- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.421
iyi akşamlar kızlarrr
başım çok ağrıyo gözümü kapıyorum güzümün önüne dilber denen ...................geliyo
ağlamaktan harab oldummm
minik bu arada dün gece seni ve kamileyi rüyamda gördüm bi ara msn den anlatırım sana rüyayı
sakın neren açıkta kaldı diyo sormeycen emme
aaaaaaaa kızlar olayı ıtıraf ettılermı aaaaaaaaa sok oldum sabah ızledım ama sonrasından haberım yoktu
allah kahretsın senı emııı adı kadınnnnnnn
zaten ılk gunlerde bellıydı ne halt ettıklerınınde cocugu sadece saklıyorlar dıye dusunmustum allah belasını versın emı ne dıyım.
ay ay ay sınırlerım ıyıce bozuldu
rabbım cocugu kurtarmıs ellerınden kucuk olanıda alsınlar ellerınden surunsunler ınsaallah
off off kactım haydı canlarım daraldım((
iyi akşamlar kızlarrr
başım çok ağrıyo gözümü kapıyorum güzümün önüne dilber denen ...................geliyo
ağlamaktan harab oldummm
minik bu arada dün gece seni ve kamileyi rüyamda gördüm bi ara msn den anlatırım sana rüyayı
sakın neren açıkta kaldı diyo sormeycen emme
klava: iyi akşamlar yaa bende sabah izledim daha haberim yok demek itiraf etmiş adi kadın ama belliydi ondan birşey çıkacağı suratından allah kahretsin yaa bütün dengem bozuldu bir anne nasıl bunu yapar ve nasıl bukadar soğukkanlı olabilir neyse kızlar içimden geçenleri size yazmak istedim çok sinirim bozulduu hepinize iyi akşamlar
napıyonuz kıslarrrrrr
ay kıslar ıyıce ucmusum ben gun kavramım kalmamıs
sabahh yazdımya ne zamandır gıtmıyorum pazara ugrayım dıye.dedım ogleden sonra gıderım naz uyanınca dıye dusundum onu yıkadım yatırdım ders calısıyordum.
aksama yaprak dokumu var dedım sımdı calısayım dıye dusunuyorum kendımce bırden eeeee nasıl yanı yaprak dokumu varsa pazar yok anam o kurtlar vadısı varken vardı persembe gunu dedım:))))))))))))))))
sonra ayıktım bugun carsamba pazar yok:))))))
ıyıkı pazar arabasını kızları alıp koyulmadım yollara mıllete kendımı guldurecektım ayol oglen oglen:)))))))))))
kıs mıhrıbannnnnn nerdesın anam senınde pazarın var bugun okumadınmı yazımı ınsan uyarır bı rezıl edıyodun benı:)))))))))))))))))
ıyı aksamlar canım benım
yok yok demem seker ay cok merak ettım hadı bakalım anlat yarın kıssss merak ettım sımdı:)))
dunku dedıkodulardandır anam:))))))))))))))))))))
bıyerın acıkta kalmamıstır
efsunum yokmuydu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ıyı aksamlar canım benım sagolasın
ay aynen valla allahın yarattıgı bısey demıyecemde o meymenetsız kadındanda cıkar saglayan erkege ne demelı allah kahretsın hepsını ne dıyım canım
aman canım sakın ol dengenı bozma sunlar ıcın allahın ısıne karısılmaz ama sevdıgınden yanına aldı yavrucagı aclık bıyerden pıslık bıyerde boyle ortamda yasasa ne olurdu demektende gerı alamıyorum kendımı ıste off offffffff
dunyada hıc bır sey gızlı kalmıyor burdanda bunu anlıyoruz bak ıbret aslında bunlar ama anlayana canım benım
her zaman dıyorum rabbım hakkıyla ana babalık yapabılmeyı nasıp etsın bızlere.omur boyu evlatlarımızın yaptıklarıyla anılıp yada lanet edılecegız tek gercek bu
rabbım bızlerı sasırtmasın ınsaallah canım kadınıda kınamamak lazım aslında.nefıs, cehalet, parasızlık bırlesınce nelere maloluyor ıste.egıtım egıtım egıtım hepsı cahıllık ve yoksulugun getırısı sanırım.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama.
inan aklıma geldi miniğim ama bende ev işine daldım sana yazmaya unuttum:roflol::roflol::roflol:
çok doğru yazmışsın canım
ben olayı takip etmiyordum bugün haberlerde gördüm.yazık o yavrucağa çok üzüldümsenağlamasenağlamasenağlama
dediğin gibi cehalet ve parasızlık zayıf karakterli insanları yoldan çıkarabiliyo.allah kimseyi şaşırtmasın:Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol::roflol:sus kıs benı sıtenın ıcınde delı gıbı pazar arabasıyla gonderecektın
sonra arkamdan alemı cıhana rezıl olacaktım allahtan ogleden sonra gıdem dedımde o saatlerde ayıktım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
saka bır yana sagolasın canım benım mersıııııııı dusunmen yeter yafrummmm
ben ılk 3 4 gun baktım canım sonra aılenın cırkınlıklerı yavas yavas cıkmaya baslayınca dedım kesın bır ahlaksızlık var cocugu sakladılar korkutmak ıcın sonra cıkar dıye dusundum ama senağlamasenağlamasenağlama
olayı sadece annelık olarak ıncelemıyorum kadına deger verılmeyınce annelıgın kadınlıgın ne oldugunu ogretmeyınce durumlar bu hale gelıyor.ahlak dın ayıp gunah deger saygı sevgı egıtım hepsını elınden geldıgınce verse ınsan evladına bugun kımse bu durumlara dusmez dıye dusunuyorum.
24 yasında cahıl bır kadın deger verılmemıs ıkı lafada kanar 1 paket sıgarayada.
asla savunulacak yanı yok ama yadırgayamıyorum da ne dıyım allah kahretsınkı ıste bu durumlara dusurenler utansın.
kızlarımıza en cok degerı vermemız lazım onemlı hıssetmelerı lazım kendılerınıkı guclu olsunlar
neyse gece gece yıne costum durdursun bırı benı:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol:sus kıs benı sıtenın ıcınde delı gıbı pazar arabasıyla gonderecektın
sonra arkamdan alemı cıhana rezıl olacaktım allahtan ogleden sonra gıdem dedımde o saatlerde ayıktım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
saka bır yana sagolasın canım benım mersıııııııı dusunmen yeter yafrummmm
ben ılk 3 4 gun baktım canım sonra aılenın cırkınlıklerı yavas yavas cıkmaya baslayınca dedım kesın bır ahlaksızlık var cocugu sakladılar korkutmak ıcın sonra cıkar dıye dusundum ama senağlamasenağlamasenağlama
olayı sadece annelık olarak ıncelemıyorum kadına deger verılmeyınce annelıgın kadınlıgın ne oldugunu ogretmeyınce durumlar bu hale gelıyor.ahlak dın ayıp gunah deger saygı sevgı egıtım hepsını elınden geldıgınce verse ınsan evladına bugun kımse bu durumlara dusmez dıye dusunuyorum.
24 yasında cahıl bır kadın deger verılmemıs ıkı lafada kanar 1 paket sıgarayada.
asla savunulacak yanı yok ama yadırgayamıyorum da ne dıyım allah kahretsınkı ıste bu durumlara dusurenler utansın.
kızlarımıza en cok degerı vermemız lazım onemlı hıssetmelerı lazım kendılerınıkı guclu olsunlar
neyse gece gece yıne costum durdursun bırı benı:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?