- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.521
tünaydınnnn naber şekerlerr
benden kurtulmak isteyenler
yaz sonuna kadar rahat edebilirler:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
neden canım.orda yokmu pc.
olmaz hemen eniştemize söyle orayada bir pc ayarlasın bakalım.
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
yoksa nasıl dedikodu yapıcaz senle şekercim.
tünaydınnnn naber şekerlerr
hoşbulduk canım naberrŞenizŞenizŞeniztünaydın canım.hoş geldin.
Şeniz Şeniz Şeniz
ne demek bu şimdi yasenağlamasenağlamasenağlama
olmazzz yazlığa pni götürüyorsun nette bağlatıyorsun sensiz olmzzzz sensizz olmazzzŞenizŞenizŞeniz
buradayım tatlımmŞenizŞenizŞenizbakçez artık canım
fırsatını bulduğum zaman kaçırırmıyım sizi hiç hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
tünaydın canım nerelerdesimn lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
hoşbulduk şeker naberrr ŞenizŞenizŞenizŞenizkamilem hoşgeldin yavrummmmm
buradayım tatlımmŞenizŞenizŞeniz
sabahları gözlerim şişiyor rüzgar var ondan galiba açamıyorum ekrana da bakamıyorum günaydın diyip çıkıyorumm bu saatlerde normale dönüyorr neyse az kaldı artık zeytinlerin çiçeklenmesinide atlatayımm özgürümmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hoşbulduk şeker naberrr ŞenizŞenizŞenizŞeniz
buradayım tatlımmŞenizŞenizŞeniz
sabahları gözlerim şişiyor rüzgar var ondan galiba açamıyorum ekrana da bakamıyorum günaydın diyip çıkıyorumm bu saatlerde normale dönüyorr neyse az kaldı artık zeytinlerin çiçeklenmesinide atlatayımm özgürümmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ben buralarda olurum şekercim,eşimin tatili olmaz yazları ormanda çalışıyor bizde kızlarla onsuz bir yere gitmeyi sevmiyoruz ben topiğimizi beklerim kormayın siz:enbuyukkk:yazın topik sakin olur gibime geliyo zatennnn
ben buralarda olurum şekercim,eşimin tatili olmaz yazları ormanda çalışıyor bizde kızlarla onsuz bir yere gitmeyi sevmiyoruz ben topiğimizi beklerim kormayın siz:enbuyukkk:
ben buralarda olurum şekercim,eşimin tatili olmaz yazları ormanda çalışıyor bizde kızlarla onsuz bir yere gitmeyi sevmiyoruz ben topiğimizi beklerim kormayın siz:enbuyukkk:
yazın topik sakin olur gibime geliyo zatennnn
bende gitmem zaten eşimin izni olmadığı için ikimiz bekleriz burayıı
öylemi ellerinden öperim musa dedenin ne yapsın rosemmde hem çalışıyoriyidir şeker seni bekliyodumm
musa amca burda bize geldi
rosem bakamadı zavallı adama bize yolladı
ikimiz nette takılyozzz
ewett çok şükür az kaldı kaydirigubbakcemile5hadi bakalım az kaldı o zaman desenealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sağol canımmŞeniz çoğu gitti azı kaldı şimdilikkamilecim alerjin vardı senin değilmi...geçmiş olsun canım işin zor valla
öylemi ellerinden öperim musa dedenin ne yapsın rosemmde hem çalışıyor
hemde hamiş nasıl ilğilensin şekerim iyi yapmışsın canım kaydirigubbakcemile3
ewett çok şükür az kaldı kaydirigubbakcemile5
sağol canımmŞeniz çoğu gitti azı kaldı şimdilik
neber mihrişcim cimcimeler nasıll
hoşbulduk canımmŞenizŞenizŞeniznaber nasılsınyok yaa biz burdayız yaaaaaa:tomato::tomato:
kamilem canım hoşgeldinnnnnnkaydirigubbakcemile3
bu yaz bende evdeyim canım eşimin iznini 11. aya vermişler.kış günü nereye gideceksem:jeyyar:
anlıyacağın yalnız değilsin canım bende seninle birlikte topikte olucam bütün yazkaydirigubbakcemile5
ee ozman çoğumuz yine burada olacak demekki ne güzellkaydirigubbakcemile3bende gitmem zaten eşimin izni olmadığı için ikimiz bekleriz burayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?