Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

slm şekerlerrr öğleden sonra ne oldu anlamadım siteye girdim ama yazdığım hiç bir mesaj gitmedi sinir oldum çıktımm bakalım bu gidecek mi

hihoyyythihoyyytiyi akşamlar kızlarr ben geldim ama kimsecikler yok topikte incin ve ben top oynuyoz:roflol:nasılsınız bugün ben yene çok gezdim ve çok yoruldummirmirmirmirmirmirmirmir

iyi akşamlar kızlar...sabahları müge anlıyı izlemekten giremiyorum buraya muhammedin ölümüne çok üzüldüm bende bir anne nasıl yapar böyle birşeyi evladına hala aklım almıyor öğleden sonrada siteye giremedim en sonunda pes ettim kapattım...herkes yemek hazırlığında galiba hepinize afiyet olsuncokacimcoook

hihoyyyttalya sevvalcik hoşgeldiniz şekerlerr yaa ben kimseye repp veremiyom niye acaba offffffffffffffffffff sinir oldum haaaaa

hoşgelmişsin hemşerim nasılsın
minik nazımız nasıl annesi benim için onu öpermisin mis gibi bebiş kokusu ohhhhhhhhhhhhh
naz hanım klavyeyi yemeye çalışıyor şu anda,mmmmm öptüm mis kokulu kızımı senin için ama bi baktım kaka yapmış bizim kız accık parfüm katmış mis kokusuna...kaydirigubbakcemile3

hihoyyyttalya sevvalcik hoşgeldiniz şekerlerr yaa ben kimseye repp veremiyom niye acaba offffffffffffffffffff sinir oldum haaaaa

bende öğlen denedim siteye giremedim...

:uhm:hımmm sağol tatlım ben bugün gezmedeydim haberim yok o yüzden demekki elleri kırılsın kk ye dokunanların inşklava:klava:klava:

ne isterler bizden anlamadım
şurda kadın kadına sohbet ediyoz
kimsenin ne etlisine karışıyoz ne sütlüsüne
hala kk yla uğraşıyolar yaaa pesss

naz hanım klavyeyi yemeye çalışıyor şu anda,mmmmm öptüm mis kokulu kızımı senin için ama bi baktım kaka yapmış bizim kız accık parfüm katmış mis kokusuna...kaydirigubbakcemile3

..

ne güzel yaa yapsın yapsın ama temizleme sakın altında gübresiyle dursun daha çabuk büyürrr
psikopatanne smileysi:jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…