- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.561
eh bende geldim ama yine topic bomboş,nasılsınız kızlar bi yaramazlık yok dimi....şakkıdı
hihoyyyttalya sevvalcik hoşgeldiniz şekerlerr yaa ben kimseye repp veremiyom niye acaba offffffffffffffffffff sinir oldum haaaaa
:uhm:hımmm sağol tatlım ben bugün gezmedeydim haberim yok o yüzden demekki elleri kırılsın kk ye dokunanların inşkazen açıklamış canım bugün yine saldırı olmuş kk mıza
o yüzden biraz sorun yaşanıyo bazı konulardaaa
naz hanım klavyeyi yemeye çalışıyor şu anda,mmmmm öptüm mis kokulu kızımı senin için ama bi baktım kaka yapmış bizim kız accık parfüm katmış mis kokusuna...kaydirigubbakcemile3hoşgelmişsin hemşerim nasılsın
minik nazımız nasıl annesi benim için onu öpermisin mis gibi bebiş kokusu ohhhhhhhhhhhhh
hihoyyyttalya sevvalcik hoşgeldiniz şekerlerr yaa ben kimseye repp veremiyom niye acaba offffffffffffffffffff sinir oldum haaaaa
:uhm:hımmm sağol tatlım ben bugün gezmedeydim haberim yok o yüzden demekki elleri kırılsın kk ye dokunanların inşklava: klava: klava:
naz hanım klavyeyi yemeye çalışıyor şu anda,mmmmm öptüm mis kokulu kızımı senin için ama bi baktım kaka yapmış bizim kız accık parfüm katmış mis kokusuna...kaydirigubbakcemile3
..
herkese ıyı aksamlar dılıyorum
iyi akşamlarrr şekerlerrr naber:)))))))))))))
iyi akşamlarrŞenizŞenizŞeniziyi akşamlar kamilecimmm
çektiğin resimlere bayıldım ellerine sağlıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?