursuz.Allah meleklerimize sağlıklı bir ömür nasip etsin

merhaba bayanlar benim de 8 aylık bir meleğim var. Ama bugünlerde rahatsız ishali var ağzından salyalar akıyor galiba diş.Yavrum çok huzursuz.Allah meleklerimize sağlıklı bir ömür nasip etsin

amin canım inşallh,evet büyük ihtimalle diş canım,geçmiş olsun...

hihoyyythoşgeldin tatlım allah bağışlasın meleğini yavrum diş çıkartıyordur kesin olur böyle huzursuzlukları normaldir atlatır inş en kısa zamandaŞeniz

kızlar müge anlı yı seyrediyormusunuz....
selam tatlım ben normalde izlemiyorum ama ablam izliyo bende bir haftadır muhammet için bakıyodum bugünde resmen yıkıldım çok üzüldüm çocuğa ahh o dilber varya nasıl anne ben hiç anlamadım sinir hastası etti kadın bir haftadır beniklava:klava:

aynen canım bennide,umarım adalet yerini bulur...

sormayın kızlar ya bende elimde olsa karıyı bir kaşk suda boğacam kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: cok üzüldüm yaaa offfffffffff aslinda ben tahmin etmistim ona ailesinin biseyler yaptigini senağlama senağlama senağlama gerizekali kadin ya

ıyı aksamlar sekerlerrrrrrrrrrrrr
nabersınızz bakem
dızı baslamak uzere bende sızlere bır ıyı aksamlar dıyıp kacacagım
herkese ıyı aksamlar canlarım benım soyle yayılayımda dızı keyfı yapayım dıyorum
bugun 3de kızlarla bır markete dıye cıktık aksam 7de esım gelırken eve geldık:)))
analı kızlı amma surttuk bugun anlayacagınız.onun ıcın dınlenem accık
herkesı opuyorum sekerlerrrrrrr
meleklerımıde cok ama cok opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…